Elos podmlađivanje lica: kako izgledaju 40 20Sadržaj:

Svi žele biti mlad i lijep, ali je potrebno svog vremena. Tokom godina, smanjuje proizvodnju kolagena daje elastičnost i čvrstoću kože, bore se pojavljuju, lice ovalno mijenja svoj oblik, širi pore. I gledajući se u ogledalo, mnogi od ljepšeg spola razmišljaju o procedurama koje će pomoći povratiti mladost.

load...

Jedna od tih tehnika je Elos-podmlađivanje. Ova tehnologija je praktikuje kozmetičari širom svijeta za više od 10 godina i dobro ispravlja sve manifestacije starenja kože.

Kako pomladiti uz pomoć moderne tehnologije

A ako ste zainteresovani za efikasan način lifting lica bez operacije, rehabilitacije i dugoročne štetne posljedice, najbolje je koristiti postupak Elos podmlađivanje. Ova jedinstvena kombinacija svjetlosti energije i električne struje visoke frekvencije. Nakon toku takvih postupaka, koji se odlikuju visokom efikasnošću, više od 92% kupaca su u potpunosti zadovoljni s an_4ima. Do danas, nakon pronalaska ELOS-tehnologija, mogućnost da utiče na dublje slojeve kože. Omogućavajući proizvodnju kolagena je mnogo aktivniji. Ova sinteza omogućava energije porast 20-30% u dubinu penetracije bez oštećenja kože.

Lica Rejuvenation daje vrlo dobre an_4e. To vam može pomoći:

 • zategnuti kožu;
 • izgladiti dublje bore;
 • dati ovalno lice oštre konture;
 • podmladiti ne samo kožu, nego i ruke, grudi, bedra;
 • uklanjanje pigmentacija kože, pauk vene i strije.
load...

Ovaj postupak je koristan za poboljšanje stanja kože u odrasloj dobi, kao i sprečavanje starenja. Kozmetičari preporučuju da ga koriste nakon 30 godina. Obično, nakon procedure Elos podmlađivanje muškaraca i žena izgledati mlađe od 10-15 godina, i imaju čist i blistav kože. Velika prednost ovog postupka je u tome što ne treba mnogo vremena. Plus, praktično ne moraju čekati, kada će period rehabilitacije.

Ono što je ELOS i koji su njegovi principi

ELOS tehnologije osnovan je 1999. Godine od strane izraelske doktori. Ogledi su izvedeni, testirali efikasnost nekoliko godina. Nakon ovog pomlađivanje tehnike su usvojile kozmetičari. U kratkom vremenskom periodu-ELOS tehnologija osvojio tisuće fanova širom svijeta. Na kraju krajeva, to može pomoći da se povrati mladost kože i svježinu, a nakon samo nekoliko tretmana. Prekrasna ten, bez ožiljaka, bora – sve to (i ne samo) može se postići uz pomoć hardvera kozmetologije. Neverovatno je, zar ne?

ELOS tehnologije (Electro Optical Synergy) – to je kombinacija elektro energije. Drugim riječima – istovremenog djelovanja svjetla i električne struje do bora, staračkih pjega ili vaskularne formaciju. To se radi pomoću svjetla impulsa, stvarajući temperaturna razlika između okolnog tkiva i tretirati parcele. Kao an_4 toga, energija pretvaranje svjetlosti u toplinu, temperatura naglo raste promijenjen tkiva. Međutim, promjena i njihovih provodljivost.

load...

Električna struja je selektivno utječe na željeni ćelije, što je dovelo do njihovog uništenja. Okolno tkivo uz minimalno efekat. Osim toga, intenzivna zagrijavanje dermisa na nivou dovodi do povećanog stvaranja kolagenih vlakana. U svakom slučaju, puls i parametri su izabrani pojedinačno. Prije svega to ovisi o stanju kože i riješiti estetskih problema.

Prednosti Elos podmlađivanje

Kada se primjenjuje laserom ili fotografija kožu podmlađivanje termičke i dublje prodiranje zraka može oštetiti gornji sloj kože – epidermu. Nakon zagrijavanja, a ne samo ona područja koja su efekti, ali i okolno tkivo. Posljedica toga zagrijavanja može biti spaljen.

Kada se koristi ELOS-uređaj ne zahtijeva anesteziju, i bez drugih lekova bol se koriste. Aplikator nježnim temperaturnim režimom stvara manje sjajni bljesak i an_4 u samo blago peckanje kože. Ponekad, međutim, postoje i bolne senzacije u obradi pauk vene na krilima nos.

