Božić proricanje: tajne i tradicijePočnimo s činjenicom da Božić proricanje sudbine – to je cijeli ritual, čija je svrha da se uspostavi kontakt sa drugog sveta sila, u stanju da otkrije budućnost čovjeka. Oni se obično vrši u Božić dana, od Božića do Bogojavljenja, jer se smatra da je u tom periodu duše mrtvih tumaraju i uskoro nečiste sile. Naši preci vjerovali da je tokom božićnih praznika najlakši način da se pogledati u lice njenu budućnost.

Različite verzije proricanja na Božić

Kako drugačije su naše bake i prabake pokušao da gledaju u budućnost? Mogućnosti su mnoge:

 • Sa slika u ogledalu mladoženji – ovu vrstu gatanja na Božić ne gubi na popularnosti mnogo vekova. A djevojka pali svijeću i nalazi se između dva ogledala za liječenje višestrukih refleksija. Najbolje vrijeme da vidite sliku budućnosti mladoženja u razmišljanjima – je ponoć.
 • Na strani rezidencije u braku – uz pomoć čizme: tokom ove proricanje Božić djevojka opet baciti cipele (cipele, čizme, čizme) na putu. Nos je samo ukazuju na smjer u kojem je suđeno da se uda.
 • Pol djece: uzeti iglu i prošli kroz vunene (neophodno je da se za proricanje na Badnje veče), prsten umočen u čaši vode i uzeti u ruke. Tada je bilo koji su visili na konac, i polako spustio pri ruci. Ukoliko je predmet izvodi kružnim pokretima, djevojka, ako swinging kao klatno – boy, ako ne kreće, tako da djeca neće.
 • Na red i brzina ulaska u brak: suština takvih proročanstava za Božić tu djevojku posjekao na niz iste dužine, a zatim zapaljena. Prvi da se uda za onaj sa burn out brže nit. Ako je odmah izašla ili ne čak pola spaljeno, a brak se ne vidi.
 • Po penis uzimajući dvije ploče – jedno zrno ili sipa kovanice u drugu polili vodom. Pored Skeet staviti ogledalo i oslobodili penis. Ako je penis dolaze u ogledalo, mladoženja će biti delikatna i lijepa. Ako se odlučite sjeme (novac) – bogate. Izbor vode je pijan. Na Božić proricanje penis zgodan, jer je veliki broj rezultata. Iako ponekad uzeti čak i piletina – penis, ako se odluči, onda je ograničenje ženskaroš.
 • O kvaliteti života sa mladom: u bilo kom svojstvu postavljeni razne stvari, i njihove djevojke smenjuju odabiru slijepo. Od je u pogađanju izbor ovisi o Božić i budući život: šećer – slatko, pepeo – loše sijalica – do suza, prsten – nevina se uda (zlato – bogat život), staklo – život zabave i tako dalje.
 • Utakmica: kukovi kutiju ubacite dvije utakmice i zapalili ih. Ako Božić gatanje treba da bude jednostavan, odaberite ovo: Poenta je da se šef spaljene šibice upućeni jedni na druge. Ako se to dogodi, “Marka” je par će biti zajedno.
 • Senke: uzeti prazan list papira, naboran i zapalio na ravnu ploču. Smislu ovog proricanja Božić u činjenici da je, dok je list off, ona smatra koristeći svijeću na ravnu pozadini rezultat sjene. Prema slikama oni stvaraju, i morate pogoditi budućnost.
 • Sa prstenom u mladoženja sa slikama Woman dole u čaši angažman prsten za vodu i ispituje unutar prstena formiranja suženja. Ove gatanje Božić obavezno u pratnji rekavši: “sužavanje moje fancy haljinu, izaći i pokazati se”.
 • U dobi od zaručena pas laje: devojke smenjuju slušao lavež pasa. U osnovi, to je nagađanje na Božić i Novu godinu, tako da se može izvršiti u bilo noći. Zvučan lavež obećavajući mlada, i promukao – stara.
 • Na karticama: žena bira iz vašeg palube četiri kraljeva i stavio ih pod jastuk prije odlaska u krevet, govoreći: “. Ko je moj maskenbal, koji je moj verenicu, on je imao san u moj san” Ako Božić proricanje san kralj dijamanata, mladoženja će biti dobrodošao, Crusade – woo je biznismen ili vojni, čisto zlato – bogat tako mlada, vrhunac – ali stari ljubomoran.
 • Na porodice: u večernji obrok kao dio proricanja u noći uoči Božića, idemo pogledati u susjednoj prozore. Ako glavu ljudi sto ce se vidjeti, dakle, svi rođaci su živi. Ako glava nije vidljiv, to će biti problema sa najbližima.
 • Prsten – on se baca na pod. Ako se vratite na vrata, djevojka će uskoro biti u braku. Ako se pitate čovjeka, on je na poslovnom putu. U drugom tumačenju – brigu o kući.
 • Gradom: u ponoć, prema ulici, a prvi uglu znati njegovo ime. Ovo ime će se zvati Mr Right. Mladoženja je toliko bogat i lijep, kao putnik koji je pozdravio.
 • Luk: djevojke odvesti da se na sijalicu i označite ih, a zatim se sade u zemlju. Čija sijalica će izniknuti, je prva djevojka da se uda i ode.
 • Na bijelo jaje: sadržaj svježeg jaja je uloženo kroz mali otvor u čaši vode, a nakon minimizira proteina, pogled na oblik i pogodi na svoju budućnost. Na Božić gatanje man show poslovnom putu, osim ako će protein brod, i jedna žena – povratak njenog muža sa putovanja. Kocka – kovčeg je veridbe prsten, a pogled crkve – vjenčanje.
 • Prisluškivanja – radi proricanja od susjednih prozora. Ako oni brzo saznati vezu, a zatim godine biti “zabavno”. Ako je kuća je mirna, očekuje se godinu harmonije.
 • S mačkama: napraviti želju i zvat da je mačka. U slučaju da je životinja prelazi prag prava šapa, san neće doći istina, s lijeve strane – to je istina.
 • Uz pomoć knjige: to je najbolje da odaberete knjige duhovnog sadržaja. Na Božić proricanje na knjizi leži u činjenici da smo uzimanje proizvoljan broj stranice i red ispod ili iznad. Zatim otvorite skrovitom mjestu na knjigu i čita. Značenje teksta tumačiti u skladu s onim što je trenutno najviše uzbuđen.
 • Proricanje sa trupci: Woodpile da se uklope natrag i odabrati od njega u dnevnik na dodir. Gladak i ravan komad drveta, bez čvorova – supružnika sa savršenim karaktera. Teška i gusta – bogatog muža. Prijavite sa grančice – rođen mnogo djece. Funhouse – lame, i kose muža.
 • Pretpostavljam na san. Ovaj ritual se izvodi u noći sa ponedjeljka na utorak. Ovo je vrlo jednostavan Božić proricanja: komad papira napisati ime mladića i poljubila ga naslikao usne, a onda stave pod jastuk na malo ogledalo sa tri lista lovora. Na jednoj pisanje – “Misael”, drugi – “Azari”, treći – “. Ananias” A zatim, u skladu sa pravilima proricanja za Božić, recitirati čini: “ponedjeljak i utorak gledam na prozorskoj, koji sanjaju o meni – neka dođe da me u snu.” Drugi način je da je u noći na čelu staviti grančicu jele. Zaključna takav Božić proricanje, rekavši: “Ja idem u ponedjeljak, na čelu Put smreke, san mi ko misli o meni.” On voli onaj koji dolazi u snu.
load...

