Motivirajuće sile ili korisnije od prekrasne 3 muškaraca



Da biste saznali kako motivirati sebe da učini nešto vrlo zgodno rekao Artemy Lebedev. Ako se opcija koju je predložila najpoznatiji Serbtskim dizajner ne odgovara, nastavite sa čitanjem.

Svi mi barem otprilike znamo šta želimo u životu: biti lijepa, uspješna, volio. Beautiful – ključna riječ za svaku devojku, jer izgled ima veliki uticaj na stavove prema sebi. Ako zanemarimo vježbe, imate višak kilograma i masnih naslaga oko struka, vaše samopouzdanje je znatno niža od Žena koja je pooštrila figuru. Hard twist wrap ili čučanj, kada je “penis je pecked” – na nos odmor uz more ili u uskim party haljina – u pravilu, to je beskorisno. Dobro tijelo je onaj koji se stalno bavi njima.

load...

Ali prisiliti sebe da se bave sportom? Ono što je najbitnije – da se ništa da uspije i da li to odmah. Ovo je najvažniji tajnu. Ne sutra. Ne mjesec dana, kada će biti novca za fitness klub, a ne za nedelju dana, kada dođete posjetiti bazen medspravka. Da, upravo sada, sjedi ispred svog monitora na računalu, možete uzeti prvi korak na putu do prekrasne figure!

Kompanija Nestle, stručnjak za ishranu i zdrav način života, je razvio niz “Fitness 14 dana.” Program vam omogućuje da izgubite na težini kod kuće pod nadzorom osobnog trenera, koji je za 14 dana će se baviti samo s tobom.

Tri ljepotice zategnuti trenera spreman da vas trenirati u društvenim mrežama Facebook i “Vkontakte”. Svaki od njih ne može čekati, kad ih daju mišićav ruke čeznuo za sport trupa. Izaberite čovjek po vašem ukusu!

load...

Trener Ilja – pravi zgodan. Nema potrebe da prisili sebe da poslije škole ili raditi na tome da idem u fitnes klub. Ti si kao krilima let kući – na kraju krajeva tamo čeka vas trenirati mačo. On je već trlja rukama, spreman da vam pokazati nekoliko novih vježbi!

Instruktor Igor ima odličan smisao za humor. Joker će smatrate da vaše tijelo nije tako loše kao što se čini. Naravno, svako od nas je tragedija, kada su ga pitali da bi privukli trbuh, a vi ste sranje. Ali situacija je otklonjen, a dnevni trening sa Igorom će rezultirati i pozitivan naboj.

load...

Guru Ji-Mukhtar – pravi božji dar za miran i razuman prirode. Uz to će početi da uživate u potezu. Ovaj trener, pažljivi i ljubazni, u stanju da usadi prava ljubav za jogu!

Karakteristika programa “Fitness 14 dana” to ispalo za dvije sedmice sa Ilya, možete uzeti kurs obuke sa Igorom i Mukhtar-Ji. Kompleks vježbi razvijen u saradnji sa stručnjacima za fitness i joga. Detaljne savete o ishrani ćete dobiti Osim vježbe, naravno.

Donijeti odluku o redovno trenirati vaše tijelo da rade vježbe i vjeruju u sebe! Kada vaše tijelo počinje se pojavljuju reljef iz mišića, od vas će biti iznenađeni koliko bolje počnete da se osjećaju. Ako vam je stalo do vašeg izgleda, ti si sigurni, uvjereni u kako izgledaš. Treneri Ilya, Igor i Mukhtar-Ji su spremni da vam pomoći u duhu sporta tokom dana, tako da bi trebalo da se sa njima na društvenim mrežama. Možete pitati bilo koga od njih pitanje u vezi programa obuke ili sistem napajanja. Voz je potrebno ne samo tijelo već i prirode. Bore sa lijenost – svakodnevnom radu. Zapamtite, prije ili kasnije ćete morati da se pojavi u javnosti u kupaćem kostimu!

Zhaklin Bisset, britanska glumica i vrlo zanimljiv i fit žena, smatra da je priroda dodataka ljepote. “To pojačava ženu kao svoje mladosti nestane. Priroda kao ponašanje, kao mjera hrabrosti, discipline, hrabrosti i integriteta može učiniti mnogo za ženu da ostane lijepa.” Život se pogoršava, već suknja sve? Karakter moramo i da pratite ono što jedete. Na kraju krajeva, motivacija i druga strana, a to je važno znati: motivacija može biti usmjerena ne samo da se postigne, ali i izbjegavanje nečega. Izbjegavajte hranu od koje se oporavi. Bez pravilnu ishranu je teško postići željeni rezultati sa treninga. Dodaj u ishrani žitarice Fitness Nestle, je odličan način da prošire meni korisnih i ukusan proizvod.

Zapamtite, sve zavisi od vas. Nije dovoljno samo čitati ovaj članak i preuzimanje programa. Vaš uspjeh ovisi o svojim postupcima i trud koji ste spremni da za postizanje cilja. Vjerujte u sebe, i uspjeti! Kako drugačije, nakon izjave Artemiya Lebedeva nije o tebi, zar ne?