Kako stvoriti sliku novogodišnji sa priboromUoči novogodišnjih praznika ženskog dijela čovječanstva aktivno prazni policama trendi trgovine, u potrazi za savršenim svečane ansambla. Pribor, kao sastavni dio, napraviti šik sliku potpune i pretvoriti običan haljinu na spektakularan odijelo u kojem će postati zvijezda stranke. Odabrati pravi pribor prikladni za vas će pomoći našim savjet.

Izbor je uvijek u skladu s 2 osnovna pravila:

  1. treba da bude glavna komponenta sliku jedne određene stavke. Drugi ili moraju uspješno ga upotpuniti, ako ih ima, da bude nevidljiv.
  2. Zadnji put kad gledam u ogledalo da glasaju rezultat: moguće pronaći dodatne detalje, a možda žele isprobati još jedan dodatak.

luksuzan ogrlica

Original text


load...

Da bi sliku izražajnim moguće putem perli ili ogrlicu. Prirodnog kamena i plemenitih metala nije potrebno. Dobra nakit uspješno zamjenjuje skupe nakit, ali i prati najnovije modne trendove.

Relevantni su perle od nekoliko niti, lanac sa velikim, privjesak ističu. Elegantan sliku kompletan sažet niz bisera.

load...

Bes se smatra outfit koji se sastoji od ekspresivne ogrlica i niske ključne koktel haljine miran tonova. Zaustavljanje izbor na ovoj izvedbi, odustati druge dekoracije – oni će biti višak.

moderna narukvica

Ako vam se sviđa prekrasne široke narukvice, onda sve druge dodatke (uključujući i samu haljinu) povlače u pozadinu: da li će se izvući pažnju drugih na olovke.

load...

Mala crna haljina će ići savršeno sa dekoracijom, ali svijetle i šarene odjeće sa velikim narukvice su nespojive.

velike naušnice

Naušnice bi privukli pažnju na sebe, kao hlad i ovalno lice. Oni također mogu igrati veliku ulogu u odabranom ansambla. Glavni uslov – tačan izbor s obzirom na oblik lica i očiju boje.

Za gala večeri Germane velike, dugačke naušnice. Takvi modeli se ne traži da nekoliko broš ili perli.

izuzetne broš

Broš – čini se, samo je jedan od suplemenata i ništa više. Međutim, to je da će pomoći u identifikaciji osnovna komponenta trošenje. Slobodno eksperimentirati s veličinom broš i sigurno mjesto.

Jedan od najnovijih trendova – aranžman nekoliko bačeno na haljinu za redom ili grupu.

Je broš može biti zakačene na pojas pričvršćen za RIM ili dopuniti svoju malu torbicu.

ukrasiti ručku

Sretan vlasnik likovnih olovke, pogledajte velikih prstena s kamenjem koje naglašavaju boju haljine.

Pogledajte moderan na jedan prst tankim prstena, odgovaraju boji i stilu.

Međutim, pri odabiru prstena važnije – osjećaj proporcija. Hung ornamentima rukom izgubiti svoj šarm i pokazati loš ukus.

tašna

Elegantna torba za dame je ne samo korisno mjesto za spremanje potrepština, ali i uređenje element, stvarajući jedinstveni stil. Prilikom odabira torbu fokus na cipelama opcija: to može biti svijetla tačka čitavog outfit.

Eksperimentirati sa materijalima. Baršun haljina izgledati odlično dodatke lak.

fashion remenje

Dobro odabranih vremena su profitabilne naglašavaju dostojanstvo figure i njen vlasnik će dodati senzualnosti. Ako želite da izgledaju sjajno – slobodno upotrijebite prekrasne pojas s bilo haljinu.

Je neobičnog oblika, zanimljiva oprema pojas uspješno mogu zamijeniti drugim ukrasima za stvaranje svečani efekt dobrodošao.

Božić cipele

Prilikom odabira verzija praznik cipele ne ustručavajte se probati model sa neobičnih oblika i dizajna s visokim potpeticama.

Međutim, ako vaš novogodišnji outfit – luksuzni večernjoj haljini, cipelama ne bi trebalo da “viču” njihovo prisustvo. Vole diskretan modeli cipela ili sandala zlatnim tonovima nežne tkanje trake.