Izbor bag – poštarU trendu među zvijezde i modne elite Bag poštar postepeno nalazi svoje zasluženo mjesto u ormarima od mode. Praktičan, udoban i izuzetno prostran torba-poštar je savršen za udoban casual-mjesta za kupovinu i upoznavanje prijatelja i za poslovne oblačenja.

Šef oznake moraju imati najnovije modne sezone je vrlo jednostavan – pravougaoni siluetu, dva simetrično raspoređeni dekorativne kopče na trake i traku dugo rame. Ovaj jednostavan torba kombinira brutalan unisex i casual eleganciju za koju su mnogi spremni staviti nije mali iznos. Na primjer, cijena vreće pochtalonki brenda Proenza Schouler , između ostalog, postavlja trendove u ovom stilski mala stvar, u rasponu 1.600-2.350 dolara po primjerak! Na jeftiniji brendova, prosječna cijena po vreći počinje na $ 1,000.

load...

Za one koji još nisu spremni dati uredan iznos za moderne torbe, ali želi ostati u trendu, preporučujemo vam da pogledate naše of the best “pochtalonok”!

Torba – poštar sa srcem

Luksuzna torba za razumnu cijenu! Torba iz Vidi po Chloe Soft smeđe kože s kopčom i srce će oduševiti ljubitelje odlične kvalitete i lijep dizajn. Cijena Bag 15400 rubalja.

“The World” Bag – poštar

U Internet – Asos radnju možete kupiti torbu može biti za 3500 rubalja. To je savršen dodatak skladišta.

Bag – poštara svaki dan

Zara je odlučio nadograditi opcije podijum pochtalonok i predložio svoj model univerzalne torbe – duboko plave boje i minimalistički dizajn. Cijeni od 3000 rubalja.

Bag – poštar tkanine i kože

load...

River Island je stvorio lijep, svijetao i svjetlost torba od platna sa elementima kože dizajna. Ovaj jeftin torba je savršena za ljeto. Cijena 2200 rubalja.

Torba – poštar sa pletenicama

Dizajneri H & M može ponuditi crne, smeđe i svijetle zelene boje palete. Ovaj prostrani i jeftin vrećica s trakama -kosami košta svega 1000 rubalja.