Sa slatkim raj u vikendici. Ako ste bogatiji ChevalierStara izreka “slatkiš raj, i u šatoru,” je uvijek bio kontroverzan. Ali, šta da radim ako voljenu osobu, ako ne i šator, ali prilično skromne stanovanje, i prihoda, a sudbina novca da ne boli?

Prvo, da krenemo u napad njenih prijatelja, koji će vam reći da to nije par. Brane svoje mišljenje vrijedi, ali je na kraju odlučio da vam je potrebna ova osoba, i zaista ga volim. Ako je odnos postaje ozbiljan, neophodno je da umjerena njihove zahtjeve. Pokušajte izdvojiti do luksuznog odjeće i nakita. Jeans previše, može izgledati lijepo i biti skupa, ali oni neće biti vidljivo i vrišti sav prihod njihovih vlasnika. Mladić će biti neugodan znati da nosiš u vrijednosti njegovog godišnjeg prihoda haljinu.

load...

Neka mu nije žigolo, redovno plaća za vas u restoranu i daje vam cvijeće i poklone. Ali, da ti dam dijamanata i ruže koš da se ne može. Budite spremni da se suoče sa osmehom, čak i skroman buket tratinčice ili napravio svoj suvenir. Vaš stari momci bacio novac i nikada nisam mislio stavljanja? Ne žurite da ih uporediti. Mentalna kvaliteta je uvijek važnija od bogatstva.

Putovanja u restoranima i vip-klubovi, naravno, ugodan je stvar, ali čak i ako ste spremni platiti za oboje, voljenom osobom može povrijediti, pa čak i boli boli. Da, i da li on će i dalje zanimljivo ako ste i sami napraviti od njega žigolo? Pokušajte da odaberete mjesto sa pristupačnim cijenama, da to ne rezultiraju u siromašnom mladiću do bankrota.

Provode vrijeme zajedno, tako divno! I skupe hobije nije potrebno. Tako mi je drago da hodaju ruku pod ruku sa slatkim u parku, sjedi na klupi u parku, jede sladoled, ili samo ići u kino.
Ako ste sigurni da je momak je zainteresovan za vas, a ne bogatstvo, sve potrebne radove. Potrebno je samo da slušati svoje srce i vjerovati u ljubav. A poželjno “zeleni”, onda ćete biti u mogućnosti da zaradite novac zajedno.