“Secret Agent” protiv herpesa na usnamaPovijesti “Secret Agent”

Imidž “tajni agent” je vrlo atraktivna. Filmovi o njima napraviti sliku jedinstvenom špijun idol miliona ljudi i “predmet želje”, a ne manje žena širom svijeta. Zahvaljujući njemu, formirana imidž neustrašivog i uvijek osvaja heroj, borba protiv zla i prevazilaženje problema. Međutim, svaka generacija ima svoje heroje i njihove tajni agenti, koji ne samo da može nadahnuti novim dostignućima, ali i donijeti stvarnu korist svaki dan. Na primjer, kada se ujutro si iznenada herpes na usni …

“Secret Agent” Docosanol – molekula presretač herpes

load...

Svoj “tajni agent” da pomogne nositi s “izdajnički” skočio herpes na usnama – molekule docosanol došao da nas iz Velike Britanije. Docosanol molekula djeluje kao “tajni agent”, i.e. Iznutra. On nije dozvolio da virus prodre membrane zdravih ćelija u vašem tijelu, čime se sprečava hiljadu puta množenje virusa čestica svaki zaraženih ćelija.

Docosanol – aktivna molekula – “presretač” herpes virus počinje da se bori s njim u najranijim fazama razvoja herpesa.

Erazaban – “tajni” lijek protiv herpesa na usnama 

Erazaban molekula droge Docosanol – art objekt, koji snažno i hrabro, kao tajni agent, bori se sa herpes na usnama. * Erazaban pomaže brzo uklanjanje simptoma bolesti – svrab, peckanje i bol. Ako se posegnuti za njegovu pomoć već kao prvi ili drugi dan nakon pojave simptoma, Erazaban može pomoći izbjeći stvaranje mjehurića i kore.

load...

Erazaban sa Docosanol molekula pomaže da tajnu herpes na usnama okružuje neotkrivena! Erazaban pomaže vam da ostanete savršeno privlačna, kao pravi “agent”.

* U odnosu na placebo, na osnovu studije “Klinička djelotvornost kreme za lokalnu primjenu, koji sadrži 10% docosanol, za liječenje herpes simplex labialis:. Multicentrično, randomiziranoj, placebo-kontrolisana studija (u poređenju sa suštinom bez terapijskim djelovanjem)” Vreće Stephen L., MD, član Royal Canadian College of terapeutske i drugi ..

Moguće kontraindikacije, potrebno je pročitati uputstvo za upotrebu.

load...

Potvrda o registraciji broj: LSR-007 705/10