Polaganje dugu kosu kod kuće – izgleda odlično u svakoj situacijiSadržaj:

Sretan vlasnik luksuznih duge kose, u teoriji, trebalo bi da bude zadovoljan sa njima – puno opcija stubove i frizure, koriste razne dodatne opreme i korištenja milion ideja – ovdje je sve moguće! Ali često možete vidjeti banalno kikice ili samo labave niti – u cjelini, nema kreativnosti. U međuvremenu, naučiti da položi lijep i originalan dugu kosu čak i kod kuće i nije tako teško – stvar da steknu malo strpljenja i zaista žele naučiti kako stvoriti originalan i moderan frizuru.

load...

Papirnati frizuru

Na dugu kosu za stvaranje bujna i stilski kose, imali smo dosta napora. Dakle, trebat će vam: figara, ljepote i vosak češalj. Polaganje počinje sa češljanje i razdvaja vlasi. Uzmite pramen i rana na štipaljke na taj način ih držati uspravno. Ne zaboravite – tanji originalni pređa, više bujna kosa će biti “out”. I tako, korak po korak, rotor brave, čine mi frizuru. Curling štap treba održati više od 10 sekundi ili oštetiti kosu.

Kada imate kovrče sve preko glave, češalj ga i pospite s malo boje, ali na krajevima njene kose, nanesite malo voska – tako da će duže ostati. Ova instalacija zahtijeva mnogo vremena, tako da očekujem da ispravno – žurbi da ništa.

load...

Stroga luksuz

Zdrav, dugo i sjajnu kosu uvijek izgledaju lijepo. Možete napraviti frizuru, koja će otkriti sve svoje ljepote i da će zadovoljiti vrlo stroge uslove oblačenja. Ova instalacija uključuje upotrebu peglanje. Čista kosa samo ispraviti peglanje, pramen po pramen, cijelom dužinom – dobila je tešku frizuru koja neće izazvati Shaggy. Za sigurniji u formi, možete koristiti lak ili vosak, zbog čega je do vrhova, kao da ih drži. Imajte na umu dva faktora: to je nemoguće koristiti kosu glačalo na mokru kosu, ne može dobiti toplije od 12 stupnjeva.

Graciozna talas

Ponekad želite nešto kreativno, neobično, “očaravajuće”, ali limarija sa slaganjem nemam vremena i želje. Postoji izlaz iz ove situacije – da li sebe talas! Naravno, to bi zahtijevalo neke vještinu, ali rezultat je zapanjujući. Tako smo stavili na mokru kosu malo pjene ili gela, općenito, bilo fiksiranje znači. Sada smo se na sredini i sa obje ruke uhvatite brave na lijevoj i na desnoj strani. Fingers formiranje talas. Kosa mokra, tako da neće biti teško da se “stvori” valove u pravom smjeru. Sada smo klali njih nevidljiv.

load...

Dalje, distribuirati preostalih kosu u pramenove i kovrdžanja u viklere, a još bolje na uvijače – tako će se vertikalna kovrče. Sve je sada samo češljati kovrče i valove za uklanjanje isječak – za to vrijeme oni su postali jači i suvo precizno. Vrhove kose može biti fiksna voskom, a čitav kosu nanesite malo nokte. Samo malo, kosa treba da ostane živ.

Konjski rep

Pa, zaista postoji ništa komplicirano – češlja kosu od čela do potiljak i okupljaju u rep elastičnom fix. Sada odvojiti jedan pramen i prepliću se oko baze repa, drže zajedno igle ili nevidljiv. Ako ne želite da se nered s brave, a zatim pomoću traka za ukrašavanje rep. Sada češljati pramenove i pričvrstite male količine laka. Svi ste uključili moderan i lijep styling za dugu kosu, s kojim se može ići na sastanak, i posao.

Ražanj

Kod kuće, možete pletu razne pletenice: spike, Francuzi i obično. Početi braiding Can iz hrama i donošenje prasak, finiš na suprotnoj strani. Povucite pletenice mogu biti na grudima, a moguće je da se zakačili nazad. Možete podijeliti kosu rastali u sredini i pletenice dvije pletenice sa svake strane, stavljajući ih na glavu. Polaganje pletenica ne nešto ultra-ozbiljan i složen, samo treba imati određenu vještinu, a zatim staviti čak i neposlušnu kosu može biti nekoliko minuta.

 

Freestyle

U stvari, duga kosa vam omogućavaju da eksperimentišete sa njima, a ponekad i stvoriti pravi remek, a ponekad i skroman frizure. Nema vremena za barata sa komplikovanim slaganje? Vremena je malo i da je vrijeme za pokretanje na posao? Najjednostavnije stvar koju možete uraditi – pročešljala kosu sa čela i na leđima da zgrabi svoje kopča. Donji Strand slobodno leži na ramenima i lopatice, moguće je da se oslobodi nekoliko pryadok sljepoočnicama i popraviti ih gel ili vosak. Kuće to – to je pet minuta, i da će izgledati čisto i uredno.

E stil

Uprkos svim modernim metodama polaganja, i dalje popularan i Serbtskie ražnja – najčešći i jednostavno. Moguće je, posebno bez naprezanja, samo da bi pletenicu joj kosu, i baci ga preko ramena – to si ti i slika Serbtskoy ljepotu. I možete pletenicu dvije pletenice i ukosnice bagels ih popraviti, ili baci pljuvati preko glave (oko). Samo za takve frizure neprihvatljivo izdao brave ili brave, kao što su stil se smatra strog i beskompromisan.

Kao što možete vidjeti, čak i kod kuće možete svojim rukama stvoriti jedinstvenu sliku, i da sija sa originalnosti. Slaganje može biti složen ili jednostavan, obavlja u pet minuta ili nekoliko sati, ali to je uvijek kreativni proces. Tako da stavite maksimalne napore i mašte i sjaj svoju ljepotu i neodoljiv!