Holiday romantiku: najčešća pitanjaSadržaj:

Neko ide na more u potrazi za avanture, a neko – da poboljšaju svoje zdravlje ili jednostavno pobjeći od svakodnevnog života. Ali često naši sunarodnici koji putuju u tropskim zemljama, je zainteresovan za odmor romansu. Ako niste bili u mogućnosti da izdrži pritisak skok strasti, a onda se vrati u stvarnom životu nije tako lako. Naša savjeti će vam pomoći s najmanje gubitak izaći iz ljubavi avanture i dobiti zadovoljstvo od takvih stvari kao praznik romansu.

Karakteristike odmor romantiku

Svaka žena, ostavljajući u toplije krajeve, podsvjesno priprema se da flertuje i romantične avanture. Stoga, dolasku u naselje, cijeli njeno ponašanje jasno drugima da je spreman da biste započeli novu vezu. Single muškarci stvarno shvatiti da su žene na plaži sa potpuno istim ciljem kao što su. Stoga, bez gubljenja vremena, a drugi dan mačo upotreba sve znaju prevariti.

load...

Odmor romantiku ima svoje specifičnosti. Nije potrebno da se nadamo da vam se sviđa prekrasan stranac zapalio ga tender osjećaje: najvjerojatnije, kod vas može biti bilo koja druga žena. Samo ono što ste u pravo vrijeme i na pravom mjestu. Ostavimo po strani naivnost. Da li i dalje vjerujem da ste bili ljubav na prvi pogled? Potpuno ista osjećanja, već bljesak osjećaja, ste već prošli kroz prije nekoliko godina, kada se razvija odnos sa svojim budući suprug, a koja je kasnije prerasla u brak. Dakle, gdje ste dobili sa svojim tender osjećaje?

Stvar je u tome da se na odmoru smo smanjene zahtjeve za muškarce, i mislimo prilično opušteno. A ako u svakodnevnom životu, kao dostojan partner, prepoznajemo samo pametni, briga, lijepa, bogata i Bog zna šta muškarci, u naselju od nas je prilično urnebesno šale i ukusni koktel za vezivanje poznanik. Zato je praznik romantiku rijetko zaustaviti u nešto više.

Imajte na umu činjenicu da na godišnjem odmoru, mnogi ljudi imaju više slobodnog vremena da dobro njegovan, kulturan, sladak, šarmantan i neodoljiv. Predstaviti svoj novi prijatelj u drugačijoj situaciji kada je na poslu sve na palubu, automobil se pokvario, i upala grla djeteta. Vjerujte mi, u najboljem slučaju, vaš anđeo će se pretvoriti u sasvim običan čovjek, au najgorem slučaju … ja ne želim ni da pričam o tome.

Mnogi muškarci u naselju daju sami ne za one koji zaista jesu. Kao primjer, pogledajte šta čovjek stvarno je vlasnik prestižnog nakita salon? Ili je možda samo pretoplo na suncu i mapu? Dragi momče, dolaze svoj put, u stvari, to može biti poligamista, lopov-povratnik ili žigolo. Prije nego što je tok događaja, mislim da je sto puta, a trebate li dodatni problemi koji mogu dovesti do ogromnih problema.

load...

Prudence i pragmatizam – jedan od najlakših načina da se vrati sa odmora odbaciti prodaje roman. Zaista, u ovom slučaju žena zna unaprijed da je odmor i opuštanje u naručju odabrani objekt, to je bez daljnjeg kajanja tiho zbogom da ih i vratili se na grudi svoje porodice, on je pala naglavce u normalan svakodnevni život. Prema tome, ako se ipak odlučite na odmor romantiku, vrlo je važno da shvati na ispravan postavljanje i strategije ponašanja, tako da je doveo do vas isključivo pozitivne emocije.

Savjeti za “zaljubljeni”

Dakle, jeste li spremni za ljubav i romantiku. Odmori se i pogledaj dobro, dobro raspoloženje i borbenost. Šta da radim dalje? Sastavili smo za vas mali spisak šta preporuke o tome kako imati odmor Romance of; naše preporuke će vam pomoći da doživite sve svoje čari i radosti.

  • Na početku odmora ne žuri na prvi uglu čovjeka, ali bdjeti vanjska strana za sve one oko vas. Roman Holiday, naravno, a ne izbor životnog partnera, ali i da njegov junak treba uzeti s dužnom pažnjom.
  • Ne zaboravite na samopoštovanje: flert, ali lijep i elegantan – da čovjek nije mislio da treba da spustim slušalicu na njega. Ne zaboravite da je po prirodi lovac, i tvoje ponašanje treba zapaliti instinkte i maštu.
  • Radi ono što ne bi usudili učiniti u svakodnevnom životu – to je ono što ovaj praznik romantiku! Upravo sada možete pretvoriti vaš odmor od uobičajenog odmora u nezaboravnu avanturu. Samo ne zaboravi na zakone i pravila ponašanja u hotelu!
  • Odmor romantiku treba vam dati povjerenje u sebe, a ne preuzme vlast. Dakle, nemojte se spustio kako gledate, šta radite i kako se ponašati. Odmor, opustite se i uživajte u svim što se događa s tobom!
load...

