Ekstenzije za kosu Snimio: tehnologije, prednosti i maneSadržaj:

Duga kosa je odavno smatra ženski bogatstvo. “Spit – a djevojačkog ljepote” – kaže izreka. Ali ne i sve lepšeg pola, imati strpljenja da izraste bujna kosu ili debelih divnu kosu. Danas izmislio odličan način da se “istezanje” frizura – zgrade. U ovom članku, mi ćemo se fokusirati na način kosa ekstenzije traka. To se zove kosa razgovor nadogradnju kose. Ova hladna ekstenzije, što može biti konvencionalni i mikro-nagomilavanje. Ono što je potrebno materijala i što je trošak za njega, sada ćemo opisati.

Ono što je nagomilavanje dlake Talk

load...

Cijela procedura dlake Talk traje oko 50 minuta. Pripremljen za kosu prikupljeni u traku imaju širinu od 4 cm. Kako bi se trake “navikli” na svoje kose, posebna oprema nije potrebna. Držite traka ekstenzije kosa će biti oko 2-2,5 mjeseci, po mogućnosti nakon što korekcije. Osim toga, ako je kapacitet traka za njegu zaista na brave treba proširiti proizvođač garanciju od 6 mjeseci.

Express kosu od Angelohair – sličan postupak, ali to se radi na drugom principu. Izvodi su manje vidljive, ali korekcija traka ekstenzije za kosu napravljena od takve tehnologije, potrebno je učiniti u 2 mjeseca ili u potpunosti povući niti.

Mikro-traka za kosu proširenje ne zahtijeva bilo kemijski ili termičkih efekata. Mikro-traka, elastične i transparentan, je pričvršćen za svoju kosu klijenta u smjeru njihovog rasta. To će zahtijevati malo više od pola sata. Metoda kapaciteta mikro-traka je pogodan čak i za vlasnike tanku kosu.

Da biste uklonili ekstenzije traku za kosu, potreban vam je majstor, i 15-20 minuta privatno vreme od vlasi kose češalj neće.

load...

Koje su prednosti i mane zalijepite ekstenzije za kosu?


Prednosti i mane ekstenzije trake za kosu

Mnogi umjetnici kažu da je danas tehnologija ekstenzije traka za kosu – najsigurniji način da se “proširiti” frizuru. Zadovoljan s njima, čak i žene, čija je kosa pretanka i nema metode kapsule to neće raditi. Osim toga, troškovi je niska, tako da je kapacitet traka je na raspolaganju za mnoge. Ali, to je vrijedno zapamtiti da je kvalitet zavisi od profesionalac koji obavlja postupak.

Produženje traka za kosu ima svoje nedostatke. Na primjer, ekstenzije za kosu nije dozvoljeno da nose određene frizure. Kada je nagomilavanje i druge nedostatke, ali ovaj – najosnovnije. Još jedan nedostatak ove zgrade – prilično skupo za njegu kose. Ako želite imati lijepe i dobro njegovan glavu, ali pokušavam u isto vrijeme da spasi gdje god možete, ne očekujem da će vaša ljepota dugo. Alkohol će najviše negativnih efekata, jer oni mogu rastopiti sloj ljepila. Uz dobru njegu i vrhunska kvaliteta izrade i materijala, ekstenzije za kosu može trajati do prvog korekciju 2-3 mjeseci.

load...

Slijedeće tačke mogu biti imenovan među profesionalcima:

 • Quickness postupak (nešto više od 30 minuta u prosjeku);
 • Sigurnost (nedostatak temperature i kemijskih ekspozicije);
 • Trajanje – predmet održavanja periodičnih opreme i potrebne korekcije, brave služiti u trajanju do jedne godine;
 • Depilacija je brza i jednostavna;
 • Mikro-graditi pogodan za oštećenu kosu;
 • Ovaj hladni kapacitet bez štete za kosu;
 • Materijal koji je potreban za izgradnju, relativno jeftin;
 • svoj trošak u odnosu na druge vrste gradnje ispod.

Korekcija kapacitet traka

Korekcija ekstenzije traka za kosu treba izvršiti tako da se majstor, koji je vodio inicijalni postupak. Pramenovi kose koji se transplantirane bliže korijenima naše porodice kose! Naravno, ne vrijedi rizika ponovo ako ste povećan trakama za kosu i rad majstora je vrlo nezadovoljan. Tražiti nekoga ko ih može efikasnije graditi.

