Kapacitet ultrazvuk kosuSadržaj:

Ultrazvuk Nadogradnja kose – ovo je nova tehnologija, koja se pojavila 2006. Godine. Poznato je da je prosječna ljudska kosa raste jedan centimetar mjesečno. I kako bi došli do kosa srednje dužine, potrebno je pet ili više godina. U ovom slučaju, nema apsolutno nikakvih garancija da vaša kosa ne postane duže. Jer njihov rast utiče na prilično veliki broj razloga: zaštita, ishrana, ekologije, i tako dalje. Ultrazvuk ekstenzije kosa će pomoći da vas približava svoj san. Osim toga, on je u stanju da ispravi nije previše uspješan frizura, da pramenovi ili bojanje, bez ikakvih štete kosu. Ko je ekstenzije za kosu ovog tipa?

Suština ove metode i njegova sigurnost

load...

Tu je i specijalna jedinica radi na ultrazvuk, koji vam omogućuje da kapsulu više malih, tankih i potpuno nevidljiv. Ona ima mikroprocesor koji pretvara akustične vibracije u mehaničku energiju. To jest, kroz kliješta aplikator proći ultrazvučnih talasa uz određeni vremenski period, koji se stavlja u memoriji uređaja. Vrijeme zavisi od debljine strukture kapsule i kose.

Talasi poslao koristi forceps samo na području gdje se klijent spaja na kosu donatora za kosu, što ga čini moguće raditi savršeno nosač (kapsule), koji zadovoljava najviše standarde. Ovaj uređaj ima elektronski procesor, koji ima automatski sistem koji prati vrijeme i moć. Sve to dovodi do samog postupka nadogradnja kose bolje i brže.

Na ultrazvučnom ekstenzije za kosu keratin za povećanje kosu pod utjecajem ultrazvuka omekšava, a poenta prilogu je formiranje kapsule. Ova metoda je sada najviše blag i siguran način ekstenzije za kosu, jer im je svoju kosu nije potrebno izlagati štetne topline. Uticaj ultrazvučnih valova usmjerene samo na keratin kapsule i vrlo male zakrpe kose, koji se formira fiksiranjem brave.

Kosa koja je ugrađena u ovaj način, uvijek gusta i bujna. A kosa Fiksne napomenuti je apsolutno nemoguće. U tom cilju, a metode nadogradnje kose se koriste, u pravilu, samo prirodna kosa. Sa njima možete učiniti i boju kose i trajne, a nakon određenog vremena da se ponovo upotrijebiti za kosu. Ali upotrebe vještačkog niti se ne preporučuje gotovo svi stručnjaci.

load...

Broj slaganje kose obično se određuje individualno. To ovisi o gustoći svoju kosu klijenta. Ali u proseku korištenje 100-120 niti. Sama procedura traje ultrazvuk nadogradnju kose od prosječno dva do četiri sata. Prosječno trajanje čarape kose – do šest mjeseci, a ponekad i duže. Tako kažu da su mnogi koji su probali ovo nagomilavanje.


Njega kose, nakon ultrazvuk produžetak

Nekoliko preporuka za njegu:

  • Operite kosu i glavu uspravno. To ne oprati kosu s glavom nagnuta prema naprijed.
  • To se ne preporučuje da ide u krevet glavom nezreo, mokru kosu.
  • Morate koristiti hranjive balzame, balzama, maske, itd cijelom dužinom kose, osim za root domenu.
  • Trljati maske za kosu i balzama do korena kose i kapsule – kontraindicirana.
  • Prije spavanja, nužno je potrebno da pletenicu kose u pletenicu ili okupljaju u rep.
  • Češalj za kosu češalj masaže slijedi, u kojem se zubi su dovoljno široka i bez kugle na njihove tipove.
  • Neophodno je tanka kroz kosu prstima od korena do vrhova dnevno, ujutro i navečer, da bi se izbjeglo stvaranje zamršenu kosu.
  • To je najbolje koristiti posebne šampone, uređaja za ekstenzije za kosu i četke.
  • Kao što je obračunata za njegu kose ultrazvukom ne isključuje mogućnost da koriste sve uobičajene stajling
  • treba oprati kosu najmanje 3 puta tjedno.

Ako se odlučite za povećanje vaše kose, to je ultrazvučno kosa ekstenzija će biti za vas najefikasniji i najsigurniji način. Budite svjesni da je samo ultrazvučnom metodom jamči rezultat koji može nadmašiti sva Vaša očekivanja.