Modni dodaci proljeće-ljeto 2017Pribor mode za proljeće-ljeto 2017. Godine biti lagani dodir, a istovremeno snažan naglasak, koji je u mogućnosti da se uključi svu pažnju. Ovaj “neskromno”, privlačan i svijetle elemente ženske garderobe. Pribor Spring 2017 će biti odličan dodatak svakom od ljepšeg spola, a mi ćemo vam pomoći da razumete najviše modnim.

Ono pribor treba obratiti pažnju u budućnosti, proljeće-ljeto sezone?

Najpopularniji pribor ove sezone će biti pojas. Njegov zadatak – da naglase struk sa svojim prekrasnim vlasnika. Pojas može biti nezavisna dekorativni element. Postalo moderno tekstil, antilop i kožni kaiševi sa velikim kopčama i bez, u obliku steznik i pojas, uske i široke, najneobičnijih i najjednostavnije.

load...

Proljeće-ljeto 2017 također ne može bez šešira, što je ne manje od hit pribor. Najzanimljivijih i moderan postati širokog oboda kape, i slame u stilu 20-ih godina prošlog stoljeća. Na istom nivou su zainteresovani za klasične svijetle beretke.

Postalo moderno i marame, šalovi i marame iz potpuno različitih materijala. Marame krzno savršen za hladno početkom jeseni, a za vruće ljetne odličan izbor će se upaliti svile.

load...

Važan hit sljedeće sezone biti dressing. Oni će biti od svijetle saten trake, čipke i trikotaže.

Pribor Proleće-Leto 2017. Neobično zvanje – “upadljivo”. Davno zaboravljene broševe i Cameos, ostatak bake, koji je pričvršćen za pojas, marame, torbe, suknje i vjenčani buketi, postaju izuzetno moderno. Modni trendovi ove sezone nude veliki nakit, kao što su nakit za vrat prisutan u obliku ogrlica višeslojne s velikim perlama, svijetle ovalni privjesci u etno stilu. Hitova sezone će biti nakit sa vjerskim simbolima – su naušnice, prstenje i privjesci u obliku krstova, koje su pogodne za bilo koje odijelo. Ništa manje popularni su sat sa cvjetnim motivima, cirkonima i raznovrstan, neobične obrasce na brojčaniku.

load...

Kakav modnih dodataka da nam ponudi poznatih dizajnera?

Marc Cain nudi kolekciju koja broji nekoliko zanimljivih tema. Ovaj retro maslina cvijeća i malih “grašak”. Također je postala modna zmija i krokodilske kože otisaka, koji su prikazani u sve vrste pribora različitih svijetle boje – to su glavne hitove proljeće-ljeto sezone.

Versace modna kuća sada nudi prekrasan grčke štampe, koja je oličena u sve dodatke. Dobrodošli najsjajnije boje.

Chanel nam nude alternativu. Dvobojni ogrlica višeslojna, uglavnom crno-bijele. Big naglasak na narukvice, oni su vrlo raznovrsne: debele i masivne svijetle boje i fino tkani u obliku zlatne pletenice i široke narukvice sa obojenim kamenjem. Big naglaskom na narukvice set žica istog svijetlih boja.

Pribor proljeće ljeto od Dior – je jarko sunce čaše različitih oblika. Popularan ogrlice sa velikim kamenjem crvene, zelene, smeđe i bijele. Neobičan detalj će postati prozirna masivne narukvice s plavim i srebrnim bojama i logo modne kuće.

Gucci su elegantne pribor stil “za odrasle”. Ove sezone kolekcija dominiraju crne prošarane crne i zlatne.

0

Svaka nova sezona svaku djevojku ili žena želi naglasiti sve svoje prednosti, u smislu da su od velike pomoći pribor. Čini se da su beznačajni, ali savršeno nadopunjuju sliku.

Naravno, moda je začin života svijetle boje, te u potrazi za novim stilovima mnogih njenih fanova razviti izvanredno kreativan, pa čak i umjetničke talente. Tako se rađaju novi modni dizajneri i dizajneri koji su nas oduševiti nešto originalno i neobično u svakom godišnjem dobu.