Kako staviti kaznu lijep i brzo? 5 jednostavnih načinaKako vrijeme prolazi, modni mijenja na odjeći, šminke i frizure, ali uvijek u modi frizura trgu. I to je opravdano, jer ovo frizura ne zahtijeva posebno skrupuloznu briga, pogodan za sve tipove kose i izgledom. I koliko različitih pakiranja, što daje poseban stil, možemo napraviti na četvorki – i svečane i svakodnevne. Nudimo vam nekoliko opcija kako da penal.

Styling morat ćete najosnovnije alate koji imaju svaki Fashionista:

  • Mousse.
  • Styling mousse.
  • Lak za kosu.
  • Okrugli četka za kosu.
  • Češalj sa čestim zubima.
  • Viklere.
  • Sušilo za kosu.

Prvi način: trg nazad

load...

Ova metoda je pogodna za oba svakodnevnu upotrebu i za svečane događaje. Obavljaju takve osnovne stil, i vrlo brzo. Moraju se primjenjivati ​​na mokru kosu pjena, distribuirati ravnomjerno cijelom dužinom kose od korijena do vrhova. Uz pomoć kružnog češalj suhu kosu i sušilo za kosu pružaju određen po jedan, polako ih češljanje nazad. Ruke ispravan lanci tako da su bili uredni i osigurati kosu lakom za kosu.

Drugi način: trg sa strane rastanak

Previše jednostavno opcija za svakodnevnu stilu, koji najbolje odgovara za kratku kosu. I što je najvažnije, da se ova opcija ne uzima puno vremena. Dakle, ako ste u žurbi na posao ili u školu, a ti stalno pitao kako je moguće da se postave trga , mislite o trga sa strane rastanak.

load...

Na vlažnu kosu nanesite pjenu i osušite ih nije previše vruće za kosu. Češalj sa čestim zubima lagano napraviti strane rastanak i podijeliti kosu. Većina kose zacheshite ušima, drugi brave pustio kaskade preko dole. Gotov frizuru popraviti lak za kosu, tako da je to trajalo cijeli dan

Treći način: kvadrata na viklere

Ova instalacija će biti idealna opcija ako se spremaju za ulazak u svjetlost, ali vremena za kosu nije toliko. Nanesite malo mousse na vlažnu (ne mokru!) Boja, vijak ih u srednje ili velike viklere i dobru suvu sušilo za kosu na srednjoj temperaturi. Neophodno je da sačeka dok je kosa potpuno osuši. Da biste to učinili, ne treba čekati 15-20 minuta nakon završetka sušenja. Tako ćete biti sigurni da je kosa je narasla jača i valovi neće odmah propasti. Nakon određenog vremena, pažljivo uklonite viklere i prst odvojene niti, počevši od vrha. Postavite divnu kosu i popraviti joj kosu lak za kosu.

Četvrti put: Express instalacija

Moderni tempo života je tako brzo da ponekad vremena samo leži na ostacima. I šta da radim ako želite ići na sastanak? Kako lijepo položio kvadrata izdužena uz minimalno vrijeme zastoja? Koji će vam pomoći da se izričite stajling. Ova metoda ne uzima više od 15 minuta, ali rezultat će vas iznenaditi.

load...

Nanesite malo važan za kosu malu količinu pjene zvuka na kosu od korijena. Nagnut naprijed, na kosu visio slobodno i osušite ih sa toplom sušilo za kosu, bičevanje niti prstima. Zatim podignite glavu i lagano poravnati kovrče. Nemojte zaboraviti da popravi sprej za oblikovanje kose.

Peti način: Stajling tijelo

Pa, kad prirode su debeli i jaki kosu, koja može zadovoljiti jačinu zvuka. Ali za one čija je kosa se ne razlikuje ove funkcije, tu je volumen stajling, što vizuelno čini kosu deblji i više bujna. To će zahtijevati malo vremena i truda.

Operite kosu i zamotajte ih u nekoliko minuta ubrusom. Zatim nanesite na mokru kosu pjena za volumen i distribuirati ga ravnomjerno od korena do krajeva. Kosa zacheshite potpuno na jednoj strani i osušite vrućim za kosu. Svaki pramen sušene prešao na suprotnu stranu. Kada svi kosa suva, savijati prema naprijed, protresite kosu i se uspravi. To je sve što je kosa spremna. Ostaje samo da bi podesili jačinu zvuka brave i posuti ih sa lakom da popravi stil.

Ovih pet jednostavnih načina koji će vam pomoći kvadratnih stajling izgledaju neodoljiv u svakoj situaciji, čak i ako je vrijeme da spakuje ne više od pola sata. I ne brini, ako se nešto nije dogodilo. S vremenom ćete naučiti kako da oblikujete ovu frizuru je savršen i mnogo brže, tako da imate vremena na pretek!