Moderni svakodnevne frizure za dugu kosuSadržaj:

Najviše ženstvena i romantična pogled na ženske frizure duga kosa se prikupljaju od strane različitih frizura. Trenutno, ove frizure su neverovatno popularan. Oni su klasični, rigorozne, preuzeti i sa različitim ukrasnim ornamentima. Oni mogu izgledati moderan, elegantan, romantičan i glamurozan. Izrađuju se svaki dan i proslave, uz njihovu pomoć možete lako stvoriti jedinstven i nezaboravan način.

load...

Večernje frizure duga kosa prikupljeni su uglavnom od strane profesionalnog frizera u kozmetičkim salonima, i svakodnevni možete napraviti sami Svaka žena koja ima želju da izgledaju odlično u svakom trenutku.
Povratak na sadržaj

Pletena pletenice obim pletenica od četiri lanaca

Okupili su se u pletenicu dugu kosu uvijek privlače poglede drugih. Danas su ove frizure ponovo izuzetno popularan, a to može učiniti u svim prilikama.

Postoje mnoge varijacije pletenica tkanja. Casual opcije možete učiniti sa svojim rukama kod kuće, oni su vrlo raznolika – sve zavisi od djevojke maštu.

Pletenica od četiri niti izgleda vrlo moderan, ako pletenicu na jednoj strani, ali možete napraviti direktan i pletenica. Da biste to učinili, prikupiti češalj za kosu i podijeliti ih u iste debljine 4 niti. 2 Držite lijevi pramen lijevu i 2 desno – desno. Krajnje desne Strand razgrabili vrhu za drugi i prošli pod trećem, četvrtom Strand oblozi. Sljedeći je preuzet ponovo desni Strand, i čini sve na isti način kao i prvi. Na kraju pletenice tkanja popraviti prilično beretku.

load...

Na prvi pogled, čini se da to učiniti frizuru je jako teško, ali ako samo potreniruetes biti brzo i točno dobiti, čak i bez ogledala. Takve debljine pletenica se okreće i gleda u zvuka, čak i tanke i slabe kose.


Povratak na sadržaj

Original Spit – suprotno spike

Izgleda veoma neobično i originalno, iako je vrlo jednostavan u tehnici.

Pogodan za svaku prigodu – za ured posjeta, sastanaka s prijateljima. Za poslovni sastanak, možete pletenicu uske pletenice ili volumena, kao i za prijateljske susrete može spriječiti blagi nemar u kosi. Ona se razlikuje od konvencionalnih klasiću u da je tkani prema unutra, a ne vani.

load...

Prikupljeni u rep pramen kose na dva jednaka dijela. Rep može biti priključen na elastičnu traku na bilo kojoj visini ili jednostavno podijeliti u dvije niti i počne da se okreće u vrat. Izvucite pramen iz lijeva polovina i pričvrstite ga na desnu stranu. Odvojenim vlas kose treba staviti na vrhu snopa, od kojih je odvojen. Takve akcije učiniti isto s desne strane, a zatim nazad na lijevoj strani, i tako dalje do kraja. Pletenica siguran Barrette ili elastičnom trakom.

Često, ovaj frizuru se još naziva i “riba rep”, kao što je upletena rep. Veoma neobično i moderan izgled su na obje strane “riba rep”.
Povratak na sadržaj

Usual Francuski pletenica

Ova frizura ima različite opcije za tkanje. Možete napraviti jedan ili dva pletenice, po sredini lica ili vlasišta.

Prvo, odvojiti na vrhu mali pramen kose i podijeliti ga na 3 jednaka dijela. Na desnoj strani preostalih pramen uzeti malo i na desnoj strani pletenice stavio iznad centralnog dijela. Onda uzmi pramen na lijevoj strani i na lijevoj strani kroz centralnu nit perekin'te. Nastaviti dalje tkaju kreće niti naizmjenično s lijeve i desne strane, dok je dodajući svaki put kad mali snopova labave kosu.

Kada primite 3 jednaka dijela, od kojih pletu uobičajene pletenice i siguran sa gumicom.


