Aferu s oženjenim čovekom: da li je vredelo?Sadržaj:

“Masha, ja izlazim oženjen čovjek!” – vikao u telefon za svoju djevojku Irina, finansijski analitičar u mlada, ali dinamična kompanija. I ovo nije jedinstven slučaj. Mnoge žene vjeruju da je bolje afera sa oženjenim čovekom, nego neudate idiot, Mambl ili curica. Slabe polovini ove prisiljeni potez kvalitativni nedostatak u redovima jak polovina čovječanstva gura. Pokušajte da shvate prednosti i mane sastanaka sa oženjenim čovekom, i pokušajte napraviti prognozu za ove odnose.

Vrste oženjenih muškaraca

load...

Iznenađujuće, postoji velika raznolikost vrsta oženjenih muškaraca. Svaki od ovih nije kao drugi, ali svi oni imaju jednu zajedničku stvar – povezanosti čvor. Da shvate šta će odnos sa oženjenim čovekom i šta perspektive treba da znaju ko si posla u cjelini. I da pomogne u ovom dobrom starom klasifikacije. Dakle, za nekoga kao što je Vaš tip “Zhenatik”?

“Mučenik”

Vidi, tu je najjadnije čovjek na Zemlji! Stalno se pekmezi i žali se da njihovi problemi: teškoće na poslu, porodični život i mržnje svadljiv žena. U isto vrijeme, kada je u pitanju radikalno rješenje problema – na primjer, promjene posla ili razvod – on je odmah “puzi nazad u školjku”: “Ma nemoj! Ja to ne mogu, jer imam staviti djecu na nogama. ” Ti, naravno, djelovao kao sigurno utočište – jedino mjesto gdje naša “mučenik” možete pronaći udobnost i mir. Pa naselili, zar ne?

Ono što je najvažnije, nije želio ništa promijeniti: u stvari, on nije patio, i trenutno je zadovoljan svojim životom. Njegova supruga ne zna da zna o njegovom mentalnom muke, a šef misli da je dobar radnik. Život ide dalje palac, on je obučen, obuveni i FED, njegova sline obrisao lijepu djevojku – šta vam je potrebno za sreću?

“Kukavica”

Affair za njega – što je relativno siguran izvor novih seksualna iskustva. I dok je užasno podmukla – krije informacije o vašem odnosu ili silom. Ako ga zovu u nezgodnom trenutku, “kukavica” objesiti ili reći nešto nerazumljivo. Može dobiti da ide u drugi grad na sastanak u vozu – samo da bi niko ne može vidjeti zajedno u jednom automobilu. U takve akcije, sve njegove suštine: on je stalno laže i izlazi ispred njegove supruge, bez razmišljanja o tebi ili o svojim osećanjima. Njegov mir iznad svega, a on nikada nije razveo od supruge, a ne zbog duboke ljubavi i privrženosti, ali zbog straha od promjene i gubitka stabilnosti.

“Socijalni”

load...

Lako napraviti nove veze i zaboraviti stare. On je prijatan u dijalogu, otvoren i opušten – odnos s njim kao teret, kao i on. Romansa s njim je pun romantike i strasti, ali kratkog vijeka, jer je “podrhtavanje” preljuba – izvor novih i jake senzacije. Kada se sve ustakanivaetsya, postaje dosadno, a to se uzima za traženje novih ladylove.

Ova osobina, usput, je karakterističan za njega, i u porodičnom životu: njegova žena sigurno nije prvi račun, a ne čak i drugi. U takvom svijetlu stil je vrlo lako pasti u ljubavi, ali budite oprezni! Odnos s njim treba koristiti “baš kao što je propisano”: kao kuća za romantiku, za primjer, ali ne kao primjer ozbiljan hobi – jedini način da ih bure zabave i bez katrana kapljice.

“Vlasnik”

Za tog čovjeka ljubavnica – ako je drugi (ili treći) supruga. On je vrlo pažljiv i promišljen, ali u isto vrijeme, ljubomorni i zahtjevni. Ne daj Bože da ne podignete telefon kad zazvoni, ili se pojavljuju u kafiću s lijepom prijatelj! On te proest sve ćelav, uprkos prisustvu njegove supruge u blizini. Naravno, treba imati na umu da će vas ovaj čovjek podršku i zaštitu: će popraviti instalacije, zavrnite sijalicu i eliminira lom u cijevi. Ali on vas neće održati vikendima i praznicima – ali samo na silu odgovornim za svaki korak vas odvesti. Je li to ono što želiš?

