Farshiruem i pecite piletinu sebeSadržaj:

U dan kad je cijela obitelj čeka za večeru, nadajući se da će vidjeti na stolu nešto vrlo ukusno, svaka žena treba da obrate pažnju na nije nova, ali vrlo zadovoljavajući i zdrav jelo, poznat kao punjena piletina.

load...

U upotrebi od mesa, da li je to piletina ili piletina, svako nije potrebno uvjeriti, ali ako napuniti ptica i cijeli pečenje, vaše domaćinstvo više nego jednom pitao ovo jelo “bis”. Osim toga, punjena piletina neće razbiti dijeta za one koji se pridržava dijeta i kontrolu nad svojim izbornika.
Povratak na sadržaj

Dobiju sve potrebne

Davanje Uputstva muž, morate izoštriti noževe, jednoglasno odlučiti da ugura piletinu sa heljdom i kupim sastojke koji nedostaju.

Mladi, težine 1,5-2 kg, piletina, bez modrica i modrica, pažljivo odabrane u prodavnici ili na tržištu, vodeći računa o integriteta trupa, a samo potpuno uvjeren u svoje odlične kvalitete, kupuju. Uzmemo u obzir da će se punjenje koristi 200 grama heljde, najmanje 1 luk, 1 srednja mrkva, paprika 0,5 kašičice, 3 čena belog luka i 200 g majoneza.


Povratak na sadržaj

Punjena, pečena u cijeloj pećnici

load...

Dalje, moramo pažljivo ići, oprati, skuvati heljde i pomiješati sa prženim lukom i mrkva, posoliti po ukusu dlake. Hen konačno čekao našu pažnju i nakon usvajanja njegov tretman vode spremno za dalju obradu. Obrada pretpostavlja da je piletina treba gube krila, a kosti koje nakon pečenja u pećnici dozvoliti da ga podijeliti bez teškoća na a la carte komada običnih nožem.

Ali dio s piletinom kostima i dalje zadrži svoj integritet samo u iskusnim rukama, pa ako punjena piletina i dalje nije tvoja stvar, onda ne igraju na sigurno. Postavite trupa na strani rezanje odbora dojke se, oštrim nožem napraviti rez od dna do grla, uklonite višak masnoće i nezdravo, i ponovo dobro isprati iznutra i izvana. Dalje, fino usitniti češnjak, miješati sa majonezom, a imate sos, koji je neophodan za kaput unutrašnjost trupa, i nakon 20 minuta, počevši već kuhana heljda nadjev.

Na punjena pečena piletina nije otkriven u pećnici, možete sašiti ili rezanih drvene čačkalice, prihvatyvaya kože rubove zajedno sa mesom. Preostali umak piletina namazati cijelu vrha i ostavite da odstoji pola sata. U međuvremenu, mi zagrijati rernu na 200-220 stepeni, i veruj da bi naš obrok dok ne omekša. Ali piletina ne bi trebalo ostaviti bez nadzora pobrinite se da proces prženja, i redovno zalivaju trupa ističu sok. Uzimajući vremena za ispeći ovisi o veličini pileta i individualne karakteristike pećnice, tako da je spremnost određuje piercing i transparentnost pojavljuje kada ovaj sok.

Uvjerite se da je punjena piletina je spreman, izvadite ga, stavite ih u posudu, staviti u sredinu stola i pozove muža i djecu, koja od mirisa koji dolaze iz kuhinje, izbio apetit. Sve se dogodilo dragi ljubavnica, primio je čestitke i hvala na ukusan ručak!