Apparatus manikir – lijepe nokte brzo i sigurnoSadržaj:

Tehnologija usluga razvoja nokat istovremeno poboljšanje njihove zahtjeve. Danas, VKV manikir mora imati na raspolaganju ne samo tradicionalne turpija za nokte i pincete, ali i biti vješti obradu hardver nokte. Prvi koji su testirali ovaj način francuski i italijanski ljepote. Postepeno je preuzeo najbolje prakse drugih evropskih i američkih kolega, tokom godina se proširio diljem svijeta.

load...

Aparat manikir stekao svoju publiku u posljednjih desetak godina, koji ima aktivnu potražnje. U poređenju sa manikura, ona može pružiti veću efikasnost i poboljšanu sigurnost. Ova vrsta manikura je idealan za djevojčice sa problematičnom, sloj noktiju, jer je opasnost od posjekotina ili pukotina, i, shodno tome, infekcija se gotovo sveden na nulu. Međutim, ovo pravilo se primjenjuje samo ako je gospodar je stvarno profesionalna high-end, jer u suprotnom verovatnoća oštećenja kože povećava mnogo puta.

Aparat manikir – jedan od najvažnijih benigni metode za njegu noktiju. Oni Cijenim to, kao i onih koji su posmatrali povećan rast kutikule. Nakon hardver manikir usporava, dok držite konstantni postupak može biti potpuno obustavljen. Cijeli proces implementacije manikir sa ovom mašinom traje oko pola sata.

Postupak treba uraditi ne više od dva puta mjesečno, regres stručnjacima u kozmetičkom salonu. Kažu nam kako pravilno briga za nokte nakon manikura hardver, kao i pomoć u rješavanju problema je opisano u nastavku.

 • Eliminirati grube kože, uključujući i kukuruz;
 • Da riješi neuglednih glodala na prstima;
 • Pažljivo pušten iz ploče nokta i Odvojeni oštećenih površina;
 • Daju savršenu glatkoću i sjaj nevena – vlastiti ili umjetni.

load...

Pribor za hardver manikir

Profesionalni manikir multifunkcionalni aparat sastoji se od posebnog uređaja s rotirajućim mehanizam i mlaznice različitih oblika, veličina i stepen abrazivnosti. Njegova princip rada je sličan onom koji se koristi u stomatološkoj bušilice. To mora nužno biti moguće odabrati određenu mod brzine, kao što je svojstven njena brzina rotacije svakoj fazi obrade noktiju i kože ruku. Obično se gornja granica ne prelazi 30 hiljada obrtaja u minuti.

Drugi važan faktor u konfiguraciji uređaja, kao što je izgrađen-komad mini usisivač. Štiti master i klijenta iz udisanja štetnih prašine, što je neminovno kada se radi o modeliranje prirodnih i posebno umjetni nokti. Ventilator postavljen u dršci uređaja, da ne bi od pregrijavanja.

Mehanizacija ručnog rada je vrlo prikladno za korekciju umjetni nokti, nail nakon upotrebe stroja, a maksimalna brzina vrtnje grube mlaznice može biti vrlo lako postići željeni efekat prilikom čišćenja ubacujući i pucanje noktiju, dajući im potrebnu oblika, debljina, ili osmijeh linije.

load...

Će učiniti hardver manikir notu karakteristika: ručicu treba imati na odgovarajući način – kao olovku. Potrebno je da se pravilno izračunati odnos pritiskom sile i brzine mlaznica rotacije, kao previše pritisak može dovesti do oštećenja ploče nokta. Svi noževa za vrijeme rada mora biti strogo paralelno sa noktiju, i pokreta – korekcija, i oprezni, s desna na lijevo. Sigurnosne mjere opreza moraju se poštovati prilikom obavljanja manikir.

Aparat manikir omogućuje ne samo standardnu ​​proceduru registracije nokti: preradu kutikule, oblik i korekciju dužine. Vrlo dobro se pokazalo teško u takvom slučaju kao nježna poliranje nokta, problem obradu (urasli) nokti, i zatezanje kože žitarica strani valjci.

Kako hardver manikir

 • Prije nego što napraviti hardverski manikir, treba da uradite preliminarne pripreme ruke. Oni su pažljivo oprati sapunom i tretira na bilo koji antiseptik supstance;
 • Nakon uklanjanja starih ostataka boje treba gurnuti zanoktica, postepeno stachivaya koristeći prasinasta korund mlaznica frustoconical. Vrlo je važno da ne dodirujete površinu nokta, tako da nema nikakve uzdužne žljebove;
 • Jedna od prednosti hardvera manikura je činjenica da je čitav nokat se obrađuje bez prethodnog omekšavanja po “potapanje” ruku. Ovo sprečava ispiranje elemenata u tragovima i ne izaziva snop nokta;
 • Keratinizirana kože na strani valjaka prst strugao sa cilindričnim kapom brušenje brzinom rotacije od oko 15 hiljada okretaja u minuti;
 • Nakon što ovo mjesto se čisti treba zaobljeni sjajnog glinice mlaznica brzinom od 12.000 okretaja u minuti;
 • Prema tome, svaki prst obrađuje. Po završetku postupka na nokte i zanoktice primijeniti poseban hranjiva ulje ili kremu koja promocije i unapređenja noktiju;
 • Konačni akord je lakiranje noktiju filca ili antilop mlaznica. To će dati svoje nevena uređeno i besprijekorna izgled.

Postupak koristeći tehnike hardver, a može biti potrebna kao pomoćni operacije pogoduju riješi bilo kakve neugodnosti ili nelagodu u svakom slučaju. Na primjer, to može pomoći da se ukloni previše grube kože ili poravnajte površinu nokta.

Da bi hardverski manikir pravilno, potrebno je uzeti u obzir individualne karakteristike strukture nokta i kože, tako da bez prethodne konsultacije sa specijalistom ne možete. Ne znajući zamršenost rada, može povrijediti ruke, što je dovelo do tragičnih posljedica. Ići na kozmetički salon, sat, master rad, pitaj ga na vaša pitanja. I tek nakon toga možete pokušati sami da sprovede postupak.