Kao dio?

Preživjeti odmor romantiku često nije tako jednostavno. U stvari, vrlo mnogo ovisi o vašem bračnom statusu. Za udata žena bi bilo najbolje da prekine odnose. Vi ne želite da “drag” ih u porodičnom životu? Stoga rastanak poštuju tabua: ne adresa, broj telefona i sastanaka da se izbjegne iskušenje za nastavak odnosa. Međutim, nisu sve žene imaju takav razuman kvalitetama. U većini slučajeva, ljubavne, tendera i ranjive dama, šef odmor romantiku, gube glave i ostavili njihovi novi satelit sa slomljenim srcem. U takvoj situaciji bolje je da se udaljimo od objekta njegove strasti, nego da bi mogli da se time bavi i pate u tišini od neuzvraćene ljubavi. Ukratko, daleko od očiju – daleko od srca!

Ako ste neudata žena, onda se zavaravati i ti ne preporučujem. Kao što je opisano gore, prodaje roman, ima brojne karakteristike, zbog kojih se čini posebno svijetle, lijepo i romantično. Ali ne i činjenicu da je, nakon što se sastao taj isti čovjek u svom rodnom gradu, ne bi bilo ne toliko da se upoznaju, pa čak i samo razgovarati s njim. More, sunce i nedostatak napetosti stvaraju posebnu atmosferu, zbog čega je praznik romantiku je toliko privlačno.

Međutim, to Podsjetimo, u svijetu ništa nije nemoguće, posebno u ljubavi, a ako ste nijedna žena traži ljubav, a ne romantične avanture, a ako ste stvarno jako odlično odnos sa ovog čovjeka, za početak, možete pokušati komunicirati putem telefona ili e-mail. Šta ako nije obećavao odmor romantiku nešto ozbiljno? Šta se ne šalim!

Povratak kući

To je ostavilo iza nezaboravan, pun ljubavi dana i noći proveo u društvu novog satelita. Sada moramo da se bave gorčinu rastanka i prilagoditi stvarnom životu u svom rodnom gradu. Prošlo je nekoliko dana nakon povratka iz mjesta, a vi i dalje ne mogu dobiti više od toga? Ne zaboravite da je glavni pomoćnik u ovom slučaju – vrijeme koje je, kako kažu, poslastice, uključujući i romantičnu vezu, odnosno ono što je ostalo od njih.

U međuvremenu, poniranje strmoglavo u posao, a onda jednostavno nemaju vremena da se setim različite gluposti se dogodilo sa sobom na odmor. Na kraju krajeva, ono što je odavno i nikada neće vratiti … Sada je vrijeme da se vrati u kuću i posao odgovornosti. Naročito tokom odsustva svoje vrijeme supružnika da dosadi, i sigurno će organizirati nezaboravan sastanak. Da li je onda vrijedi žaliti trenutna strast, kada je broj pouzdanih i dokazanih domorodaca?

Često odmor romantiku u udate žene kažu o nedostatku pažnje i novih iskustava u njenom porodičnog života. To je razlog zašto nisu svi pogodna opcija da zaroni u kućnu njegu nakon praznika: tako se događa da je to samo pojačava kontrast između strastvena ljubavna veza “sa strane” i dosadnu rutinu sa svojim mužem. Želite li stvari biti drugačije? Početi da bi promjene u svom životu! Zovi je muž na romantičnu datum: skupi restoran u kojem ste došli u elegantnoj odjeći, hoda oko lijepih mjesta u svoj grad i luksuzna soba u hotelu mogu dodati polet i začin u njemu tako davno činilo blag. Samo ne preteruj sa pritiskom, te da je suprug možda sumnjate izdaju.

Usput, o promeni. Ova riječ odmah pokreće reakciju koja samo pojačava negativne efekte naselje roman – naime, osjećaj krivice. Ako ste u braku ili su u dugoročnoj vezi sa muškarcem, a to je vjerojatno da ćete doživjeti ovaj problem. To je u redu da te zaštiti od njega, pisali smo iznad o racionalnom i pragmatičan stav prema praznika romana. Duša traži odmor proslave, koja je sastavni dio ljubavi i romantike.

Međutim, ako se i dalje muči kajanje, treba pažljivo vagati sve “profesionalce” i “protiv”. Nakon govori njen suprug o promeni, jednostavno prebaciti teret odgovornosti “sa krivicu na druge”: ova situacija ne popravi, vi samo da bole nevine osobe. Možete pokušati da preispita svoj stav da se menja, jer je roman na odmoru – to nije ljubav, već samo nasilnog strast i opuštanje. Ali ljubav je nešto što držati tvoj muž! Ako se krivica i dalje da te muči, pokušajte ići kod psihologa – on vam može pomoći da se nose sa neprijatne posledice odmor romantiku.

Tako je, kao i sve ostalo u našim životima, praznik romantiku ima svoj početak i svoj kraj. Ako je na odgovarajući način, on je u stanju da oživi ono što nedostaje: strast, romantiku i različitosti. Ali ne očekujte da nešto više i patiti, ako nešto nije u redu. Samo u tom slučaju, vi ste zajamčena sva trideset i tri zadovoljstva i bez glavobolje!