Posni dan na zeleni čaj. Jednostavnih pravilaSadržaj:

Posni dana na zeleni čaj već dugo vremena je stekao dobru reputaciju. Oni pomažu u održavanju figura u dobrom stanju, a pored toga, imaju zdrav učinak na organizam, čisti ga od toksina. Postoji nekoliko opcija za rukovanje ovih dana, i to želimo da vam kažem više.

Što je posta dan

Ukratko, dan pražnjenja na zeleni čaj ili neki drugi proizvod – odmor za tijelo kao cjelinu i za gastrointestinalnog trakta posebno. Bez opterećenja stomak uobičajene količine hrane, dajemo priliku da se opustite za sve sisteme koji su uključeni u probavu hrane. Ovo je prvi. I drugi. Tako smo očistiti i vratiti zdravlje vašeg tijela. I kao lijep bonus dobiti mršavljenja.

load...

Posta dana su naširoko koristi u dijetetika, a oni mogu imati potpuno drugačiji sadržaj: ugljenih hidrata, kefir, jabuka, itd Svako bira dan posta u svom nahođenju. Može izvršiti, na primjer, dva dana u tjednu istovar: Kefir i čaj. To znači da je ovih dana svoju hranu se svodi samo na potrošnju činjenicu proizvod koji ste odabrali za istovar.

Teško? Od prvi put je teško da se uklopi u dijeti, ali kada to postane navika, vjeruj mi, ti ćeš čekati ovih dana je u potrazi nakon poštovanje takva ishrana donosi opipljive rezultate. Prvo, ostavlja višak kilograma, a kao drugo, znatno poboljšana izgled. Svježi ten, elastična koža, bez podočnjaka – ako si sanjala o tome?

Još jedna važna stvar, koju bih da prestane. Ako unesete posta dana u sistemu, možete riješi viška kilograma bez opuštenu kožu, loše zdravlje, koji se obično posmatra kada se koristi takozvani “fast” dijeta. Kada istovara težina se gubi polako, ali sigurno, kao dodatna prednost leži u činjenici da se sa takvim mršavljenje kilograma neće biti vraćen.

Posni dan na zeleni čaj

load...

U Kini, Japanu i drugim azijskim zemljama, zeleni čaj je uvijek bio smatran piće zdravlja i dugovječnosti. Već dugo vremena, ovo piće smatra se da je svoje i u Evropi. Nutricionisti su cijenjena lekovita moć zelenog čaja i to se aktivno koristi u težini programa gubitka nudi najmanje jednom tjedno za obavljanje dan pražnjenja na čaj. Ako to redovno radite, možete postići impresivne rezultate.

Kako izgraditi dan posta na zeleni čaj? Postoji nekoliko opcija za takve pražnjenja: samo zeleni čaj i ništa drugo, ili zeleni čaj, kao glavni proizvod i uz to neke dodatne hrane. To mogu biti voće, bobičasto voće, povrće, salate. Drugim riječima, ako se ne osjećaju snage da izdrži ispuštanje samo zeleni čaj, i dalje možete priuštiti neke lagane obroke. Naravno, najbolja opcija je dan posta na zeleni čaj bez ikakvih dodataka.

Da bi vršio dan na zeleni čaj maksimalnu korist, trebali biste odabrati visoke kvalitete labav list čaja (možeš s aditivima – jasmin, komada od tropskog voća) i njegove piva u pravu. Okus čaja i njegovih korisnih osobina, ne samo zavisi od vode – treba da bude mekana i dobro očistiti. Optimalno korištenje rastopljenim vode.

To nije potrebno popuniti u zeleni čaj s kipućom vodom, temperatura vode ne smije biti viša od 80 stupnjeva Celzija. Jedan dio zavarivanja mogu se koristiti tri puta – svaki put kada se čaj će biti u potpunosti “otvori” svoj okus i aromu. Zeleni čaj se može konzumirati bilo vruće ili hladno.

load...

Tokom dana posta možete popiti po do dva litra zelenog čaja. Treba piti malo i često. Ne treba u ovom danu druge tečnosti, a ako postoji takva potreba, najbolje je piti mineralne vode bez plina ili istopio vode.

Može se pivo zeleni čaj s mlijekom. Takva varijanta ispuštanja dana takođe daje odlične rezultate. U ovom slučaju, praktično ne postoji osjećaj gladi. Generalno, ova kombinacija proizvoda je vrlo korisna za organizam. Zeleni čaj s mlijekom je mnogo bolje apsorbuje i ne izaziva nelagodnost u želucu. Pića ima jake diuretik faktor, vrlo dobro eliminiše edem, izlaza nepotrebna tečnost.

Brewing? tri opcije

  1. Brew čaj na konvencionalan način, a zatim dodajte mlijeko u omjeru 50-50.
  2. Čir mlijeko, ohladi do 70-80 stupnjeva i prelijte zelenog čaja. Ulije oko 15 minuta, za filtriranje.
  3. Brew čaj u vodi i ulije 20 minuta. Zatim dodajte vruće mlijeko i ostavili sve zajedno još 10 minuta, a zatim procediti.

Po litri vode ili mlijeka jednu kašiku čaja. Ovaj napitak, kao što je već rečeno, ima vrlo jak diuretik akciju. Zbog toga je potrebno da piju vodu za rehidraciju.

Posni dan zelenog čaja prije i poslije

Da li treba da se nekako posebno da se pripreme za dan pražnjenja? Ovo pitanje se često pojavljuje kod onih koji nikada nisu pribjegli takvoj dijeti. Nema posebnih zahtjeva, ali, naravno, uoči vrijedno blago smanjiti količinu hrane koja se konzumira, a ne da se prejedaju, i jesti nešto vrlo lako za večeru.

Isto se može reći o danu koji slijedi nakon istovara. Ne bi trebalo da ide na hranu, ima dosta masti i slatko. Jesti malo i često, većina svakodnevnoj ishrani Uzmite voće, povrće, sve vrste salata. Ako želite protein hrane, treba dati prednost ribe ili dijetetskih sorti mesa (piletina, zec, Turska).

Posni dan na čaj s pravim pristupom i pravo psihološko raspoloženje će razmotriti pristupe prehrani, ići na zdrav način života i na taj način za normalizaciju svoju težinu i poboljšati tijelo.