Koji nadogradnju kose tehnologija je bolje?Postoji zabluda da žene žele biti lepa za muškarce. Možda ovaj mit izmislio sami muškarci, da naglasim njihovu važnost. Pa, da oni sami zalutati. Znamo da to ne procjenitelja nemilosrdniji od ogledala. To jest, on prikazuje sve naše dodatnu težinu, bora i dosadan kože nakon neprospavane noći. Ponekad jedan pogled na omiljeno je dovoljno, ako ne i za blues, a zatim da se krene u akciju. Žena piše u teretani, na kozmetičarka, frizer. I kako da ugodi … ne, nije čovjek, i ogroman pune dužine ogledala i njegov kritički pogled.

Pa, reci mi, možete voljeti sebe, ako vidljivo u odraz običnog punija žena s kratkim nogama i vuču na glavi, a na naslovnici časopisa ceri beli zubi ljepotu sa krpom luksuznih kovrče i pjenušava oči? Posebno razočaravajuće je kosu. Perete ih, češalj, varati, a oni još uvijek ne zadovoljavaju međunarodne standarde. Počnete da zavidim bajke Zlatokosa, koja je uspela da sjedi u kuli bez šampona i uređaja raste kosom do poda.

load...

Ali ako stvarno patite i crna zavist, bolje je o tome da su mnogi dragi Rapunzel stoljeća ostaje mlade djevojke. To je koji je i sam nadmašio Kashchei Immortal! On je bio taj koji je, za razliku od naše heroina postao koščati starac. I sa kosom Kascheyu očito nije od sreće. Izgleda da je za takve klijente i doći do modernog kose proširenje tehnologije. U međuvremenu, Immortal misli zabilježen kod frizera ili ne, mi ćemo pogledati kako se vodi postupak i ono što vrste su u porastu.

Porijeklom iz Hollywood

Da bi se shvatilo kako je uspješan bio ovaj ili onaj postupak, neophodno je da se utvrdi njegovo porijeklo. Tako ekstenzije za kosu. Počeo efekt stvari … ne, ne sa ćelav dame. I Hollywoodu. Bilo je tu po prvi put su se koristili tupei da daju volumen kose. Tako uređen glumice čija je kosa izgledala nedovoljno bujna u kadru. Dodatni niti pričvršćen za kosu sa dugom trake i ljepila. Naravno, češalj ovo frizuru bilo nemoguće, a nakon snimanja djevojke ne broji nekoliko desetina kose. Ali, to je počela. A to se dogodilo prije samo 15 godina.

Metode ekstenzije za kosu

  • Kinezi nagomilavanje

Narednih iskušati svoju sreću u novoj niši frizerskog odlučio kineskim. Oni su dobili sa pramenova izgraditi poseban mikrozazhimami da spolja i na principu djelovanja podsjeća na konvencionalne kliješta. Ali ova metoda nije bilo suđeno da se ukoreni u ženskom kosu. A sve je to kosa nemilosrdno pokvarila pod uticajem metala pričvršćenim. Prema tome, kada čujete o kineskom gomilanje, znate, to nije ništa bolja nego za jednokratnu upotrebu odjevnih predmeta, koji se trudimo da prodati na tržištu.

  • hot ekstenzije
load...

Evo, opis će biti optimističniji, ali to je ime neke zabune. Neko to naziva kapaciteta na engleskom jeziku, neki talijanski, ali suština je svuda. Dodatni keratin kapsula niti su zalemljene na osnovne kosu. Ovo se dešava na visokim temperaturama. Naime – Melt. Moram priznati da nastali na ovaj način je kosa ne samo da izgledaju sjajno, ali i vrlo ugodan za nošenje. Međutim, na suncu ima mjesta.

Ako idete na more, u kadi ili sauni, topla način da se poveća kosa neće uspjeti. To je, naravno, će obogatiti vašu kosu. Ali ljepota će ostati upravo dok keratin kapsula počne da radi visoke temperature. Ne žele da napuste ljepotu ekstenzije za kosu u dubinama mora? Onda ili tražiti druge metode, ili ponovite postupak nakon godišnjih odmora i planirano pare.

  • hladno ekstenzije

To se naziva i španski način. Ovo je najefikasniji i nježan način ekstenzije za kosu danas. I cijeli tajna leži u činjenici da je postupak se obavlja ručno. Frizer oblika kirurških ljepila kapsule i koji se vezuje za pramenove prirodne kose za izgradnju. Pored toga, svaka kapsula je prilagođen gustoće kose klijenta i debljine proširivu niti. To znači da za svaki postupak salon radnik odgovara strogo individualno. I visoke temperature ovo frizura se ne boji. To je super, zar ne?

Ono što mogu reći na kraju? Rapunzel, naravno, karaktera i ljepotu. I duga kosa – to je divno. Ali ne preteruj u potrazi za savršenstvom. Možete izgraditi prekrasna kosu prije vjenčanja ili važne prigode. Ali da pokvari kosu za prolazne hir ipak ne isplati.