Kako odabrati vjenčanicu na slici: različitih stilova haljinaSadržaj:

Koja devojka ne sanja iz djetinjstva princa na bijelom konju, i najljepša haljina? Vjerovatno, oni ne postoje. Ali vrijeme ne stoji i dalje, i sanjive devojčica je odavno pretvorio u prekrasan dama i princ je dobrodošao prijedlog. Sada joj je glavno pitanje – kako da izabere vjenčanicu na slici, jer je potreba da se ispuni mladoženja i biti princeza u jednom danu!

load...

Izbor vjenčanice – to je najvažnije i odgovorne akcije među svim ostalim nevolje. Organizaciju događaja može se povjeriti rođaci ili bliski prijatelji, ali treba pokupiti haljinu sama mlada.

Mnogi vjeruju da je trenutni domet uz izbor ruho ne može biti teško. Tako je, opcije su brojne, ali su još teže za navigaciju, i, u stvari, da to učine i ukusno, a cifra, a ne kao svi ostali. Ali hajde da pokušamo da biste saznali više u ovu temu, kako da izabere vjenčanicu na slici.

Odabir vjenčanicu na slici

Nije tajna da je uz pomoć jedne ili druge odjeća vješto mogu naglasiti dostojanstvo i sakriti nedostatke. Prije nego što se odlučite za haljinu, ponovo pogledam u ogledalo i odrediti vrstu oblika: kruška, pješčani sat, jabuka, obrnuti trokut. Ovo je vrlo važno jer morate zablistati na svoje svečanosti. Također zapamtite da morate znati tačno šta veličine odjeće, jer je glavni greška mnoge mladenke – je izbor haljine za par veličine veći ili manji. Ali, ako želite kako bi se poboljšala ljepotu, potrebno je da pokupi ruho strogo veličinu.

Vjenčanica za punu dame

  • Ako ste vlasnik veličanstvene forme, najvjerojatnije znate želju da sakrije punoću. Najčešći opcija za tu priliku – steznik. Međutim, glavna činjenica koja morate imati na umu – to ne zategnuti previše. Stvar je u tome da je vezanje na korzete zamišljen kao dekorativni dodatak, tako da je teško dizajnirana za ozbiljne opterećenja. Ne može da izdrži najviše neočekivano i važna stvar, ona može samo rasprsnuti.
  • Prema riječima stručnjaka, idealan izbor za punu dame – ovu haljinu A-linija vertikalne vrha. Zaboravite ugradnje ili, još gore, uskim odjeće, kao i o širokim rukavima i čipke volanima. Bolje je izabrati model brušenog tkanine, jer su sjajne (npr saten) haljine naglašavaju svaku tvoju manu.
  • Ako je vaš izbor ipak pao na brace haljinu, a imate veliku bistu, onda morate obratiti pažnju na stilove sa širokim trakama ili rukavima. Distribuirati teret na ramenima, jer može razbiti steznik.

load...

Kako odabrati vjenčanicu za rast?

Pri odabiru svečane garderobe, definitivno bi trebalo uzeti u obzir aspekt žena povećati. Na primjer, haljina s visokim strukom i duboko rez koji će odgovarati dama niskog rasta. Malo ljudi zna i da su neke dodatke i čuda, a uz njihovu pomoć, možete vizualno dodati nekoliko centimetara rasta. To je dugo rukavice produžiti siluetu. Ovaj efekat je najlakše postići, ako se pokupiti odijelo s kratkim rukavima ili bez njih.

Djevojke od prosječne visine najlakši način u ovoj stvari, jer ih sve to odgovara. Ali dama sa iznad prosjeka rasta treba obratiti pažnju na uskim outfit koji će istaknuti sve vaše svojstvene ljepote. Ako to ne sviđa, a zatim izaberite haljinu s niskim strukom, široki pojas i nadima rukavima. Visoke nevjeste su najpogodnije ukrasi s različitim ukrašavanja elementima kao što su nabori ili draperije u ramena, grudi i bedra. Ostale opcije može biti prikladan haljinu od satena, baršuna i Moire.

Odaberite stil vjenčanice

Carstvo

Ovaj model je u modi još od dana Natashi Rostovoy. Karakteriše takvim visokim strukom haljini, koja se nalazi malo ispod grudi i postaje uskim ili planula suknju.

load...

Ovaj stil je najčešći od laganog materijala koji, kao što su brokat vrha i suknja od satena. Ljeto modeli su dostupni sa trakama ili ne, a zima je obično širok ili dugim rukavima. Empire haljina je savršena za buduće majke ili nizak, puna djevojaka. Ova haljina savršeno skriva sve nedostatke. To je također odličan izbor za žene s tipom oblika “jabuke” ili “kruške”.

