Pivski kvasac – prirodna supstanca u čuvar ženske ljepoteSadržaj:

Stanje kože, zdravom, svjež izgled se ističe ne samo prirodne ljepote žensko lice, ali i svjedoči opće dobro zdravlje. Ako postoji osip, akne na licu i drugim dijelovima tijela, čireve – sve su to simptomi neke interne poremećaja. Najčešće, bubuljice na licu su simptomi nepravilnog aktivnost probavnog ili hormonskih sistema. Ako je hormonalni kvar u tijelu nametnuti bilo koji oblik dysbiosis gastrointestinalnog trakta, pojava obilne erupcije akni jednostavno ne može izbjeći. Samo u ovom slučaju, može pomoći kvasac i kvasac za akne – pripremu prodaje u pogodnom obliku za prijem i pomaže vratiti bakterijske ravnoteže u želucu i crijevima.

load...


Povratak na sadržaj

Princip rada pivski kvasac

Pivski kvasac se prodaje sa medicinske i kozmetičke svrhe su kompleksne pripreme, to jest, imaju drugačiji pravac djelovanja u organizmu. Međutim, glavni efekt oni proizvode, naravno, da se normalizuje crevne mikroflore. Od pamtivijeka ljudi su primijetili da se uz pomoć pića proizvedenih metodom fermentacije (kvas, pivo, itd), može biti vrlo efikasan uspostaviti procese probavnog u organizmu. To se događa zbog činjenice da je vrlo fermentacija je moguće samo zahvaljujući aktivnom mikro-bakterijska aktivnost, koja je naknadno pomaže da se aktivirali reprodukciju prijateljski mikroflore u probavnom traktu.

Nasuprot tome, moderna nutricionisti, naučnici odlučila da koristi pivski kvasac za akne na efikasniji način nego kuhanje vzbrozhennyh pića. Zbog posebnog doza čine glavni element proizvoda – kvasac – ide direktno u probavnom sistemu i aktivan uticaj na normalizaciju svojih aktivnosti. Osim toga, programeri droge koristi moderne tehnološke mogućnosti da ga zasiti sa drugih hranljivih materija – vitamina i elemenata u tragovima, koji također doprinose wellness u smislu kožu. Na primjer, pivo kvasac akni sadrže velike količine selena, biotina, vitamina E, PP-a i grupe B vitamina, kao i druge korisne materije promociji obnovu i oporavak kože. Zbog prisustva ovih vitamina i minerala nije samo da riješi mnoge probleme kože, ali i značajno poboljšava stanje i izgled kose i noktiju izgledati da je veoma važno da se ženske ljepote.
Povratak na sadržaj

Kako se koristi pivski kvasac za akne

Doziranje lijeka je vrlo jednostavan, jer se proizvodi u obliku konvencionalnih tableta. Različitih proizvođača, naravno, imaju svoje tajne i nijanse u formiranju sastava svojih proizvoda. Dakle, pivski kvasac se može kupiti uz dodatak neke dodatne elemente, npr, sumpor. Zbog toga je potrebno da se upoznate sa ispravan način uzimanja droge, to jest, pročitajte uputstva, nužno vezan za svaki paket tableta.

load...

U an_1u, upotreba pivski kvasac za akne je vrlo jednostavna karakter. Vi samo treba pažljivo proučiti uputstva onih stvari koje su standardizovani doza, vrijeme usvajanja tableta i trajanje opće tokom njihovog prijema. Osim toga, potrebno je da pažljivo ispitati sve moguće kontraindikacije koje nužno je navedeno u informacijama koje ste dobili uz droge. Obično takve kontraindikacije su dijabetes, problemi sa bubrezima, kao i neke disfunkcije ili bolesti gastrointestinalnog trakta.

Još jedna važna preporuka dijetetičara je da nije potrebno prekidati unos pivski kvasac, ako prvi ili drugi tjedan nije značajno značajno poboljšanje, odnosno prištići ne nestaju. Osim toga, u prvoj sedmici osip može povećati, što često plaši potrošači droge. Doktori ističu da je jačanje osipa bubuljica u prvoj dana od dana prijema kvasca tablet je sasvim prihvatljiv i ukazuje na reakciju organizma na upotrebu droge. Međutim, to je najbolje ne samo da slijedite upute koje ste dobili uz tablete, ali i da se konsultuje nutricionista.


Povratak na sadržaj

Faktori koji doprinose povećanju efekta pivski kvasac

Na kraju treba napomenuti da je svako od nas može doprinijeti tome da proizvodi lijek protiv akni. Prije svega to je, naravno, na dijeti. Ako je glavni djelovanje kvasca bakterije proizvode u probavnom traktu, prirodno je da visok unos masti, pržena, slatka hrana će ometati učinkovitost lijeka. Stoga, u vrijeme njegove upotrebe treba ograničiti se u potrošnji nedieticheskih proizvoda. To ne znači da trebate sjediti na krutu dijeti. Nema potrebe da se pravilno hranite, tako da je tijelo primio čitav niz esencijalnih hranjivih tvari koje su važne, uključujući obnavljanje zdrav i lijep izgled kože.

load...

Također, ne ometa aktivan i zdrav način života. To znači da vam je potrebno što je više moguće da se izbegne stres i umor, koja se može dobiti i na poslu i tokom nekontrolisane zabavu (disco, pića, itd) Ali fizičkim opterećenjem trening neće škoditi. Svjetlo trčanje i vježbe doprinijeti revitalizaciji kardiovaskularnog i krvotok, koji će poboljšati metabolizam tijela i stoga će dovesti do zdravije kože. U obavljanju takve preporuke mogao zaista biti vrlo efikasna u borbi protiv akni pomoću posebnog droge – pivski kvasac.