Prekrasna figura: raditi vježbe za svećenikaSvaka djevojka želi imati prekrasan figuru. Da biste to učinili, važno je obratiti pažnju na sve dijelove tijela, uključujući i papu. Jer labave, opuštene stražnjice su u mogućnosti da pokvari utisak čak i vitkog stasa. Kako bi se zategnuti stražnjice treba redovito obavljati vježbe za svećenika.

Vježbe za lijepe svećenika je najbolje u jutarnjim satima, ali u škripcu, možete ih prebaciti u ranim večernjim satima. Ne preporučuje se da ih rade noću tražim. Vježbe za elastične svećenici početi da se protežu. Potrebno je, posebnu pažnju treba posvetiti Ahilove tetive. Da biste to učinili, potrebno je da čučne na punom nogom, dok polako naginjanjem tijela naprijed.

load...

Tokom ove vježbe, dobar osjećaj o tome kako da se protežu mišiće tele. I, možete dobiti čarape na pragu ili na visini štandu petnaest centimetara, i polako povucite pete na pod. Glavna stvar prilikom obavljanja bilo kakve nagle pokrete, jer je puna iščašen ligamenta u gležnju.

Vježbe za svećenika

 1. Iskorak naprijed. Da bi izveli ovu vježbu morate stajati uspravno i sastavio noge i ruke na struku. Onda vam je potreban da duboko iskorak naprijed stopala i napraviti tri njiše dole. Zatim ponovite istu stvar revanš. Da bi se postigla maksimalna korist od ove vježbe, važno je da noga, koja je i dalje iza, stoji u punoj stop, a ne da nose. Prvo, da 7-10 ponavljanja na svakoj nozi, i povećati do 10-12 puta tokom vremena.
 2. Ugiba. Da bi izveli ovu vježbu morate stajati uspravno, stavi noge zajedno i pokupiti ne teških bučica. Prvo morate uzeti nogu dok podižete svoje ruke, i napraviti otklon. Onda vam je potrebno da se vrati na početnu poziciju. Vježba je potrebno za obavljanje 10-12 puta, naizmenično nogu za reprodukciju.
 3. Dag. Da biste obavili ovu vježbu, potrebno je da legne na stomak i ispružite ruke prema naprijed. Onda vam je potrebno da se podigne ruke, a nakon što ih je tijelo – to je luk. Onda ruke treba spustiti i odrastao samo stopala. Ova vježba se izvodi 6-10 puta.
 4. Bunny. Ova vježba se skače na dvije noge preko užeta. Obavezan uslov – redovno disanje kroz nos. Nastupiti prvi vježba za 2-5 minuta. Postepeno tokom vježbanja može povećati.
 5. Bicikl. Za obavljanje ove vježbe za lijepe svećenici treba da legne na leđa i stavite ruke uz tijelo. Sada podignite noge pod uglom od 45 stupnjeva, što nogama pokrete, kao vožnja bicikla. Shin tako bi trebalo da bude ravno, a pokret se mora uraditi sa maksimalne amplitude. Vježba se ponavlja 5-10 puta.
 6. Brod. Za obavljanje vježbe treba da legne na stomak, da mu ruke iza leđa, povezivanje prste u dvorac. Sada treba da podigne ruke i noge bez savijanja koljena, tako da tijelo liči na brod. U ovom položaju, držite za 10-30 sekundi.
 7. Debeljuce. Ova vježba se izvodi na koljenima. Ruku povući naprijed u visini ramena. Onda prvo morate sjesti na lijevoj peti, dok je okretanje na desnu (izdisaj), onda vam je potreban da se vrati na početnu poziciju (udah). Sada treba da sedi na petama, ponovo okreću lijevu ruku, u početni položaj. Vježba koje treba obaviti u svakom pravcu 6-10 puta.
 8. Dvostruko skretanja. Da bi izveli ovu vježbu trebate sjesti na pod i podignite nogu, blago savijene u koljenima i rukama ispruženim naprijed. Sada moramo okrenuti oko svoje osi, prvo lijevo, pa desno. Treba imati na umu da je potrebno koristiti samo mišiće stražnjice tokom vežbanja. U obavljanju ove vježbe, potrebno je da dah ravnomjerno. Vježba se provodi 2 do 8 puta.