Dakle, koža se tretira centimetar po centimetar. Doktori daju visoke garancije da vaše lice nije podložna opekotine – 97 posto. Blaga crvenilo može se uočiti samo kod pacijenata koji su se nedavno okupanom sunčevim zracima ili proveo mnogo vremena na suncu. Kože oteklina nakon Elos postupci se ne poštuju. Kao što je gore spomenuto, čak i pozitivne promjene su vidljivi već nakon prvog tretmana.

Za održiv i dugoročne efekte trebalo bi da prođu 5-6 tretmana, sa kratkim intervalima – jednom u tri tjedna. Iako je odluka donosi lekar (u zavisnosti od sveukupno zdravlje vaše kože). Nakon položenog predmeta postupka, možete u pravilnim intervalima obavljati Elos podmlađivanje kao preventivnu mjeru. Ali tek nakon konsultacija sa specijalistom.

To su prednosti Elos pomlađivanja. Plus, pravi dame, koji barem jednom posezala za ovu metodu, ne ostavljaju sjenu sumnje u efikasnost. Još jedan argument u korist ELOS tehnologije je činjenica da se ovaj postupak nema neželjenih efekata. Nakon njegova upotreba čak i dugotrajnog izlaganja suncu uzrokuje pigmentacije.

Za ilustraciju postupka

Sve žene sanjaju o glatke i lijepe kože. I oni su često zainteresirani ne samo lijepo lice, ali i tanak trim figura. Kožu na vratu, rukama, grudima će izgledati dobro njegovan i bezalkoholnih nakon upotrebe ELOS-procedure. Ako imate bilo kakve nedostatke na tijelu, Elos podmlađivanje je lako riješi njih. Uz to, možete ukloniti:

 • proširene pore;
 • pauk vene;
 • pigmentirane mrlje;
 • bore na licu;
 • sallow ten;
 • mane akni i mitesera.

Osim uklanjanja nedostataka tretirana koža postaje čvrstinu i elastičnost. Da biste vidjeli an_4 zatezanja i podmlađivanja će biti nakon prvog postupka, i u najkraćem mogućem roku. Ali na kraju an_4 će se postići tek nakon 5 tjedana. Konsolidirati efekt potrebno je provesti od 4 do 6 tretmana.

Elos podmlađivanje zahtijeva malo treninga. Leži u činjenici da je za 2-3 tjedna prije nego što je postupak, morat ćete odbiti posjetiti plaže i kozmetičkim salonima, jer previše preplanule kože mogu se pojaviti opekotine i pigmentacija mjesta. Poželjno je izbjeći efekte hemikalija na tijelo za nekoliko dana prije posjete klinici. Na dan postupka, ne bi trebalo koristiti parfema i kozmetike. I dijelove kože, koji će se održati elektro efekte, potrebno je ukloniti dlake.

Jedan može potrajati cijeli 45 minuta – barem do 2 sata (maksimalno). Sve će ovisiti o broju aplikatora i područja tretiranog područja. Na primjer, u Elos podmlađivanje osoba obično traje pola maksimalno sat vremena.

Ako je zanima samo lifting kože kupca, doktor će najvjerojatnije izabrati jedan aplikator. Ova sesija će pomoći ženama izgledaju sjajno na predstojećem svečanosti, ako je držala ga u unaprijed – za 3-5 dana. U slučaju da želite da otkloni nedostatke na koži i istovremeno obavljati dizanje, onda doktor će svakako preporučiti dva aplikatora da će koža biti tretiran kao sinonimi. Isto važi i za podmlađivanje.

Koliko brzo možete dobiti pozitivne an_4e

Naravno, Elos podmlađivanja može dati koži ista napetost kao plastične operacije. Ali nema nuspojava i je potpuno siguran. Plus, nakon upotrebe takvih postupaka, potreba za hirurško kože znatno zatezanje gurnuo u prošlost.

Vidljive promjene na koži odmah nakon postupka, svaka osoba će, naravno, drugačija. Ali u prosjeku, sve u svemu će biti potrebno mnogo vremena:

 • za 30 minuta na koži mogu biti crvenilo i blagi otoka. Također, s obzirom da se sužava;
 • spotova i područja kože s pauk vene se mogu zatamniti nakon nekoliko dana. Ponekad u tim mjestima formira koru, kao i utjecaj na njih je prilično veliko;
 • tri dana poboljšava teksturu kože, to posvetljuje, onda to postaje primjetan lifting efekt. Ali spotova i nedostataka ipak ističu;
 • nakon 2-4 tjedna nakon pigmentacije znatno lakši postupak i nestati nakon 8-10 tjedna i vaskularne defekata.