U noći četvrtak na petak za Božić proricanje više. Tokom spavanja Recite: “Četvrtak – sa okolinom Utorak – Ponedjeljak, nedjelja – petak petak sam, i ja, mlad sam ležao na sionskih planine, tri anđela u mislima: .. Prvo – vidi drugi – kažu, treća – sudbina će reći “.

Božićne gatanje na spavanje sprovedena u slučaju leže u novi stan. Prije odlaska na spavanje prouči: “U novom mjestu je imao san mlada mladoženja.” U snu, gledajući svog budućeg supruga.

 • Pogađanje na vosak. Vosak se topi u krug. Onda, prema pravilima proricanja Božić u tanjur i prelijte mlijeko se stavlja na pragu, rekavši: “. Brownie, moj gospodar, doći ispod praga, piju mlijeko ali jedu vosak” Na Božić proricanje i dalje na činjenicu da je posljednje riječi mleka sipa u rastopljenom vosak i pažljivo gledate izlečivih vosak slike. Pogledajte cross – bolesti, ako je on samo čini – to je problem u finansijskim poslovima. Pogledajte cvijet za vrijeme proricanja u noći Božića – da se uda (u braku) ili pronađite svoj omiljeni. Slika zveri – do pojave neprijatelja. Vosak trake rasteksheysya – za kretanje, puteva. Zvjezdicu – za uspjeh u školi, na poslu. Slika osobe – za postizanje drugog.

Želimo da u novoj godini ste upravo okrenuo dobro! I uvijek zapamtite: Božić proricanje sudbine – to je zanimljivo i zabavno, ali svaki čovjek – on je arhitekt svoje sreće.