Dizajn zemlje kućeUnutrašnjosti zemlje gradnje kuće najčešće se bazira na individualnom projektu, suptilno naglašava prednost, prosperiteta i samodovoljnosti domaćina. Ne jure mode, gdje trendovi mijenjaju vrlo brzo u razvoju dizajna, iznova i iznova tjera da izađe sa novim dizajnom, troše ogromne uštede, a ne uvijek ekonomski opravdana. Glavno pravilo udobnosti i originalan dizajn jedne zemlje kuće može se smatrati pažljivo izrađen dizajn interijera, čija realizacija bi trebalo da bude u potpunosti u skladu sa planiranim projektom. Ova kuća za mnogo godina će biti u mogućnosti da udovolji njihovim vlasnicima praktičnost i zadiviti goste savršenstva.

Unutrašnjost zemlje kuća treba da odražava ukupni stil strukture, kao i konceptualni zadatak dati arhitekta. Projekta je eksterijer i unutrašnjost zemlje kuće – je rezultat mukotrpnog analiza životne sredine, koji bi trebao biti upisan arhitektonskog projekta. Dizajn interijera mora ispuniti niz principa: stvaranja stručnjaka projekta razmotriti položaj kuće, svjetlo nivou, itd Pravilno odabrani dizajn prigradskih stanovanja treba imati kako bi se osiguralo da je ugodan za njega da se odmori, posao, ostati u potpunu privatnost i da prima goste.

load...

Prilikom rekonstrukcije kuće, kao iu izgradnji, važno je da se razvije enterijera internih i eksternih prostora. Prije nego što počnete da se razvije dizajn prethodno koristili kod kuće, potrebno je jasno definirati cilj promijeniti unutrašnjost. To može biti:
– jednostavan ukras već postojeću unutrašnjosti, koristeći metode permutacija namještajem, sagovima promijeniti, zavjese;
– re-planiranje, koja nosi globalne promjene u unutrašnji prostor: promjena u raspored prostorija, pokretnih zidova, itd

Važno je razumjeti da dizajn unutrašnjeg prostora zemlje kuće je značajno razlikuje od modernog stana dizajna. Za razvoj vikendice unutrašnjost je u velikoj mjeri pod utjecajem okoline i prirodnog pejzaža područja. Osim toga, uspostavljanje dizajna vikendice unutrašnjosti se komplikuje potrebu za nadležnog tehničke opreme – u vrijeme razvoja unutrašnjosti kuće moraju uzeti u obzir povoljan položaj vodovoda, kanalizacije i opreme za grijanje. To je također zemlja kuća dizajn uključuje pravilan razvoj polaganja ožičenja za spajanje svih vrsta opreme i aparata.

Prilikom dizajniranja prigradskom dizajn stanovanja također uzima u obzir i materijali koji se koriste prilikom izgradnje zgrade. Dizajn cigla kuća unutrašnjosti se razlikuje od dizajna prostora, kuća građena od kamena ili drveta. Zbog svojih prirodnih pojava i prirodnih kvaliteta, prirodni materijali se koriste u građevinarstvu, će stvoriti ugodan ambijent, sa će stvoriti niz poteškoća zbog karakteristika koje se odnose na sigurnost.

Ako kuća se nalazi izvan grada – tri ili dvoetažna gradska kuća, onda većina razuman će staviti kuhinje i blagovaonice u prizemlju. Sobe bolje prešli na drugom katu, daleko od nepotrebne buke. Sasvim druge pojedinosti o stvaranju enterijera za malu vikendicu, govornik mjesto sezonskih prebivališta. Glavni izazov za dizajnera, u ovom slučaju, unesite maksimalno pružanje toplinske izolacije zidova, bez potrebe da se zalihe svih vrsta komunikacije na terasi i na tavanu. I u prvom iu drugom slučaju u razvoju dizajna glavna komponenta će biti harmoničan jedinstvo zgrade sa prigradskom području pejzaža, pružajući vlasnicima najbolje moguće uvjete za ugodan boravak.

load...

Dizajn interijera shop “.