Kako odabrati donje rublje za žene plus size?Posteljina je temelj za stvaranje bilo koje slike. Pogrešan, može uništiti najljepše haljinu, au suprotnom – neće napraviti najbolju kombinaciju bolje. I donje rublje za punu, na koje treba uzeti izbor vrlo pažljivo, jer je lijep i komforan modeli pružaju vam pozitivne emocije i blagostanje, a samim tim i samopouzdanje.

Pravila izbora donjeg rublja za dame kompletan

  • Glavna stvar – da budem iskren s vama. Uzmite očistiti svoje veličine, a ne jednu ili dvije veličine manje, jer je jedna stvar koju ćete biti mali, uzrokujući nelagodu i formira naborima koji su vidljivi pod bilo odjeće. Ali ti ne bi trebali uzimati visoke rezolucije, jer će ova opcija dati vizualno veći volumen.
  • Pokušajte da odaberete odjeće, koji čak i malo ispraviti nedostatke na slici, ističući dostojanstvo. Preporučuje Donje rublje za gojaznih žena – je podršku gaćice, steznici, donje rublje s vajanje umecima. Sve to će vam omogućiti da napravite prekrasne siluetu i harmoničan način.
  • Imajte na umu da donje rublje mora nužno odgovarati na konkretnom slučaju. Onaj koji je savršen za teretanu, u svakom slučaju nije pogodna za romantičnu datum. Nabavi kompleti za svaku priliku.
  • Drugo važno pravilo: što više vaše grudi, to je veći treba da bude trake. Možda, ova opcija ne može se smatrati seksi, ali za svakodnevno nošenje bujnom dama treba odabrati ga. Su identični ili odmor stranaka jednostavno pokupiti grudnjak drugom obliku.
  • Donje rublje za pretilih mladih žena treba da bude sa kostima, jer je ovaj model je najbolje zadržava svoj oblik. Naravno, kopanje u kosti koža ne uživaju, tako da treba odabrati pravu vrstu stvar sebe da ne mislim o nelagodu.
  • Ako ste vlasnik velike grudi, a onda se setim da je to potrebno za održavanje i dna, i sa strane. Ne biraju krpom verziju, u kojoj je na grudima izgleda kao tortilja, a kasnije spojio sa trbuhu. Više ne odgovara grudnjak s vertikalnim kamenjem, steznici i bodices. Potonji će pomoći da se uskladi nabori na leđima, ako ih ima.
  • Za svakodnevno nošenje, odabrati najviše zatvorenih varijanti, jer oni zadrže oblik najbolje. Čak i ne pogleda u pravcu čaše sa šav u sredini, jer će dati dojke neshvatljivo sužava. To je najbolje da provede vrijeme na izbor ove opcije, koje će biti dobro da zadrži grudi, au budućnosti će se držati.

load...

Većina djevojaka i žena, ne znam tačno svoju veličinu grudi, tako da prije nego što kupiti se isplati saznati. Neke radnje će vam pružiti sa prodavcima lako takve usluge, mjerenje i vam pomoći izabrati pravi model za vas; ali to nije sve. Postoji lakši način – mjeriti sami. Prvo, underbust obim mjera, povlačenjem centimetar uže trake moguće kako ne biste dobili pogrešne rezultate. Nemojte zaboraviti da čak i sa istim obim grudi svaka žena ima svoju formu, pa se pobrinite da izmjeriti grudnjak, posebno skupo. Kupiti samo one modele koji vam se sviđa, jer prodavci savjete, ne može uvijek biti u pravu.

Također, svaki od ljepšeg spola treba da znaju da tange gaćice i tanga nije najbolja opcija za svaki dan. Naravno, čovjek može tretirati kao što je otvoren i seksualno stvar, kao što je to slučaj sa grudnjaka, koji bi trebalo da se odabrati specifično za takve slučajeve. Za svakodnevno nošenje izabrati najbolje platno sa visokim strukom, i obratiti pažnju na činjenicu da se ivice ne smanji u tor.

Ako su napravljeni šorc od sintetike, pogledajte pažljivo i uvjerite prisustvo sluznice pamuka. Top grudnjak savršeno prihvatljiv u bilo varijacija, ali ako se suočiti izbor – sintetika ili rajona, bolje je izabrati ovo drugo. Ako se sviđa model sa duplim čaše, unutrašnjost treba biti pamuk, inače možete dobiti neprijatan iritaciju kože.

Oblikovanje donjeg rublja

load...

Donje rublje za gojaznih žena, kao i sve ostalo, su napravljeni od sintetičkih i prirodnih materijala dobrog kvaliteta. Takvi modeli brzo prilagode struk i poprsje, mršavljenje stražnjice, dok pozvolyayuet svaka žena da se osjećaju što ugodnije. Problematična područja su dobro poravnati, ako pod odjeća koju nosite korektivne donje rublje.

Kao što praksa pokazuje, korektivne modeli su potrebni svaka druga djevojka ili žena. Svaki od njih ima svoje mane, sve su različite: jedna želi povećati nešto drugo smanji treći – da sakrije nekoliko centimetara u struku, a četvrti – da sakrije celulit priuštiti da nose uske odjeću.

Danas, proizvođači nude na našu pažnju donje rublje različitim stepenima korekcije: slab, srednji i jak. Slab korekcija donje rublje najbolje raspoređuje opterećenje na problematična područja i omogućava odvuku trbuha i stražnjice. Osim toga, stalno stimulira kožu, odmah rješavanje problema celulita.

Prosjek stupanj korekcije može nazvati zlatna sredina između konvencionalne vajanje donje rublje i čvrste strukture. Ispravljanje mogućnost upravo takav posteljina tkanina je pod kontrolom različitih nivoa denziteta. Ovo stvara razne pritisak na sve područje koje pruža dobru korekciju figuru.

load...

U skladu s tim rublje jaka korekcija je kreiran za žene sa pokrenute figura mane. Za njegovu proizvodnju koriste krute umetke da maksimalno zategnite problematična područja, pa čak i pomoći pravilnom položaju. Ne zaboravite glavna stvar: dobro odabrana odjeća – ovo je prvi i najvažniji korak do uspješnog brojke napajanja.