 9. Skorpionchik. Vježba se izvodi uz pomoć stola. Moram da legnem na stomak tako da mu noge, od bedra, za stolom više nije u pitanju. Sada treba da uhvatite rub stola i udahne, podignite noge. U ovom položaju, morate izdržati 10 sekundi. Onda noge se može spustiti. Vježba treba ponoviti 3-6 puta. Noge treba da pokuša da podigne visoko, dobro se izvijao u leđa.
 10. Wiggle. Za obavljanje vježbe trebate sjediti na podu povezivanjem tabanima. Sada nam treba da ih povući joj blizu i omotan ruke oko nogu. Sedi, morate roll iz jedne stražnjice u drugu. To mora biti učinjeno 40-100 puta, ne zaboravljajući leđa i disanje: leđa – ravne, dah – glatko.
 11. Mahi – 1. Potreba da se na sve četiri, držeći leđa ravno. U ovom položaju, što trebate učiniti nogu ljuljačke natrag do kao visok kao ti. Noga ne može da se spusti na pod. On mora zadržati samo iznad površine, a zatim podignite ravno prema gore. Vježba treba izvršiti svaku nogu 10 do 20 puta.
 12. Mahi – 2. Isti početni položaj. Mahi se obavlja na isti, samo nogu kada je potrebno da se savijati koljena, formirajući ravan ugao je pravo. Moramo da uradimo 10-20 zaneseni svaku nogu. Onda vam je potreban desnu nogu savijene u koljenu, podignite desnu i lijevo – s lijeve strane. Ove ljuljačke se izvršavaju od 10 do 25 puta.
 13. Hoda do papu. Za ovu vježbu, koja se proteže od noge, sjedi na podu. Leđa ravno. Sada moramo da se krene naprijed na podu, kreće samo uz pomoć stražnjice. Postizanje takav način da se u sobu, a ne okretati glavu unazad, ponovo samo putem stražnjice. Vježba je potrebno izvršiti od 5. Do 7. Puta.
 14. Čučnjeve. Morate staviti noge u širini ramena, prsti prema van širi. Rising na prstima, polako čučne, s najširi mogući širi koljena. Ustajanje, ustati na prstima, a onda pao natrag na petama. Vježba je potrebno izvršiti od 7 do 15 puta.
 15. Progutati. Za prvobitni položaj treba da stoji uspravno sa stopalima zajedno. Tokom vježbe, morate uzeti korak desnom nogom naprijed, dok bacaju u ruke na ramena. Leva noga u isto vrijeme biti podignut kao visok kao moguće i nazad, savijanje tijela u isto vrijeme. Potrudite se da držite ovu poziciju za jednu minutu. Vježba koju treba izvršiti na svaku nogu 5-8 puta.
 16. Tiger. Za obavljanje vježbe trebate, savijena naprijed, pasti na dlanu. U ovom položaju, trebate ići, kao tigar preko sobe i nazad. Trebate ići bez prekidanja pokret 10 puta.
 17. Gorka. Za obavljanje vježbe treba da legne na leđa, stavljajući ruke na vaše strane i koljena savijena. Stopala ravno na podu. Sada, cijeđenje mišiće stražnjice i bedara, morate polako podignite karlicu i polako spustite ga. Vježba treba ponoviti 6 do 8 puta.
 18. Claps kolena. Za ovu vježbu, ona i dalje treba da legne na leđa, ruke sa strane. Raširi noge. Onda vam je potreban da podigne karlice i kukova. U ovom položaju mora naizmjenično smanjiti a zatim podignite koljena. Ponovite vježbu treba da bude 6 do 8 puta.

Obavljanje ove jednostavne vježbe na redovnoj osnovi za prekrasnu sveštenika, možete postići upečatljiv efekte. Mišiće stražnjice zategnuti, celulit nestati, koža na sveštenik postati ravna i glatka. Uživajte u svom trening!