Dječjoj sobi za tinejdžer – djevojkeSadržaj:

Sve popravke slično rata, kada ne možete naći potrebe, kada se cijeli život okrenuo naopačke, a vi ne znate kada će se to završiti. Ali u isto vrijeme za promjenu unutrašnjost sobi – to je nevjerojatno lijepo. Pogotovo ako pokušate da ne sebe, nego u voljenu tinejdžera koji je izrastao iz ovih zidova sa naivnim patuljaka i postati bliski kreveta mašine.

load...

Ali ne požuri da se raduje. Ovdje su svi komadi namještaja sigurno izvaditi i očistiti zidove starih tapeta. Što je sljedeće? Sve zavisi sobi smo prepravke. Dečak ili devojčica? Uprkos činjenici da su tinejdžeri smatraju problematičnim, oni obično ne nalaze krivica sa novim popravku djeteta sobi (iako ono što je beba, ako bi morao instalirati prilično odrastao krevet za nju nestaško!) Pokleit pozadina plava? Divno. Green? Također ništa. Ali devojke su nevaljali. Oni su daleko od ravnodušni prema unutrašnjosti prostorije u kojoj će se voditi prijateljice. Stoga, prije kupnje limun boja, razgovarajte sa svojom kćerkom. I dok ti ubedi mlade da se ne druži sa baldahinom iznad kreveta, dozvolite mi da vam dati neke savjete o tome kako najbolje promijeniti izgled sobe djeteta.

Zidovi

Da, ti isti zidovi, iz koje ste pažljivo skinuli ostatke starih tapeta. Počinje sa unutrašnjosti njihove djece za tinejdžer. To je njihova boja i tekstura će postaviti osnovni karakter sobe. A ako boje vam je potrebno da donese odluku o par njene kćerke, izbor osnovnog materijala je bolje napraviti svoj vlastiti. Prije svega, imajte na umu da djevojke, iako oprezan dječaka, ali mrlje na zidovima nije gori od svojih vršnjaka. Stoga, ako želite pokleit pozadina, bolje je odabrati opciju za slikarstvo na svjetlo četkom moždani udar da se vrati u unutrašnjosti do svoje bivše svježinu.

Pavle

Odlučili smo da je ležao u sobi podu dece? Gubiš se. Dijete je teško da će u skladu sa 33 brigu za oprez na takvim kapriciozan materijala. Mnogo je lakše baciti na pod izoliranim linoleum, što je izuzetno lako se čisti. Naravno, možete zamijeniti tepih linoleum. Ali to je samo ako ste uvjereni da neće biti nedelju dana da se utvrdi ishrani tinejdžera u zadnjih 7 dana. I ne kažem da je vaša kćerka jede samo u kuhinji. Odatle na stolu prazna kutija krekera i boca Coca-Cole? Nije isto lete kroz prozor?

Rasvjeta

load...

Ovo je vrlo važan aspekt svaki enterijer, da li je u dječju sobu tinejdžera ili glavna spavaća soba. Budite sigurni da podijele pokrivenost u glavne i sporedne. Glavni, trebalo bi već shvatiti – to je uobičajena luster koji osvjetljava cijelu prostoriju u dobroj vjeri. Pomoćni uključimo svijećnjaci, nightlights na noćnim ormarićima i lampe na stolu. Posebno voditi brigu o poslednjem pasusu u našem profil, jer svaki tinejdžeri i dalje imaju zadaću, a to je potrebno s vremena na vrijeme za obavljanje. Stoga, pazi djevojke vid od djetinjstva da joj to nije bilo potrebno naručiti čaše u odrasloj dobi.

Namještaj

Koje namještaj je najbolje da se uklopi u unutrašnjost sobi djeteta? Onaj koji je najkorisniji za svoju ćerku u svakodnevnom životu.

 1. pisaći sto

  On mora stajati pored prozora, ili imaju lampu sa fluorescentnom svjetlu. Mislim na vaše dijete ne bi trebalo da imaju an_1a sata rastaviti jedan red u knjizi. Osim toga, sto svake moderne djevojka treba da ima kompjuterski sto funkcije. Stoga, mislim da više unaprijed što će biti favorit laptop postolje ili dječje računalo.

 2. krevet
  load...

  Ali, to je bolje ukloniti prozor daleko. Prvo, kako bi se izbjeglo radoznale poglede prolaznika, i drugo, zbog zloglasnog nacrta, koji je poznat za naše prozore.

 3. ogledalo

  To je važno za tinejdžerke da znam da izgleda dobro. Da biste to učinili, posljednje dijete je spremna da provode sate vrti oko ogledala, pokušavajući na odjeće i pokušava nametnuti svoj prvi makeover. Usput, o kozmetici: to je bolje ako kupite beba karmin na svoju ruku, što će zabraniti je da se farba. Prestao si mnogo roditeljske zabrane u adolescenciji? Pa zašto misliš da će vaše reči biti snažniji za moderne djevojke?

 4. ormar

  Nema unutrašnjost rasadnika je potpuna bez ovog glomazan komad namještaja. Kako se ne bi propustio sa izborom kabineta, vidimo kakav stvari u svlačionici dominira tinejdžer. Možda je vaša kćer voli svilenu haljinu? Zatim glavni dio vitrine treba dati mjesto beskrajnim vješalice na kojima će se odmarati devojke odjeće. Ako vaš ljepota puno cipela, onda morate da se pobrine za njihovo skladištenje u unaprijed. I ne zaboravite o kompaktnom ormarićima ispod male stvari. U principu, pravi spas 21. Stoljeća smatra se ormar, koji je u stanju pokriti čak i hronični poremećaj za svoje ogleda vrata. Tako obraćaju posebnu pažnju na ovaj model u izboru namještaja. Usput, dobro odabran dizajn ormar će uljepšati svako dete sobu unutrašnjosti.

Ličnost

No, mi ne govorimo o tebi. Izrazi suština mora da se tinejdžer za koje je pokrenuta popravke. Sigurni da je vaša djevojka ima puno ideja o mojoj sobi. I to nije potrebno ovlaštenje da nametne svoje stavove. Na kraju, žive u ovoj sobi nije za vas, i vaše kćeri. Pa neka joj izabrati zavjese i boja tepiha. Slažete li se?