Prednosti za djecu bicikl Lexus TrikeOdlučivanje kupiti za djecu bicikl, s kojima se suočavamo sa izazovom. Kako odabrati bicikl za dijete da bude najpogodniji dodavanje, sigurno, izdržljiv i lijepa? To može pomoći zvaničnom sajtu Dječiji bicikl Lexus Trike, stranicama koje različitih modela ovog brenda.

Tricikl Lexus Trike ima mnogo prednosti u odnosu na druge dječje bicikle, jedan od njih – raznolikosti postavi. Tri glavna modela ovog bicikl – Lexus Trike Original Classic, Lexus Trike Montana i Lexus Trike Sljedeća – sasvim drugačiji jedni od drugih, pružajući izbor da odgovaraju ukusu i željama kupaca.

load...

Svi modeli imaju zajedničko je ručka za majku, jer je bicikl Lexus Trike sa određene dobi djeteta je u mogućnosti da u potpunosti zamijeniti invalidskim kolicima. Classic ima olovku-diler, da izdrže teške terete i poznati mnoge majke. Kada zaključana, prednji kontrolni točkić pen-pusher kao upravljanje prikolicom. Druga dva modela ručka razvijao i bio u mogućnosti da direktno kontrolirati prednji kotač kroz sistem užadi, skrivena u okvir. Ova metoda kontrole omogućava da troše manje napora pri skretanju i ostavljajući prednji kotač i kreće točka. Ovo vašem djetetu daje osjećaj kao da se vrti točka i bicikl je.

Velika pozitivna stvar je činjenica da je Lexus Trike relativno veliki točkovi sa mekim omotača olakšanje što im omogućava da ne zvecka na ulici i pruža dobru krst.

Projektanti i proizvođači su stalno radi na poboljšanju udobnost i ergonomija bicikla. Sve vrste modela objavljena od 2016. Godine, dobio novog udobnim sjedalima obliku. Konvencionalnog delta pretvorio se u stolici s naslonom, meka umecima, pa čak i jastuk pod glavu. I to samo u Lezuza tricikle trike sjedalo je podesivo i vertikalno (iznad ili ispod zemlje) i horizontalno (prema ili dalje od volana).

Mnogo pažnje se posvećuje sigurnosti malog putničkog – Original Classic model je opremljen sa sigurnosnim pojasevima pet tačaka, Montana You – za tri poena i Lexus Trike Sljedeća primio dodatnu sigurnost barijeru oko djeteta – poseban branik, prekriven ugodnim na materijal na dodir.

load...

Dodatnu zaštitu pruža haube, s originalnim ovalnog oblika, koji se može podići iznad glave djeteta ili spusti iza njega.

Osim korisnih funkcija dizajna, i roditelji i djeca iz daleka privlači svijetlo, neobičnog dizajna Lexus Trike 2017. Svaki model je dostupan u nekoliko boja, boje s biserna GLITTERS i treperi na suncu.

Pogledajte galeriju za djecu tricikl Lexus Trike kupiti svoj omiljeni model je moguće, bez napuštanja doma. Službene Lexus Trike sajt radi kao online trgovine i isporučuje u cijeloj. Garancije na svim modelima Lexus Trike – 6 mjeseci.