Kako nositi šal oko vrata: Savjeti stilistaMaramom – to je modni detalj savršeno nadopunjuje drugim dijelovima ženskog slike i unapređenje šarm i misterija prekrasan dama. Fine stvari iz kojih se ponekad zavise celu sliku Gospe. Ali najuspješniji naglasiti najbolje osobine sa ovim baš privlačan na prvi pogled, ormar subjekta?

Ako namjeravate da se upoznaju sa ovom moderan stvar, onda bi trebalo da dobije odgovor na pitanje kako se nositi šal oko vrata. U stvari, to je složen nauka, već da ga shvati pod moć svakog fashionista. Ovdje, kao i drugdje, su od velikog značaja vašim željama i lični osjećaj za stil. Šal – ovo je savršen komad nakita, koji se mogu kombinirati sa skoro bilo koji stil odjeće: a ljetna haljina, poslovne odijelo, pa čak i uobičajene traperice. Osim toga, za ovaj dodatak ne postoji starosna ograničenja: ona sa zadovoljstvom i da su mladi sajma seksa, a žene su čvrste godina.

load...

Uspješno odgovara na stil šal je u mogućnosti da radikalno promijeniti svoj izgled, jačanje potrebno detaljima. Zbog toga djeluje kao univerzalni dodatak koji omogućuje vam svaki put izgledati čudno.

Korisne savete

 • Za djevojčice koji vole poslovni stil, bit će uživaju šal vezan na principu čoveka kravatu. Takav šal će izgledati elegantno, naglašavajući originalnost slike.
 • U tom slučaju, ako želite da se fokusiraju na svoje ženstvenosti, moguće je da zapečati krajevima šal kopča, pretvarajući ga u nešto kao dug okovratnik. Iako je slična tehnika za dame lice, preferirajući šalovi znatne veličine.
 • Na hladnom vremenu može biti lijepo vezati dodatnu opremu na glavu. Najpoznatiji i elegantan prijem – “baka”, kada se maramicu isključen u trokutastog oblika, vezao oko glave, a rubovi pričvršćuje iza vrata. Ništa manje popularan i imidž “fabrike djevojke” sovjetskog perioda. U nekim slučajevima, može se preklopiti u dužinu i pretvoriti u nježan i meka oboda.

Sada ne jedna osoba ne mogu reći sto posto, što je rezultiralo u ženske marame su postali toliko popularni. Navodno, ovaj nepretenciozan krpom stvarno ne dobije hirovima mode. S jedne strane, to odjekuje hrišćanstva, kada je šal nosi na glavi, koja pokriva kosu i hirovima suda bontona Luja XIV, kada je maramicu služio kao simbol plemstva – s druge strane. A na istoku, značaj uobičajeno maramicom očuvane do današnjih dana, jer je u stanju da govori o mnogim karakteristikama njegova ljubavnica: dob, bračno stanje i druge karakteristike.

Danas, modni marame doživljava preporod. Kupiti ovaj dodatak može biti bilo gdje, samo treba u kupovinu ili razmatraju internet u potrazi za informacijama. Svjetskih modnih pista prelako zapestrili originalni maramice. Danas, možete lako pokupiti marama nije samo pripisati vašem ukusu, ali čak i za vaše raspoloženje: Svijetle boje ili bojenje rukom, poseban oblik ili eksperiment s obodom.

Prednosti koje želite ojačati, često ovisi o načinu na koji ste uzgajati šal. Na primjer, kao pionir kravata će biti idealno u kombinaciji s bilo kojim odjeće, i sklop napravljen sa strane, da bi slika bila više rafiniran i dodati da je nezaboravan efekt.

load...