Povratak na sadržaj

Cascade Xhosa – Francuski vodopad

Pletena klasića na bazi ili francuski pletenice. Ali prvo treba dati volumen kose i dodatne posebnu strukturu, nanoseći im da poseban mousse. Onda očešljaj, i možete nastaviti sa tkanja. Start na sredini glave.

Odvojeno od hrama mali pramen kose i podijeliti ga na 3 dijela. Da li nekoliko zapetljavanje. Zatim priključite gornji snop mali nit, a donji dio odmora. Umjesto toga, odvojite pramen kose iz slobodnog odlagati ispod donje zrak pušteni su na slobodu. Dalje pletenica pletenica na isti način na drugi hram, dodajući bravu gornjoj polovini ražnja i zamjenom donji snop slobodi kose. Tako je gornji dio prvi prolazi iznad proseka, tada pod dno grede i pušten na slobodu.

Baze pletenice mogu biti osigurana, a ostatak kose će pasti na ramenima, ili da ih u normalnu pletenicu.

Kaskadnim Tresses kao i sve one koji vole složene frizure sa dugom lepršavom kosom.

Povratak na sadržaj

Repovi na dugu kosu

Počistite rep dugu kosu je jedna od najpopularnijih frizura. Kosa može se montirati ravno, kovrčava, male pletenice ili pojedinca kovrče. Ovisno o lokaciji i visina repa frizura može izgledati drugačije: vezan leđa rep odražavaju jak karakter i da će dati svoj vlasniku poslovni imidž i prebacuje na jednu stranu je savršen za aktivnosti u slobodno vrijeme.

Romantični rep se može učiniti za 5 minuta na svoju ruku. Da biste to učinili, prvo prikupiti kosu sa tankim gumenim trakama i dijele ih prije gumicu u 2 dijela. Nakon toga slijedi kosa štap u rezultat prostoru i povucite elastična u bazu repa, krije svoju kosu. Rezultat je čvor, od kojih se kosa lagano jenjava. Možete dati frizuru velike kovrče pomoću hvataljke da povuče nekoliko vlasi osobe i da ih vjetar. Ispostavilo se da vrlo nadmetanje romantična frizura koji je savršen za datum.

Elegantan rep pogodan za sve – i poslovne žene i djevojke, pa čak i djevojke. Koristeći stil gel, dobro češljana glatka kosa na potiljku sastaviti i pričvrstite gumicom. Uzimanje malog bravu repa od ruba, vezao gumu tako da se ne može vidjeti. Zatim pričvrstite bravu pin ili nevidljiv.

Izgleda divno rep, prikupljeni od kovrdžave kose. Pojedinac niti ubiti prekrasne igle i zaključava osoba odsustva kao što je. Ova frizura izgleda svečano i pogodan i za društvene događaje i za romantičnu datum.

Povratak na sadržaj

Paketi na dugu kosu

Jedan od najjednostavnijih i elegantan frizure za dugu kosu je zrak. Njegova stvaranja ne zahtijeva posebne vještine, a to je moguće učiniti u svakoj situaciji, čak i na putu. Zrak ide dobro sa svakom stilu odijevanja, tako da se može koristiti kao svakodnevni frizuru, a na posebnim prilikama. Glavna stvar – pravo na izbor savršen lepinja.

Zrak je uvijek u modi, a zahvaljujući raznim vrstama omogućava svom vlasniku da se uvijek drugačiji i jedinstven. Zrak može biti čvrsto, labav, malo neoprezan, visok ili nizak.

Da bi snop, okupiti kosu na leđa ili na vrhu glave, twist u zavežljaj i osigurati igle da formira čvor. Da daju volumen kose, možete koristiti pjene valjak ili punđu. Neutralni zrak može biti ukrašena dugom prekrasnom klipova kose ili raznih ukrasnih ornamenata.

Danas postoji ogromna količina prikupljenih frizura, s kojim možete stvoriti određeni stil za svaki dan i uvijek biti drugačije. Potrebno je samo želju da bude lepo i da nauče kako da svakodnevne frizure sa svoje ruke. Sve gore navedeno frizure, možete ga i sami učiniti bez mnogo napora, ali možete doći do nešto svoje, eksperimentirati. I, naravno, ne treba zaboraviti njegu kose, kao prikupljeni frizure uvijek izgledaju bolje na dobro njegovan i zdravu kosu.