“Listener”

Svako od nas želi da je slušali, i ova vrsta se upravo to. Stajao je tihi, jedva da nešto kaže o sebi, ali uz veliki interes za slušanje vam, kakav ti je bio dan, kako stvari stoje, ono što želite – to je važno znati odgovore na ova pitanja. Slažem se, to je očaravajući! Kada nas neko u posljednje vrijeme pokazao takav istinski interes i pažnju?

load...

Ali, u ovoj shemi, tu je slaba tačka: slušalac – jedan od onih rijetkih vrsta oženjenih muškaraca koji su u stanju da te potpuno napustiti. Potpuno samootkrivanja će vas nezanimljivo s njim. Za “slušatelja” u žena je važna misterija, i to je to, možete pričvrstiti za sebe. Konstantna insinuacije i misterija – to su kvalitete koje mogu pomoći da se osigura da se “srećno do kraja života” – je o tebi.

To je ovih oženjenih muškaraca se obično može vidjeti u prirodi. Možda ćeš upoznati nekoga ko će kombinirati funkcije bilo kojeg od nekoliko vrsta, ili da bude predstavnik šeste. U svakom slučaju, to je vrijedi probati da misle glavom i trezvene procjene koji je pred vama. I može se dogoditi da ćete ostati slomljenog srca.

Prednosti i mane romana sa oženjenim čovekom

Ljubav – to je područje u kojem je nemoguće misliti racionalno – na žalost ili na sreću. Svaki od nas je čuo za to afera sa oženjenim čovjek – to je loše i ne obećava, a na kraju sve postaje bolno i neprijatno. Međutim, upravo kada se nađete u takvoj situaciji, sve ove misli imaju tendenciju da se gube u pozadini. Poznanik, naravno, odvija se postepeno – niko ne baca se na prvom sastanku informacije o bračnom statusu. I u tom trenutku, kada počnete osjeća jaku simpatije za čovjeka, ispostavilo se da je oženjen.

O sebi da se nadam da si to ti, onda svi će definitivno biti drugačije, a ne kao na sve, jer ono što se događa između vas – pravi osjećaje, neobuzdanog strast i iskrenu naklonost. A ponekad i glavu posjeti tipičnim klišea nijedna žena: dobri momci su već razgovarali, što je potrebno da se sastane sa braku. Takvi odnosi, kao i sve ostalo u našim životima, imaju svoje prednosti i mane.

Goodies

Kada je u pitanju odnos sa oženjenim čovjek često sjetio svojih mana i meritum svih nekako previdjeti. Naravno, niko ne bi sve početi da nisu. Glavni plus – to je ljubav, što je za mnoge blokira sve negativne, jer ste sretni, samo biti zaljubljen. I šta još može biti profesionalci?

  • Nedostatak domaćih problema. Ne morate kuhati, pranje i čišćenje za njega, a on ne čekić noktiju i čisti odvod vašeg sudopera. Ne prolaze zajedno kroz vatru, vodu i bakrene cijevi brak – cijeli način života, koji je u stanju da poništi svu ljubav i romantiku.
  • Svjetlinu i radost na sve vaše sastanke. Svaki sastanak – događaj za pamćenje: svaki put kada pokušate da se pojavi pred njim u novom atraktivnom sliku, a on je – vas iznenaditi sa malim poklon. Slažem se, za legitimne polovice niko obično ne pokušati.
  • Delicious seks. Odnos sa oženjenim čovekom imaju potrebne začin – novost i tabu vašeg sastanaka koji bi vaš ljubavni život raznovrstan i nezaboravnim. Seks supružnici su obično dosadno, i na vaš odnos, možete ostvariti najluđe erotske fantazije.
  • Samo najbolje! Jedni za druge, pokušate biti savršeno: najljepši, inteligentan, zanimljiv i brižan. Pošto je ograničen broj sastanaka, svaki od vas ima sredstva za to (za razliku od odnosa sa legitimnim supružnika). Na dan dođeš u punom haljini, pokušavajući impresionirati jedni druge, jer svaka od vas je i dalje malo misterije i sokovima.
  • Zdravlje. Sa oženjenim čovjek vjerojatno uhvatiti bilo seksualno prenosivih bolesti je mnogo niža – oni su vrlo pažljivo prate ovaj (inače supruga glavu raznesena). Osim toga, njihovo zdravstveno stanje je generalno bolji od neudatih osoba: oni su veće šanse da se bave sportom, odustati loše navike i držati se zdrave ishrane.

Cons

To se ne spominje da ih je nemoguće. Zaista, upravo zbog tih karakteristika aferu s oženjenim čovekom tako osudili i kritikovali mnogi “iskusnih” žena. Naravno, možete zanemariti cijelu ovu listu, ali s njim, u najmanju ruku, vrijedi čitanja da shvatite šta ćete naići.

