Elektrolipoliz – najbolji ljepotu pomoćElektrolipoliz danas – jedan od najefikasnijih tretmana u modernoj medicini i kozmetologiju. Patentiran u Francuskoj prije manje od dvadeset godina, već sam uspio elektrolipoliz recenzije najviše dobro, i to ne samo iz francuske žene, ali i ljudi iz drugih zemalja, gdje je ubrzo postao popularan.

Elektrolipoliz tijelo – da izbliza

U drugoj polovini XVIII veka, kada je mogućnost dobivanja električne energije iz veštačkih izvora, odmah ga je počeo koristiti doktori nije pronađeno. Danas elektrolipoliz tijelo – i najbolji odani pomoćnik za kardiohirurga, fizioterapeuti i, naravno, kozmetičari. Elektrolipoliz – jedan od nekoliko alata koji mogu riješi celulita i ispravan figura bez intervencije plastičnih kirurga. Zbog električne impulse, a ne samo aktivira metabolizam i split akumulira u masnom tijelu, ali i stimuliše limfnu drenažu i očistiti duboke slojeve epidermisa.

Elektrolipoliz elektroda i igle

load...

Moderni kozmetologije nudi dvije vrste postupaka: elektrolipoliz elektrolipoliz igle i elektrode. Ako je prvi tip tijela elektrolipoliz prilično bolan i ostavlja tragove na tijelu u obliku malih otoka, crvenilo i modrice, drugi ne izaziva bol klijentu, iako je uticaj na tijelo magnetskog elektrode, takođe, ne može se nazvati prijatno. Obično kozmetičke operacije posjetitelji preferiraju “vraćanje ljepote” pomoću elektrolipoliz elektrode, ne želeći da izdrži bol igle ubrizgava direktno u tijelo u masnom tkivu. Međutim elektrolipoliz recenzije iglu ima širok spektar – s jedne strane, njegova odbojnost za bol, ali s druge strane – se poštuju za velike (u poređenju sa elektrodom) efikasnost.

Elektrolipoliz postupak

Što se događa s klijenta koji je došao u elektrolipoliz? Postupak se izvodi u ordinaciji opremljena posebnom opremom. Trajanje liječenja je obično od 45 minuta do sat vremena, ovisno o tom programu, koji će vam pružiti sa iskusnim kozmetičara. U problematična područja (bedra i stražnjice, trbuha, nogu i ruku) su u prilogu magnetska kožne elektrode (ili igla uvodi u kožu) i uključiti mašinu. Elektrolipoliz strane elektroda uzrokuje ćelija promijeniti polaritet naknade od petnaest do dvadeset puta u minuti, što je omogućilo ćelije provesti aktivno energije, a time i masti akumuliraju u tijelu – oni spali brzo, i sve što je ostalo od njih je izlaz iz genitourinarnog sistema. Na elektrolipoliz o internetu su obično dobro, jer ne postupak riješi celulita ne daje tako dobre rezultate. Moglo bi vam se primijetiti da je igla elektrolipoliz o Foruma žena je mnogo manje, jer je procedura uvođenja igle elektroda ispod kože odvraća mnoge potencijalne kupce. Međutim, sreće osobe koje imaju visok prag bola, priznaju da su modrice i edem pluća, koji ostaju na iglama – mala cijena koju treba platiti za efikasnost postupka. Nakon elektroda elektrolipoliz 30 posto manje efikasni elektrolipoliz igle.

Cijela procedura elektrolipoliz traje oko jedan sat i odvija se u tri faze:

  1. Prva faza – razgradnju masnih ćelija. Tokom razdvajanje klijent oseća prijatno blage peckanje kože, koja se postepeno povećava.
  2. Sa početkom u drugoj fazi – vrlo neugodno tokom postupka – peckanje postaje mnogo više primjetan i neugodan već dovoljno. U ovom trenutku, izbacivanje propadanje proizvoda lomljenog masti iz ćelija tijela.
  3. U trećoj fazi elektrolipoliz zahvaljujući ritmički učinak na mišiće i tkiva, zateže i tonizira kožu. U isto vrijeme se činilo naizmenično stezanje i opuštanje mišića.

Elektrolipoliz obično upravlja se sastoji od 11:55 procedure, naravno, ovisno o stanju kože, stepen “zanemarivanja” celulita i volumen akumulirane masnih ćelija, kao i opće stanje organizma. Postupak se obavlja samo jednom nedeljno – idealno jednom u deset dana. Elektrolipoliz je najefikasniji u borbi protiv celulita, oslobađanje od masnog tkiva na rukama i trbuhu, kao i za izlučivanje suvišne tekućine stagnira Provoking edem. A koristan dodatak postupak će biti masaža, lifting, limfna drenaža, myostimulation i vruće oblozi. Limfna drenaža, donesena nakon lipolizu, promovira izlučivanje proizvoda od raspada tijela, ne dozvoljavajući masne ćelije da se ponovo vratiti. Efekat ovog postupka kao elektrolipoliz, uočljiv je odmah nakon njegovog završetka, ali nakon tri dana, klijent je zadovoljan napomenuti da je obim trbuha i bedra smanjio i jučerašnje “narančine kore” konačno postane glatka i nježna ženska kože. I oni su ne jedan, već deset postupaka, efekat će biti nemoguće ne primjetiti, čak i pod odjeću. Također tematska, lokalni izloženost elektrolipoliz pozitivan učinak na ljudski organizam u cjelini: doprinosi poboljšanju stanja nervnog sistema i aktivira procese kao što su limfni i cirkulaciju krvi.

Kontraindikacije

load...

Kao i svaki ozbiljan estetski zahvat elektrolipoliz ima kontraindikacije. Glavni razlog – je bolesti genitourinarnog sistema, posebno bubrege, jer nakon što je postupak koji je znatno opterećenje raste, što je puna komplikacija, ako bubrezi su oslabljeni neke bolesti. Pored toga, elektrolipoliz ima kontraindikacije i druge bolesti – na primjer, infekcije kože, proširenih vena i sklonost da se povišen krvni pritisak, hipertenzije i tahikardije. Naravno, elektrolipoliz kontraindiciran za žene koje su trudne (u bilo kojoj fazi trudnoće) i dojilje.