Za vlasnike malih grudi, možete odabrati model s vrhunskim klima-fitting od debelog platna. Ako je mlada ima veliki poprsje, to ne znači da je takav stil neće raditi. Na primjer, s obzirom na smanjenje u obliku kvadrata može biti vizualno smanjiti grudi.

Princeza

Linije, kao što stil glatko i ravno, nalik na slovo “A”. Još jedan takav model zove se “linije” ili “Princeza”. Iznad svega, kada je napomenuti da pored linije najsvestranijih jer pogodan za bilo koju vrstu i oblik svakog odmora.

Ako promijenite malo detalja stil, kao što su njegova dužina ili struka, moguće je da se sakrije neke mane i vrline, naprotiv, da se naglasi i vrhunac. Na primjer, djevojke sa tipom ličnosti “Apple” treba obratiti pažnju na duge trapezni haljinu visokog struka. U ovom slučaju, trbuh mekan sakrij, ne ističu. Ali dama s likom u obliku kruške bolje da izaberete haljinu, naglašavaju struk.

Pravo

Posebnost ovog stila odlikuje pravim linijama, wrap-around svaki kriva. Ovaj stil je prilično jednostavan, ali zbog različitih ukrašavanja akcentima mogu popraviti u nedogled.

Oni koji žele da izgleda atraktivno i seksi, bolje je obratiti pažnju na haljinu bez naramenica organze ili svile svjetla. Da biste napravili romantičnu sliku, možete odabrati ravno silueta s dugim rukavima i dekoltea kao što je “brod”.

Lopta

Ipak, ovaj model se zove “dvorana” ili “bajka”. Ove haljine izgledaju divno na tanak djevojka. Oni također izgledaju odlično na dame sa velikim grudima, jer uz pomoć volumena suknje mogu lako izjednačenje gornje i donje strane, čime je brojka na idealne postavke.

Opcija Ballroom haljina je pogodan za mladenke svih veličina. Papirnati suknja sakriti širokim kukovima i mali trbuščić, naglašavajući struka. Ako vam je potrebno da se ukaže na vrhu, obratite pažnju na model, ukrašena vezom ili perli. Također, za takvu haljinu koja će odgovarati bilo kojoj dužini petlje.

Sirena

Ikad želio naglasiti da je ‘u stilu pogodan ne za svaku mladu. Perfect “sirena” za dame sa isklesanim brojka je bliža tipa “pješčanog sata”, a rast ne igra nikakvu ulogu.

Osim toga, važno je obratiti pažnju na neke od karakteristika ovog modela. Nesumnjivo, ovaj stil u modi, ali morate imati na umu da se koristi za šivanje svjetlo, prozirne tkanine, a samim tim i kao haljina do kolena liniju za montažu, onda će sve biti u mogućnosti da posmatraju konture donje rublje. Također ne zaboravite da je ovo karakteriše sužen duž linije, tako da će biti vaši pokreti malo ograničeni.


Koje je boje vjenčanica je prava stvar za vas?

Nije nikakva tajna da je tradicionalna boja za ovu priliku – bijeli. Ali, kao što je poznati strip lik, tradicije, kao što su tablice, koji su ponekad je potrebno razbiti. Moderne razumijevanje mode je toliko svestran da se danas mogu naći i mladu u roze i crna haljina. Stoga, da daju savjete o određenu boju, a ne na bitno na ništa, nećemo. Bolje je da se razmotre opcije za izbor modela u skladu sa ličnim tsvetotip:

  • Za djevojčice sa plavom kosom i kožom više pogodan ruhu bogat kajsije, zlatne ili bijele.
  • Vlasnici sive oči i plavu kosu, stručnjaci savjetuju da izaberu stilova bijele boje s različitim nijansama, kao što su zelene, lila ili ružičasta.
  • Crvenokosa mlada treba da obrate pažnju na kremu ili šampanjac model.
  • Dame tamne kose i fer koža će izgledati bolje u haljini od blijedo ružičaste ili srebrno-sive nijanse.
  • Za spaljivanje brinete pogodan krem ​​haljini, bijela, crvena i zlatnim tonovima.

Predstojeća brak uvijek donosi puno problema, ali izbor haljina – to je ne samo najvažnije od njih, ali je najprijatnije, drhteći. Ne zaboravite da je odabir vjenčanicu o vrsti figura i ličnih tsvetotipu ne samo moguće, ali je potrebno, ne zaboravite ništa u tako ključnom trenutku.