  • Uzaludnost odnosa. Ovo je možda glavni nedostatak romana sa “zhenatikom”. Razvod i udati za njegova ljubavnica – je više izuzetak nego pravilo. Ovo se obično javlja u prvoj godini odnosa, kada su i dalje predstavljaju stalni odmor, a ne dosadna “bytovuhu”. U svakom slučaju, sad on ima ženu i djecu – zašto ići na njegova ljubavnica? Da sve ispočetka? Vrlo teško.
  • Usamljenosti. Ste predodređeni da je od samog početka svog romana: jedan u tako važnim praznika poput Nove godine ili Dan zaljubljenih, i vikendom. U početku je to možda, će se pokvariti vam nekoliko puta zbog ljubavi, mrmljajući nešto na svoju ženu, ali postepeno će ovi napadi biti sve manje i manje, a uskoro će biti svedena na nulu.
  • “Drugi ulogu.” Svaki put kada vaš sastanak će biti prekinut zbog nepredviđenih okolnosti, vi ćete čuti: “Ne kunem se, to je obitelj.” Nije bitno koliko jako i koliko vremena i truda trošite na vaš odnos – ženu i djecu će uvijek biti na prvom za njega. Za njih, to radi i to većinu vremena posvećuje, a vi – jedini saveznik u aferu. Ne daj Bože da mu ponudi da napusti porodicu za vas! On ili počinju da igraju i odnose se na puno prepreka, bilo odmah reći da nikada neće uspjeti.
  • Ljubomore. Posljedica prethodnih stavova. To počinje s vama da prevaziđe sve dok ne shvatite da je supruga budi svako jutro s njim, a ti ne. Ona dobiva stabilnost i stalnu brigu, a ti – sat čeka poziv i usamljen večeri. Promociju koja supruga čestita supruga na poslu, jer je to – to je važan dio svog života. To je ne čudi da će uskoro početi da te izludi.
  • Potreba da se sakrije vaš odnos. Nikada nećete hodati kroz centar grada, prošetati do restorana ili u pozorište. Najbolje što se može računati – to je sastanak u kafiću na periferiji seks u vašem domu ili u iznajmljenom stanu. Konstanta napetost održava potrebu da se ne uhvati oko bilo koje od njihovih zajedničkih poznanika, i bilo koji poziv od svoje supruge može postati razlog za datum otkaza. Nije iznenađujuće, ako godinu dana nakon početka veze počnete mucanje i nervozni tikovi!

Kako se upoznati s oženjen čovjek?

Takav odnos, kao što ste već shvatili, razlikuju se od običnih. S jedne strane, ne idete na spavanje s njim u istom krevetu, a na drugoj strani, zar ne iste čarape i pranje. Dakle, prvi prijedlog, što se tiče aferu s oženjenim čovekom – koristite ga punim plućima! Ne postoji ništa cinično: svako od nas – tijela koje zadovoljava njihove potrebe na račun predmeta iz okoline. Dakle, nemojte se ustručavati da nesputano seksualne eksperimente, doprinoseći uspon na vrh zadovoljstva, ili pomoć radnicima stvari – sve to i još mnogo toga možete pružiti oženjen prijatelj. Naravno, kao kompenzacija za nedostatak budućnost u vašu vezu. I ne zaboravite na najprijatnije – dobar poklon! Svaka žena će biti zadovoljan dijamantne naušnice ili skupih satova.

Imajte na umu, ono što želiš ovaj odnos: u većini slučajeva, to je strast, ljubav i neke intrige. Dakle, budite kreativni u organiziranju posjeta i planova. Da, ne možete ići s prijateljem za dvije sedmice na moru u punom odmor, ali nekoliko dana u Parizu – to je dostojan alternativa. Na kraju krajeva, on je mogao da ih izboriti za vas u svoj raspored? Radi ono što ne bi učinio bilo zajedničko vezi, kreiranje i ludilo – kada se još pruža takvu priliku?

Što je manje moguće pokušati da razmišlja o svojoj ženi, jer je to u velikoj mjeri bane takvih ljubavnica kao i vi. Za nešto što voleli, i niko (dobro, možda osim njega) nije kriv. Uživa u životu i komunikacija, zabavite se sada, a ne zadržavati na probleme.

Istovremeno, ne bi trebalo da zaroni u bazen glavom i san onoga što nikada neće biti. Da, postoje trenuci kada ljudi nađu ljubav, i oženjeni muškarac ostavlja svoju porodicu njegova ljubavnica. I to bi trebalo da trezveno procijeniti o ovoj prekrasnoj priči ili ne. Najbolji način da saznate – iskren razgovor ako počnu beskrajne “nije najbolji trenutak”, ne možete očekivati ​​čuda. U slučaju da želite više i nisu u stanju da jednostavno uživaju u vezu s njim – idem, jer je situacija nikada neće promijeniti u vašu korist. Ne gubite vrijeme na to.

