Karakteristike i prednosti proširenja trake za kosuSadržaj:

Ekstenzije traka za kosu postaju svakim danom sve više i više popularan.

load...

A sve zbog ove tehnologije kapaciteta – idealno za one koji žele da dodate u rodnom gustoće uvojcima i dužine, ali ne želi da naudi kosu previše. Dakle, što je ekstenzije za kosu trake i ono što ima prednosti?


Povratak na sadržaj

Tehnološki proces

Glavni plus zgrade pojasa – sigurnost. Donator niti pričvršćen bez primjene termičke obrade, koji se obično užasno boli kosu. Niti su povezani posebnim trakom, koji je priključen na bazu korijena. Ljepilo agent je napravljen uz upotrebu keratina, a dužina je oko 0,5 cm širina Klasična trake je oko 4-5 cm, a dužina -. Do 60-70 cm.

Master traka je pričvršćena ne bliže od 1 cm od korijena. To se radi kako bi se izbjegla prekomjerne stres na maternjem kosu. Jedna traka je pričvršćena na dno Strand, a drugi – s vrha. Dakle, donator niti obavijaju kao prirodna kosa. Tipično, kapacitet vrpce se koristi 20-70 pramenove. Potreban iznos se obračunava pojedinačno (ovisno o gustoći i debljina prirodne kose klijenta).

load...

Nedavno je nova tehnologija – mikrolentochnoe nagomilavanje. Od uobičajenog se razlikuje u tome već nekoliko puta pričvršćena traka niti. To je lijep način da se vlasnici tankih i oslabila kovrdže zbog činjenice da je montiranje područje je mala, a opterećenje na korijene minimum.

ekstenzije traka frizuru prilično brzo i lako. Za razliku od drugih tradicionalnih metoda toplih i hladnih ekstenzije, ekstenzije traka za kosu u prosjeku 30-40 minuta traje. Osim toga, ova metoda je antialergijski i pogodan čak i za trudnice i dojilje.


Povratak na sadržaj

Korekcija, održavanje i mjere opreza

Obračunate na taj način niti treba biti prilično česti korekcija – svakih 1-2 mjeseci. Ovo se smatra mana ove tehnologije. Ako se korekcija ne uradi na vrijeme, to može uzrokovati razne neprijatne posledice. Pramenovi rastu i postaju vidljive područje “Interface” trake i prirodne lokne. Osim toga, ljepilo s kojim vežite pojas, uništena tokom vremena i počnu da se odlijepio.

load...

Brave ukloniti brzo i jednostavno. Oni su tretirani s posebnim sprejom koji rastvara ljepilom. Pramenovi na uklanjanje ne pate, tako da se mogu ponovno koristiti. Prosječna korekcija traku niti kada se primjenjuje do 6 puta.

Kovrče, obračunata koristeći ovu tehnologiju, potrebna stalna posebnu njegu. Morat ćete kupiti poseban češalj koji ne šteti niti. Osim toga, potrebno je da koristite šampon koji ne sadrži previše hidratantna sredstva, kao Ove supstance mogu oštetiti ljepilo i trake će otpasti. Također moraju odustati od visokih i previše komplikovane frizure. Prilikom podizanja pregib prilogu će biti vidljivi, a čini se ne baš estetski ugodan. Prije odlaska u krevet, ne preporučuje vrlo čvrsto pletenica pletenica. Tako zatrpao manje zbunjeni i češljanje kose ekstenzije će biti mnogo lakše. Tokom posjete sauni ili solarij, stručnjaci preporučuju da se stavi na poseban šešir. To će pomoći da ih zaštiti od štetnog djelovanja temperature.

Ako ne pokrenete stanje njegove kose, povećana brave će izgledati vrlo prirodno, skladno i efikasno. Brinuti pravilno za ekstenzije za kosu i oni će vas oduševiti svakog dana pliš gustoće i odličan dugo!