No fancy granica

 1. Kupnja šal, pokušajte da smanji ga na raspolaganju odjeću svoju garderobu. Na primjer, ako ste ljubitelj pastelnih boja, boje šal kiselina nećete raditi; ali ako volite sive, crne ili bijele odeću boje, onda ćete da se suoči sa bilo koje boje – od bijele do crvene.
 2. Kupovinom maramicu, drži stila. Svilenom maramicom delikatna boja nije pogodan za trenerke i ukras u obliku smiješno lica, ili junak animiranog filma – klasična belu bluzu.
 3. U jesen posebnog značaja je pitanje kako se nositi šal oko vrata ispod kaputa. U tom slučaju, možete vezati šal “unazad”, a završava za brtvljenje vrhu mali luk. I lijepa i praktična.
 4. Mali, lagani šalovi, obično nosi oko vrata i vezao čvor u pravcu kretanja. Slična tehnika je pogodna za žene koje su vitke, dugačak vrat. U suprotnom od toga treba odustati, jer vizuelno skraćuje dio tijela.
 5. Veliki marame kvadratnog oblika može se nositi na različite načine i stavio šal bačen preko ramena, pričvrstiti čvor uvrćite zavoj ili vezati šal sa drugim. Isto tako, možete omotati oko vrata, tako da je pravi kut oduzet maramica nalazi u vratu, a završava u isto vrijeme ili vezati ispred ili skrivene ispod tkanine.
 6. Vrlo zanimljiv način nošenja takvih maramica – ne pričvrstite krajeve zajedno, i primijeniti posebne snimke, sa kojom će ogrnuti umjetnost maramicu i pričvršćene na takav poseban uređaj.
 7. Ogroman Wraps (dužina ne manje od dva metra) može se koristiti u obličju šalovi, i ako je materijal debljine i toplo, a zatim umotati ga koristi kao ogrtač. Uzmi šal pomoću specijalnih PIN pametne.
 8. Guste svilene marame znatne veličine može biti fiksiran Tie čvor da se spusti što je moguće niže. To će biti vrlo zanimljivo pogledati s elegantnim bluzu i mali ukras na lancu.
 9. Velikih nacionalnih šal ili šal može biti ručno pletene trošenja, bacajući jedan kraj preko ramena.
 10. Maramica mogu se koristiti kao uspješan dodatak traper odjeća. Ali ne zaboravite kako bi bili sigurni da je to bio mali sa malim, različite obrasce.

Materijali za šal su vrlo različiti, ali najviše od svega – to je svila, pamuk, vuna, pamuk, dlačice ili prikupljanje različitih vrsta tkanine. Odabrati onaj koji vam se sviđa!

Ovaj atribut je modnom svijetu može se nositi u svim godišnjim dobima, ali ako spomenuti ljeta, poželjno je odabrati svjetlo i delikatan materijala, kao što je svila. Ogromna većina modne kuće su dali svoj izbor tamne prigušene tonove.

Odgovarajući na pitanje, šta da nose sa svilenu maramu oko vrata, fotografiju koji su predstavljeni u raznim modnim magazinima, treba napomenuti da je ovo neophodna stavka u svakom okruženju. Ništa drugo ne može se razrijediti kao strog poslovni odijelo, a ne što je u isto vrijeme svakog dana, ili dodati cvjetni romantiku monoton WC-om, oslabivši skroman boja slikovitom sjaj. Ovaj materijal ne može biti povrijeđena i najistančanije način. Priverzhenka style “unisex” sretan vezati ovo oko vrata muškog Kravata jedinicu koja dodaje sliku poseban štih djetinjasto drska strast.

load...

U principu, veruj svoju maštu i ne izgubiti iz vida modnih trendova sezone! Djevojka u moderan šal – ovo je pravi prikaz ženstvenosti, i bez obzira na ono mjesto koje je vezan. To je ovaj dodatak je u mogućnosti da završi svoju sliku na osnovu vaših interesa. Daje nam jedinstven bogatstvo, jednostavnost i originalnost, izgledalo je da se igra sa stilom, stavljajući pravo naglasak i privlačenje interesa za potrebne i važne detalje.