Gdje će sve to dovesti?

Svaka žena koja će se upoznati s oženjenim čovekom, zabrinuti pitanje gdje će sve ovo vodi. Kako god mi kažemo, ideja porodice, djece i opšte fokus uzbuđuje naše umove, a tip sa ženom – nije najbolja opcija za njegovu realizaciju. Dakle, ono što su izgledi odnosa sa “zhenatikom”?

Sve u svemu, sve moguće klasifikacije tvoj roman svode se na dvije stvari: brigu o oženjeni svoje porodice ili rastanak s njim. Naravno, da u srcu svakog romantične veze je ljubav. Čak i ako neke od stranaka opterećeni obveznica braka, sve ovo se zaboravlja kada kiflice strast i razmišljanja u potpunosti prekinuta. I, naravno, svaki od nas želi da odnos došao do svoje logičan zaključak – brak i formiranje porodice. To je upravo to postaje problematično ako je čovjek već u braku.

Ideja da je odrasla osoba negdje da se povuku (iako je nerazumno magarac!) Zvuči kao nešto nije u redu i glupo. Osim toga, to nije bez motiva ideja karmičke pravde svijeta: sve negativne će se vratiti u njegov izvršilac. Međutim, ako sve ovo ne plaši i da želite voditi oženjenim ljubavnikom porodice, najvažnija stvar – trezvene procjene situacije, kao što smo napisali gore. Su tipovi muškaraca s kojima je ovaj fokus ili ne vožnju, ili da toliko vremena i energije da se mnogo lakše pažnju princa Williama.

Svaki oženjen tražim ljubavnicu u ono što nedostaje u porodičnom životu: ljubav, brigu, pažnju, energiju, vozite ili raznoliku udobnost. Ako želite pronaći ključ u srce svog ljubavnika, potrebno je shvatiti što je potrebno zadovoljava vaš odnos – i sve to da uradi tako je bilo. Osim toga, nemoj ga zanovetam i grdi: možete postati vrlo “sigurno utočište” (ili “oluja strasti” – ovisi o situaciji), sa kojom je čovek uvijek zabavno i zanimljivo. To je beskorisno imati bebu ili zadržati čovjek ultimatum: to je pogrešno i skuplji volje – fokusirati na izgradnju ispravan odnos sa njim i mogu imati nešto dogoditi.

Statistika, međutim, je nemilosrdan: osamdeset posto romana s oženjenim muškarcima doći do ništa. Strast se postepeno erodira, seks postaje monotono, i sve ostalo u vašem odnosu da bi mogao kombinirati ne. Tipično, žena će prije ili kasnije biti dosadno bezimena sjena i seks igračke u jednu bocu, a ona odluči da ode. Kako to ostvariti?

Morate shvatiti da je taj čovjek jednostavno stvara iluziju prisutnosti u svom životu. Da, on može pitati za krpelja, kako za vas, ali odgovor je često ne zanima. Popravite dizalice može i serviser, u kafiću više zabave i više zabave da ide s prijateljima, i blagdane – provesti na moru, a ne sama kod kuće i čeka poziv. Shvatiti šta potrebe ako se uvjeri ljubavnik i saznajte alternativne načine za njihovo provođenje. Pa, ako govorimo o strahu od biti sam, onda, možda, je razmišljati o ljubavi za sebe i svoje samopouzdanje.

Ali postoji i treća opcija, koje mnogi ne vide – dugu vezu. Da, u vrlo rijetkim slučajevima, to je moguće! U ovom slučaju, obje strane potpuno iskreni i otvoreni jedni sa drugima i ne graditi bilo nerealnih očekivanja: ona je ponižena njegovim periodičnim samoći, a čovjek pokušava na maksimalnu pažnju platiti da ga, kada postoji takva mogućnost. Oni ne pate od uzajamne ljubomore, dijele zajedničke interese zajednički odmor i ljubavi. Takav odnos može trajati godinama, ali to je – prilično je izuzetak koji potvrđuje pravilo.

Ono što je najbitnije u vezi sa oženjenim čovjek – je iskrenost, prije svega, na sebe. Kada jenjava primarna strast i ljubav, pokušajte da trijezan procjenu vaše perspektive, možda čak idu kod psihologa. Na kraju, ako ste pravilno konfigurirati sebe, možete dobiti sve od tih odnosa, to će biti moguće, ali samo uz odgovarajuću očekivanja. Ne budi glup i ne dozvoliti da prevari sebe!