Ljeto utjelovljenje u odbojci na vjenčanjeKao što je poznato, većina vjenčanja slavio u ljeto. Pa zašto ne provode na otvorenom na obali? Ovo pogoduje cvatnje prirode, toplo vrijeme i suncu, kao i posebno stanje uma, koja je samo u ljetnim mjesecima.

Organizacija vjenčanja u ljeto vam omogućava da eksperimentirati s različitim temama. Plaža vjenčanje je danas jedan od najpopularnijih predmeta za takvu proslavu. Osim toga, za vrijeme vjenčanja na plaži, možete znatno uštedjeti na dizajn, jer ne zahtijeva dodatni prostora oko i toliko zelenila i cvjetnica.
Organiziranje vjenčanja bi trebao biti vrlo oprezni dok izradu menija isključujući alkoholna pića i pokvarljive namirnice.

load...

Plaža tema, možete izabrati za vjenčanje proslavu u sobi, što se originalna ideja za dizajn. Ukrasi od školjki za vjenčanje stol, kuglice od cvijeća ili male školjke za goste, umjetni palme, modeli tropskih leptira i ptica stvoriti osjećaj tropske plaže. Kako bi proslavili plaže vjenčanicu stil i za mladence i njihove goste ne bi trebalo biti formalno – bolje je odabrati nešto svjetlost i ljeti.
Idealan za mladu – vjenčanice od prozračnih tkanina, ukrašen cvijećem, i egzotičan cvijet u kosi, koja će naglašavaju šarm mladu. Lijepa, neobična i šarene vjenčanje će dugo ostati u memoriji mladenaca i njihovih roditelja, prijatelja i sve goste.