Najbolji saveti o tome kako da riješi mastiSadržaj:

Da li ste primijetili da je starija osoba postaje, više suvišnih kilograma akumuliranih u telu? A ako prije praznika da riješi posljedice bi mogle koristiti na dan posta, a onda tokom godina, težina dodaje još gotovo od samog čašu vode koju pijete. No, mi ne čitaš horor priča o fitness prednosti brošure. Sve ovo – surovu istinu života, što može potvrditi veliki broj očajnih žena. Onih žena čija starost se smatra da zvuči opscene. Oni koji okuplja na tražilicama ne bave noćnim klubovima, i vapaj za pomoć – “Kako da biste dobili osloboditi od masti.” I to je za njih pripremili smo naše publikacije, jer svaka žena želi biti lijepa, bez obzira na godinu rođenja u pasoš i prikupljanje bora na licu.

Dakle, tajna oslobađanje od viška masnih naslaga na tijelu – to se ne odnosi na vrt gdje je jabuka raste s pomlađivanje jabuke. A ni koordinate potoka sa “živim” vode. Ovdje ćete naći popis preporuka o pravilnoj ishrani i niz netradicionalnih vježbe koje će vam pomoći izgubiti težinu. Da, sve je banalno i prozaično. I, za razliku od boce sa “život” voda je mnogo realnije.

load...

Prilagodljiv borbe

Dakle, jesti isto kao i prije deset godina, ali je težak mnogo više? Pomislili biste da je viša sila su se urotili kako dodati na svoju struku ekstra centimetara? Ako da, onda imamo dva vijesti za vas. Dobre i loše (sve je isto tradicionalno). Dobro – nema zavjere postoji. Nema viša sila da se ni u kom slučaju. Pa čak i više – do struka. Loša vijest je da je vaš metabolizam nije tako besprijekoran kao i prije. Da, a vi ste sigurni da se kreću mnogo manje. To je rezultat.
Ali ostavimo sve ove dobre i loše vijesti na putu. Da vidimo šta se dešava u vašem tijelu kada se približavate ozloglašenog menopauze. Jednom kada provesti detaljnu analizu može se smatrati da su dobili moćno sredstvo u borbi protiv viška masnoće koja se nakupila u organizmu.

Glavni uzrok viška kilograma

Broj jedan od razloga za to je tako teško riješi viška masnoće – to je hormona. Sa početkom menopauze, nivo estrogena dramatično opada. A to je, pak, dovodi do daljnje nakupljanje masti u abdominalnom području. Osim toga, hormonska neravnoteža dovodi do toga da žena počinje da oseća stalno gladan. Čak i nakon jela. Vječno žvakanja ljudi – jasna potvrda. Osim toga, pacijenti prisutan poremećaj sna. I šta naše žene da idu na spavanje? Tako je, tražeći tablete za spavanje u hladnjaku.

U međuvremenu, nesanica je uzrokovana ne znači glad, i smanjiti nivo leptina i povišene razine grelina. Pomislili biste da je to sve neprijatelje vaše tanak lik? Sigurno ne! Na kraju smo otišli najčešće i nemilosrdan neprijatelj. To je stres. Nestašan djecu, glavobolju za ugovor o obuci, hipoteka plaćanja, nestabilnost u zemlji – svi faktori dovode do povećane razine kortizola, tzv “hormona stresa”, što uzrokuje vaše tijelo za skladištenje masti. I nije važno, “oduzeta” Da li pate od problema ili sigurne udaljenosti od aparata. Stres često dovodi do masti na bokovima i trbuhu. Možda je potrebno riješiti probleme, umjesto da sjedi na beskrajne dijete? Probajte ga!

Zašto bi trebalo da se bore gojaznosti

load...

Sada ide u omiljene traperice, u kojima je nemoguće da se penjem. Sve je mnogo ozbiljnije. Viška kilograma utiče na vaše zdravlje. Doktori kažu da je višak masnoće uzrokuje dijabetes tipa 2 i broj srčanih bolesti. Osim toga, nova studija je pokazala da s prekomjernom tjelesnom težinom je faktor rizika za gubitak koštane mase. Masti ne dolazi samo na bokovima i struku, ali i u koštanoj srži, čime se smanjuje mineralne gustoće kostiju. Uplašen? To je dobro. Sada stavite uske farmerke sa strane, i da će naučiti da riješi onih kila koje sprečavaju se osjećate lijepa.

Vježbe disanja

Ako niz intenzivnog vježbanja ne radi, onda je vrijeme za promjenu taktike. Ti bi biti iznenađeni, ali borba protiv viška kilograma ponekad ne pomaže bicikl, i joge. Baviti vježbama disanja. Za one koji nikada ranije nisu susreli takve vježbe, će opisati najlakši način za vraćanje vitalnosti. Zamislite sebe mlada bezbrižno mačka. Dobiti na sve četiri. Arch leđa (ovaj put radi duboke trbušne mišiće), dah i povucite stomak kako bi trebalo što je moguće bliže kičme. Duboki udisaj i izdahnite za 4 sekunde. Ponovite vježbu ujutro i navečer. Ako i neće nestati, onda su zajamčena višak masnoće biti nervozan manje. I to je također dobro.

Hrana

Izbjegavajte polufinalu. Čak i ako nemate vremena za kuhati večeru, ići okolo sirovo voće i povrće umjesto preparirane karcinogenima gotovih jela iz domaće kuhinje ili restorana brze hrane. Jedite više mononezasićene masti (MUFAS), koji se nalaze u orasima, sjemenkama i maslinovo ulje. Ostale masnoće plamenika mogu se naći u avokado, zeleni čaj, i integralne žitarice. Uključiti ih u listu za kupovinu, i vaše tijelo će raditi na tim izvorima zdrave energije, kao sat. Pokušajte jesti u isto vrijeme. Tako da su navikli da disciplinuje i zaustaviti grickanje između obroka. Također, teži se svakodnevno, za praćenje težine, a uz to, i njen meni.

load...

Pijte puno vode. Istraživanja pokazuju da redovna potrošnja vode za piće tokom dana može dovesti do više aktivni metabolizam, bez obzira na izabrani ishrane. Osim toga, voda pomaže tijelo oslobodi toksina, poboljšava sveukupno zdravlje. I to je također vrlo važno u našim teškim godinama. Piti najmanje 2 litre vode, nose bocu za piće svaki put kad žedan. Postoji jedan jednostavan način kako bi se utvrdilo da li je vaše tijelo nije dobio potrebnu količinu vlage tokom dana.

Bacite pogled na boju urina. Ako je gotovo transparentan i bez mirisa – tako da je sve u redu. Žuta i oštar miris ukazuje na nedovoljnu količinu vlage u organizmu, ili za neke bolesti. Koje? To se određuje lekar koristeći kliničkih analiza samog urina.

Ako ništa drugo ne uspije

Vi ste iscrpljeni sebe dijetu, vježbanje i brojni vježbe disanja, a težina je još tamo? Možda je priroda odlučila da ste upravo takav bolji način? Moguće je da se tu težinu je potrebno za normalno funkcioniranje tijela? I vaše bore sa strane – ovo nije nesretan nesporazum, a koji će vas dodati u potpunosti?

Zato prestani se mučiš s gladi i tiho mrzim vage. Bolje je da počne obuku najvažnije u životu svake žene. Zanimanje se zove “Learning to volite sebe.” Samo knedle i krompira je bolje odgoditi. Slažu se da s prekomjernom tjelesnom težinom – labav pojam, i rizikovati u beskonačnost nije potrebno.