Dream. Odluči se. Utjelovljuje!“Cijena of Desire” – prvi u interaktivnoj Dance Show

To nadahnjuje žeđ za slavom i jede ljudsko istovremeno. Pohlepa motivira, ali bez smisla postaje opasan neprijatelj. Strast nadahnjuje čovjeka, ali s vremenom svoju moć opada. Kako da se osjećaju, kada možete biti u iskušenju, ali kada je došlo vrijeme da se kaže “Stop!”?

11. Decembra u napušta pozorište, u 20:00 će se održati plesna drama emisiju ” Cijena želje .” Zbog jedinstvene interaktivne format akcije po prvi put u emisiji gledaoci će moći da biraju šta ishod izjavu.

load...

Pod zadivljujuće muzičkoj sceni odvija na velikim show, govori o zla ljudske duše. Tri glavna lika predstave utjelovljuju žeđ strasti, pohlepe i slavu . Idete u svijetu u kojem želje, pa ćete vidjeti svojim očima, gdje to vodi. Vi ćete imati jedinstvenu priliku da glasaju za jednu od varijanti konačnog šou. Iz vašeg izbor ovisi o tome da li želju da popusti ili se povlače! . Direktor i inspirator emisije, pobednik takmičenja vseSerbtskogo “. Dream na odlučnu akciju” Od Rexona brend Anastasia Yurasova konačno ispuniti san profesionalni – predstavit će svoju plesnu predstavu sa jedinstvenim vizualne efekte, doslovno “revitalizaciju” krajolik na sceni.

Na premijeri mainstream medija se očekuje, kao i istaknutih ličnosti kulture i umjetnosti, uključujući i muza projekta – popularni DJ, stilista i TV voditelj Saša Fedorova.

Dream. Odluči se. Čin. A Rexona nikada te iznevjeriti!

Pogledajte video svih učesnika u projektu i finalista, kao i glas, a sada utjecati na scenariju ćete biti u stanju pokazati na zvaničnom kanalu Rexona žena.