Prednosti pomlađivanja: statistika

Sve žene žele da budu lepa. Međutim, mnogi od ljepšeg spola koji dolaze u kliniku, koja se bavi pitanjem: kako poboljšati svoj izgled nakon Elos podmlađivanje. Rezultati tretmana širom svijeta elokventno govore sami za sebe:

 • nakon sjednice pomlađivanja lica, grudi, vrat, ruke, poboljšanje je 50-75%;
 • pora veličine nakon procedure – od 50-65%;
 • izravnavanje bora – poboljšanje od 65-70%;
 • elastičnost i čvrstinu kože nakon zahvata povećan je za 60%;
 • hiperpigmentacije izbjeljivanje se javlja u 50-75%;
 • ožiljak tretman akni i akni – poboljšati 45-50%;
 • u tretmanu ožiljaka i strija – poboljšanje od 40-50%.

Nakon čitanja ove statistike, moći ćete da odluči da li ili ne zadovoljavaju ove pokazatelje. Nemojte zaboraviti da ih uporediti sa sličnim izvještajima drugim metodama. Ali treba imati na umu i da pacijent zadovoljava kože i imunitet na efekte radio talasa. To se događa u 3-5% slučajeva. Ali nakon prvog postupka, liječnik će moći da ga definirati i savjetovati o drugim opcijama.

Da kontraindicirana Elos podmlađivanje

Kao i svaki medicinski postupak Elos podmlađivanje ima svoje kontraindikacije, koji može biti:

 • insulin-zavisni dijabetes melitus;
 • trudnice;
 • prisustvo raka;
 • oboljenja kože i herpes u akutnoj fazi;
 • pejsmejker;
 • alergičan na suncu;
 • prisustvo jakog sunca, što može izazvati opekotine na koži;
 • vitamina A u posljednjih šest mjeseci;
 • antibiotika koji povećavaju osjetljivost kože na suncu.

Ali, čak i ako se ne odnose na kontraindikacije, nisu zdravstveni rizik uzalud. Prvo budite sigurni da se konsultuje sa dermatologom. I ne zaboravite da testira osjetljivost kože na. Čim možete da zaštitite sebe od opekotina.

Kao što znate, Elos podmlađivanje – jedan je od najmodernijih i prilično efikasne metode koje se koriste u hardveru kozmetologiju. Ali koristeći se može samo specijalisti posebno obučeni u klinikama. Moderne metode sigurnosnih zahtjeva podmlađivanja zadovoljavaju i imaju dobru efikasnost.

Prednost ELOS tehnologije je da se radi čak i sa nekoliko problematičnih područja na tijelu. Gotovo utjecaj je samo na ona područja na koži koje su stvarno u potrebi liječenja. Okolno tkivo ne utiče. Plus, kada uklonite staračkih pjega, pored uticaja na melanin se javlja Elos podmlađivanje. Elektro-energetski je usmjerena na željenu točku i stvara fototermoliza efekt.

Nakon ELOS-tretmana žena može odmah koristiti šminku, jer ne postoje ograničenja na njegovu upotrebu ne postoji. Ova opcija je vrlo pogodan za radnu sajma seksa. Ide na postupak tokom pauze za ručak, rad može početi odmah nakon konferencije. Niko od ostalih pretpostavljam da je žena posjetila kliniku. Ali ipak obratiti pažnju na osvježena i blistava koža.

Nakon pomlađivanje sjednice nije zabranjeno raditi tretmane vode. Jedino što treba izbjegavati – to je sauna. Izlaganje para može izazvati neželjene efekte. I, naravno, bolje je da se ne sprovede postupak pred put do odredišta.

Nakon razmatranja preporuke, sami odlučiti da li je ovaj postupak je prikladan za vas. Sve će ovisiti o konačni an_4 koji želite. No, u svakom slučaju, morate pažljivo izvagati sve, da se konsultuje sa specijalistima na klinici, koja će uvijek biti u mogućnosti da savjetuje najbolja opcija.

Naravno, uzimajući u obzir karakteristike vaše kože. A ako želite da pogledate na 100%, onda ne odgoditi posjet kozmetičarka za kasnije.