Kako odabrati svadbeni buketNe, ne! To nije samo gomila! Ovaj buket u rukama mladu! Onaj sa kojim ona će ispuniti jedan od najljepših dana u životu. Jedan sa kojim je Bude utisnut na svim vjenčanja fotografije. Onaj koji će biti marljivo uhvatiti njen prijatelj po tradicionalnom cast. To mora biti savršeno. On mora odgovarati stilu haljine, nakit frizure, boje, šminka, pa čak i horoskop mladenci.

Dakle, ono što bi trebalo da bude – svadbeni buket? Postoje neka jednostavna pravila da se pridržavaju strogo organizatorima vjenčanja i vjenčanje stilista. Ako je mlada je drugačija curvy oblika, poželjno je okrugli buket. Ako je mlada elegantan stas, bolje da izaberete uske ili izdužene buket. Korištenje sličnim bojama u pripremi frizura smatra irelevantnim, iako se još uvijek često koristi. Po pravilu, buket ton poklapa sa dozom karmin. Konačno, miris aranžmana cvijet ne bi trebalo da iritira mlada i mladoženja, štoviše, treba u kombinaciji s mirisom parfema – imajte na umu da ugodnih mirisa pojedinačno, može dati neočekivani efekt kada se pomeša.

load...

Osim klasičnih oblika buketnye, tu su originalni, složenije u izvršenju. Dakle, padajući buket cvijeća su kovrdžave proizilazi da osigurava žice u obliku vodopada. Klasični okrugli buket može zagolicao maštu, da je bio u rukama iskusnog cvjećar. Postoje bukete, u kojima cvjetićima čine inicijali mlada i mladoženja ili obrasce u obliku srca. Vrlo popularan sada sfernih buket da je mlada drži za svilu trakom. Original, ali nikada nije dobio jedan rasprostranjen je cvjetno kompozicija muf gdje mladoženja ruku ili skriva u obliku graciozan buket torbicu. Nemojte biti stavljen isključiti ta raznolikost, naručite svadbeni buket nije problem, i stručnjaci iz studija florističkog sebi da će biti u mogućnosti ponuditi bilo koju opciju koja samo želite.

Astrolozi savjetovao da izabere buket za vjenčanje po znaku horoskopa mladu. Za zemljište oznake po mogućnosti crvene ruže, tulipani, aromatičnog cvasti. Tulipani, ljiljani, hrizanteme, ružičaste ruže su pogodne za vodu znakova. Svijetle boje i sastava cvjetićima su prikladni za vatrenih znakova. Ali zrak znaci najbolje da izabere bukete sa tamnim velikim cvjetovima, ima bogatu aromu. Oni su također odličan egzotične biljke.

Prilikom odabira cvijeća da sastavi napomenu da se Calla Lily i ne savjetujemo da koristite za svadbene svečanosti, često ih dati u trenucima tuge. Osim toga, neke vrste ljiljana ostaju vidljive tragove na odjeći. Budite sigurni da pitati za koliko topline i cvijeća otporna na smrzavanje, jer će buket moraju podnositi sve suđenja, koji je održan od njega na vrijeme, vođenje novi izgled do kraja dana.