Kako napraviti povlačenja sa nastavcima trake za kosu? Postupak je bezbolan i bezopasan. Uklanjanje pojasa kada zgrada uključuje upotrebu posebnog spreja, koji je uključivao alkohol tamo. Ova tehnologija općenito uključuje maksimalnu sigurnost i brzina implementacije. Na primjer, ekstenzije za kosu postupak traje manje od sat vremena. Dovoljno vremena za povlačenje je i nije potrebno. Koliko je potrebno? Ako koristite specijalni alat dlake Talk, uklanjanje niti traje 20 minuta za to.


Briga kapaciteta pojas

Za izgradnju trajao dogledno vrijeme, potrebno je da:

 • Koristite samo mekanu češalj sa nekoliko zubi;
 • Češlja kosa ne više od 3 puta dnevno;
 • Očešljaj, prikupljanje ih u rep jednom rukom i lagano početak dana, polako diže iznad korijena;
 • Pratite na pramenove montažu mjestima nisu isprepletenih jedna s drugom;
 • Budite sigurni da češlja korijene, inače može biti organizovana “gnijezda”;
 • Ne idu u krevet s mokrom kosom, samo sušene i češljani.

Kako oprati kosu u takvom svojstvu? Možete koristiti šampon isključivo sa neutralnim pH. To ne bi trebalo da predstavi ikakvih dodataka i aditiva. Svakog pranja će se uz opsežne ispiranje. Koristite mnogo balzama.

Bolje je ne koristiti za kosu prilikom sušenja kose. Pogotovo ako nagomilavanje je urađeno na kratku kosu.

Ne osušiti kosu. Pre odrediti da li će posjetiti kupke i saune. Ako je tako, budite sigurni da koristite ručnik ili kapu kao zaštita proširena niti.

Pri polaganju kose možete koristiti uvijača za kosu, štipaljke i sušila za kosu. Sajt privrženosti na dodir je strogo zabranjeno. Styling Pick up bez raznih aditiva i neutralni pH. Oblikujete frizuru treba biti vrlo oprezan. Sofisticirane opcije frizure vjerovati isključivo majstori, u stanju da dobro radi sa ekstenzijama za kosu.

Prednosti proširenje pojasa

Ekstenzije traka za kosu izgleda sjajno. Artificial brave se ne razlikuje od prave stvari. Osim toga, metoda traka ne zahtijeva adaptivni šišanje jer sami trake su vrlo tanke. Jačanje kapaciteta trake i kratku kosu. Ako je vaša kosa je tanka i potrebna dodatna volumena traka tehnologija će pomoći da riješe taj problem, kao i moguće.

Još jedna prednost proširenje pojasa – svoje niske cijene. I to usprkos činjenici da pridržavajući se brinu preporuke, nakon sigurnosnih propisa u vrijeme posjete korektivnog postupka, od vas će omogućiti da služe novi “kovrče” dovoljno dugo. Ljepote, naravno, zahtijeva žrtve, ali tehnologija omogućuje da izgradite bez njih dovoljno lako. To će se opravdati koliko god želite, ako ste dovoljno pažnje na kosu.

U nastavku dajemo popis korisne preporuke koje će pomoći da se održi moderan šišanje:

 • Ne bi trebalo da perete ekstenzije za kosu u prvih 24 sata nakon operacije, ili vezanost može biti ublažen i kosa će ispasti;
 • Prije nego što pranje kose, raspetljati ih, pričvršćivanje moraju biti odvojeni jedni od drugih;
 • S obzirom na činjenicu da je struktura kose je porozan, oni upija vlagu, jer vlažne su ranjivi. Na prvom mjestu treba biti suha montaža, da bi se izbjegao gubitak od vlakana;
 • Prije pranja trebaju biti pažljivo češlja, uklanjajući tako fino leglo i otkrivajući zamršenu dlake;
 • Ne čine kosu čvrsto, to uzrokuje pritisak na koren dlake;
 • prirodne ekstenzije za kosu češljanje ne biti protiv rasta jer kutikulnye slojeva može pariti i zamršenih niti;
 • Operite kosu najmanje 2 puta tjedno za sebuma ne uništi sloj ljepila;
 • Bolje je da koristite tuš jer će protok vode u smjeru rasta dlačica.

Sve ostale komponente zaštite, izbor šampona i uređaja, moguće procedure koje podržavaju zdrav izgled kose, treba uskladiti sa master kapaciteta.