Kako provesti odmor zabava za djecuAko vaš plemenitih potomstvo planirano značajan događaj, bilo da je to rođendan ili porodici djecu stranka u čast nekog drugog događaja, neminovno se postavlja pitanje: kako održati ovaj događaj zabavno i uzbudljivo nego da zabavi djecu, a koje igre koje zauzimaju.

Stol za djecu se može obaviti lako. Sladoled, frape ili sok, obilje voća i, naravno, torta. Za ljepotu i interes pića može biti poslužen sa smiješno slamke, salvete koristi s dječjim motivima, a na glavu deca nose papira kape. Osim toga, djeca mogu kupiti razne maskarada, ili Halloween kostime.

load...

Kada vrijeme obroka dolazi do kraja, po pravilu, počinje da teče oko kuće vrištanje i donošenje širenju sve da će pasti pod ruku. Do maksimuma kako bi se smanjio učinak podivljale horde djece, neophodno je za njih da dođu do zanimljivih i zabavnih igara. Nemojte zaboraviti da peva “Caravan”, ako je vaša stranka povodom rođendana. Onda možete igrati skrivača (nadam se ne moram da vas podsjetim kako igrati ovu zabavna igra). Nakon toga možete nastaviti na više mirno igara. Unaprijed, nacrtati na velikom listu papira lice djevojka, ali bez nosa. Pričvrstite plakat na magnete na frižideru, a drugi magnet joj je nos. Djeca sa povezom preko očiju zauzvrat treba da se drži nos gdje bi trebalo biti, a koji će biti precizniji, to i pobijediti.

Onda možete igrati u reketu. U sredini sobe stoji vođa i poziva boju. Dijete koje je oblačiti boju, onaj koji drži da prelazi iz jedne strane na drugu. Oni koji nemaju tu boju, on mora pretrčati, ali da vodi nije uhvaćen. Još jedna čitati pesme napamet sa momcima, skakati na balone i ne zaboravi da pripremi malog utješne nagrade pobjednicima i svim ostalim klinci. I još jedan savjet: ne kupuju malyshni zvižduci i drugih bučnih stavke, ili glavobolja vam je dao!

Nadam se da vaš odmor će se održati zabavno i zanimljivo, glavna stvar – biti kreativni i malo strpljenja.