Francuski manikir na noktima naroshchennyhZnaš li šta je najvažnije zabludu mnoge žene? Činjenica da su oni vrednuju ljepotu kose, šminke i prilično haljine, zaboravljajući oko ruke. Ali mogu i da žena njegovan u očima drugih i pokvariti sve utisak. Mi ne govorimo samo o glatkoću kože (koji je, naravno, važno), ali io manikir. Samo nemoj reći da nemate vremena ujutro da se noktima. Ne zaboravite koliko vremena provodite u tuš dodamo pola sata šminke i uzeti u obzir kako se ove dvije procedure smanjiti ostati minut ili dva na francuski manikir.

Ako je vrijeme zaista nije, ti će spasiti noktiju. U stvari, na gel (kao u akrilni) premaz lak se održava kao rukavica za dvije sedmice. Povećale nokte? Možete spavati ujutro 15 minuta duže. I to je u današnjem svijetu takav luksuz! Posebno impresivno na noktima produženja izgleda vrlo moderan sada francuski manikir. I što duže održavanje ove vrste manikura za prikaz, javlja više svoje vrste. Ono što nije samo eksperimentira manikir! I sa bojom i oblika, a premaz odabrana je drugačija. Stoga, možemo reći da je francuski manikir – ovo nije samo jedna vrsta crtanje na noktima, ali i novi način izražavanja. Sigurni smo da mnogi čitaoci su sada zamrznuta u očekivanju da ćemo im reći o francuski manikir na noktima produženja u detalje. Neka bude tako!

Francuski manikir: boja, oblik i sadržaj

load...

Svi se sjećate čuvene “osmeh line”, koji je sastavni dio francuski manikir. Konvencionalno, obložena noktiju bezbojna (ili u boji za nokte) lak, a ivica deo sebe emituju bijele boje, ponavljajući prirodni oblik nokta. Danas, ova linija može odvijati ne samo na donjem rubu rez, ali i figurativno. Manikir na upit oslikana sa uobičajenim polukrug mrtvog ugla ili samo dugi niz koso, razdvaja ivica nokta. Ukratko, možete osloniti na noktima nije običan francuski manikir, i sve što ste bliži fantazija. Naravno, ključne tačke su kontrast boja i razdvajanje rezanje noktiju.

Govoreći o boji. Smatra se da je francuski manikir – beli rub nokta. Danas, boju rezanje noktiju može biti bilo šta. Crvena, ružičasta ili čak crno. Što se tiče glavnog dijela nokta, a onda ovdje, takođe, može biti dovoljno da eksperimentišete. Tako stavio bezbojni po strani i da pusti svoju maštu. Možda je vaše raspoloženje odgovaralo scarlet nokte sa zlatnim ruba? Ili crnoj boji sa srebrnim granice? Za one koji nisu odlučili na hrabar eksperiment, možemo ponuditi manje od kardinala francuski manikir. Pokrijte ploče nokta uobičajene bezbojni lak, i osmijeh linija ne bi privukli bele i ružičaste ili samo pokriti rub nokta glitter.

Ako nemate dovoljno mašte i profesionalizam (i povući “Osmijeh linija” je prilično teško), potražite stručnu pomoć. Kao što je danas u salonima nove usluge – francuski manikir, koji se ne brišu. U ovom slučaju, ne manikir koristi lakove i boji gelovi koji su predmet sušenje u lampi ultraljubičastom. S jedne strane, francuski manikir je vrlo povoljno jer nećete morati da dotjerati svakog jutra nokte. S druge strane, promijeniti boju ploče nokta, ne možeš (osim ako pokrivaju gel u boji za nokte na vrhu).

Što odabrati – redovni manikir, obojen lakom, ili skoro trajna opcija je boja gel, što se odlučite. U svakom slučaju, morate imati na umu da bilo koji manikura (čak i proširenja noktiju) potrebna osvježavajuće, tako da ne zaboravi put do ljepote i vrijednosti vaše manikir. I onda je vaš olovke uvijek izgledati savršeno!