Kratka kosa stil kod kuće – frizure za sve prigodeSadržaj:

Vlasnici kratka kosa često žale da postavio takve brave je vrlo teško, ali za maštu i improvizacije apsolutno nikakve inspiracije. U međuvremenu, oni su veoma varam, jer samo s kratkom kosom najlakši način da se “borba” kao kod kuće! A ako to naučio stajling za kratku kosu, možete svaki dan da promijeni svoj imidž, dolazi pred drugima zavodljiv koketa, tinejdžerke ili poslovno, stroge poslovne an_3.

load...

Što ćete trebati

  • Sušilo za kosu s mlaznica;
  • Okrugli masaža četkom;
  • Normalno češalj sa širokim zubima;
  • Fixing – lak, pjena, mus, gel;
  • Curling hvataljke i kosu željeza za njihovo ispravljanje;
  • Viklere.

Izaberite takvim sredstvima za blokiranje, koji u svom sastavu imaju gilaurinovuyu kiselina – hrani kosu. Sušilo za kosu izabrati tri načina grijanja vazduh, snagu mlaza mora biti na tri nivoa. Hair Styling – je stresno za organizam, tako da ne fanatično kupuju sve poznate alata i uređaja – to je potrebno da se brine o svom zdravlju, a zatim kosu oduševiti će sjaj i mekoću. A ako se za oblikovanje kose kod kuće neće se razlikovati od “ruke” čarobnjaka, možete samo zavisti.

Među majstora frizera vjerovao da leži kratka kosa na lakše nego ikada kući – jer ne zahtijeva posebne prilagodbe strogo određene vještine. Nekoliko opcija za styling kratku kosu možete napraviti najviše neiskusni u poslovima čovjeka frizerskog. Njih ćemo pokriti u ovom članku.

Romantična an_3

load...

Slaganje znači korištenje bilo kojeg pričvršćivanje sredstava. Stavite ga na blago vlažnu kosu i distribuira ravnomjerno po cijeloj dužini. I sad imamo da se osuši svoje sušilo za kosu – prosjek Jet Force, zrak je topao. Prilikom sušenja kose pramenove stisnuti u šakama, krećući se od vrha do hramova, nakon što jasno rastanak. Sve je gotovo! Ostaje samo malo talas češalj češalj sa nekoliko zubi i prekrasan frizuru za vikend spreman!

Kreativni nered

Ova opcija je još lakše, koristite vosak za njega. Fiksiranje vosak počinje sa činjenicom da u rukama zagrijavanja i zagrijavanje nekoliko kapi kozmetički proizvod, koji se nanosi na pramenove. Oni su odvojeni i postavljeni u pravom smjeru. Kosa bi trebao biti malo suho sušilo za kosu, a zatim fiksiranje je još jači, i Ruffling ruke, dobiti ono što nam treba – sladak raščupana kosa.

load...

Biznis an_3

Stavite kosu na miran način kada je nit je u susjedstvu osigurati određen i nigdje ništa štapići mogu doslovno 10-20 minuta. Kod kuće, to bi zahtijevalo okrugle četke, sušilo za kosu i malo gela. Dakle, počinjemo da očistite malo kosu osušite sušilom za kosu i okrugle četke u isto vrijeme malo uvijanje. Istovremeno se pridržavati strogih linija – kosa ne bi trebalo da bude raščupana. Rastanak – strogi i savršeno glatka. Ovo uključuje korištenje za gel – moguće je popraviti prasak ili bočnih lanaca. Kada je kosa postavljen na takav način ćete biti sigurni u bilo kojem uredu, ili u pregovorima.

Za svaki dan

Za frizure za svaki dan nema mnogo potreban savršen stil. Ovdje možete koristiti univerzalni metode. Za fiksiranje na kratku kosu nametati pjena se distribuira po cijeloj dužini. Sad sa strane razdvajaju (ili ravna – kako želite), i počinju da osušite sušilom za kosu. Istovremeno podižemo korijena s okruglom četkom i usmjerava tok zraka direktno na njih. Da jačina zvuka i preciznost, da tako kažem, “dva u jedan”. A ipak, i to će trebati dosta vremena – to je vrlo, vrlo ugodno kao kod kuće!

Kike

Misliš da kratka kosa ne bi dozvolio da nosiš pletenicama? Vi ste u pravu! Uz malo mašte – i sve je moguće. Podijeliti kosu rastali u sredini i početi tkati pletenicu na desnoj i na potiljak, a zatim pričvrstite nevidljiv. Sada radimo isto pletenicu na lijevoj i pričvršćivanje ga na potiljak. Ispostavilo se da su dvije pletenice dolaze zajedno iza – u ovom trenutku možete popraviti neke ukosnicu sa cirkonima. Sada posuti sa svim ovim ljepote lak – spreman frizuru! Samo ovdje za postupak kod kuće naučiti da ga tkati francuski pletenice – oni izgledaju zanimljivo.

Uvojke

Ako stvarno ne kratku kosu, a kosa barem malo dolje na vratu i ramenima, možete napraviti i kovrče. Naravno, neće pasti šik uvojke na rukama i lopate, ali ženstvenost i eleganciju ćete postići. Slaganje je različite kompleksnosti, ali izgleda lijepo i učiniti ga kod kuće lako.

Nanesite fiksiranje agent i početi suhu kosu. U isto vrijeme kad i okrugle četke za zatezanje brave – u smjeru u kojem želite. Zatim češalj i pospite lak – gracioznim lokne spreman! Ako želite jače kovrče, koristite vikleri ili figaro.

Kao što možete vidjeti, čak i kod kuće, možete eksperimentirati s kratkom kosom, primijeniti na različite načine i stvoriti sliku. Hair Styling – delikatna stvar, a ne toleriše frku, pa očekujemo da će vrijeme, tako da je samo nekoliko minuta, a zatim na ispravi ili mijenjati cijelu frizuru. Uči, težiti, improvizirati i dobiti zadovoljstvo iz njihove sposobnosti za slaganje kratkih i neposlušnu kosu!