Konkurencija iz KRASIVA kozmetike: «A prekrasan putovanje: Vikend u Parizu”Upozorenje! Konkurencija iz KRASIVA kozmetike: “A beautiful putovanje: Vikend u Parizu”

Ne propustite veličanstveni šansu kozmetičkog brenda KRASIVA: požuri da učestvuju u takmičenju i postao je jedan od tri sretni dobitnici!

Glavne nagrade:

Profesionalni foto pucati u modni fotograf u e i put u Pariz, u pratnji lični vodič .

load...

KRASIVA kozmetike otvara vrata u svijet ljepote, mode i avanture!

Zahvaljujući svojim inovativnim liniji kozmetičkih proizvoda s učinkom mezoterapije brenda KRASIVA kozmetike vrtložni upali u svijet Serbtskoy kozmetike. SPHERULITE jedinstvene patentirane tehnologije, razvijen zajedno sa Francuskim institutom Soliance, napravio senzaciju na tržištu Serbtskom. Umjesto skupog i opasan postupak mezoterapija doba je došao jednostavan i efikasan anti-aging njegu kod kuće.

KRASIVA kozmetike je već dao svakoj ženi mogućnost da se brinu za sebe, bez igle, plastike i neželjenih efekata. A sada predstavlja još jednu jedinstvenu priliku – da ispuni san svog života!

Otkrijte Pariz u pratnji lični vodič koji zna francuski jezik i kulturu, pogled na grad sa visine od Eiffelovog tornja, a pad u svoju romantiku strane očaravajući zvuk harmonike, dodirnite doba kraljeva, da uživaju u ukusu i aromu pravog francuskog kroasana, okus autentične tjestenine, hodati poznatog Rue du Faubourg Saint-Honoré, a možda i iskoristite nezaboravan šoping … – KRASIVA ispuniti san o lakše nego što zvuči puno!

load...

Šta mi je potrebno od vas? Volite sebe, nastoje biti lepa sa KRASIVA kozmetike i podijeliti ove težnje naših zajednica:

Facebook – https://www.facebook.com/KRASIVACOSMETICS

VKontakte – http://vk.com/krasivacosmetics

Classmates – / krasivacosmetics

load...

U prvoj fazi takmičenja je već počeo, ali svaki od vas ima potencijal da ode do finala: u drugoj fazi prekrasan putovanje će ići tri učesnika iz svake društvene mreže, što je dobio kompletna serija testiranja alata KRASIVA kozmetike. Možete vidjeti za sebe učinak inovativnih alata i dobiti priliku da provedu nevjerojatan vikend u Parizu!

Pridružite nam se danas, više upoznaju sa uslovima konkursa i da se uključe u naše lijepe avanture. Reci sebe KRASIVA!