Escentric Molekuli: parfeme, promijeniti svijet
Sadržaj:

Da li znate izraz: “Miris tog ludog”. Šta mislite, je li zaista takav ukus koji ne može dozvoliti da neko lice lišiti razuma, ali da promijeni percepciju stvarnosti, promijeniti svijet, da otkriju ono što do sada nije poznat? Revolucionarna brend Escentric Molekule otkriva intrige. Temeljne promjene kada i gdje ne traže moguće. I sama pojava tih duhova elokventno svjedoči na ovo.
Povratak na sadržaj

Rođen revolucijom

Duhovi “molekula” – rad ovog genija, revolucionarni svijet okusa njemačkog parfimerka Geza Schoen (Geza Schoen). Herr Schoen slijedi prvo pravilo genija: “Koncept je jednostavan.” I on je stvorio liniju parfema na osnovu monoaromatah. U isto vrijeme mnogo složeniji nego što se može činiti na prvi pogled, sama akcija je molekula parfem: miris može manifestovati, onda skoro ponovo nestati “ožive” u promjene u intenzitetu i tako dalje.

load...

Duhovi “molekula” – to nije parfem u klasičnom smislu originalnog fast fading akord, otkriva note srca i vlak. No, Escentric Molekuli – revoluciju u modernom bocu, koja se temelji na vještački stvorene kemijske komponente Iso E Super, što utiče na pojedinca, kao i feromoni. Verovatno znate da je to feromon. Zamislite kako vaš život može promijeniti kada se koristi Escentric Molekule? Ovi duhovi su stvarno rođeni revolucije i revolucija mijenja svijet jednom i za sve.


Povratak na sadržaj

Fasete mirisnih molekula

Svaki novi miris, stvoren brend Escentric molekula kao dragocjeni dijamant aspekata, čine stil i karakter linije parfema. Među raznim okusa “ekscentrične” ćete naći onaj koji će se dogoditi na svoj lični unutrašnje revolucije.

Na primjer, aroma Escentric 01 golica maštu i mirisni receptori originalna kombinacija nota ružičastog bibera i limete koricu i sintetiziran molekule Iso E Super – Star Line i pravi remek-djelo Geza Schoen – omekšava ukus, dajući mu drveno-sandalovine boje. Miris se ne otkriva u seriji kao što je klasični parfem, sve je mnogo interesantnije: ona je u stalnom pokretu, kao da igraju žmurke o pravilima poznate samo njemu, intrige i fascinira …

load...

Escentric 02 – miran, nježan, balansiranje aroma – savršen izbor za skladnu cjelinu prirode. Na prvi pogled čini se da je Escentric 02 nema mirisa, ali to je samo maska, igra u kojoj igrate sa parfem. Čim je povezuje na kožu, od vas će završiti drvo-baršunast okus sa blagim mošusnim seksualnosti. Ali Escentric 03 mirisa, gusta i tamna, ima više nego što pokazuju i malaksao senzualnost …

Rezervirajte svoj omiljeni ukus od Escentric Molekule i neka vaša revolucija počinje sada.