Serum za lice – nježna brigu o mladostiSerum za lice je jedan od tih kozmetičkih proizvoda koji su došli u upotrebu u kozmetici je relativno novijeg datuma. Ako prije deset godina može se koristiti serum za lice samo u profesionalnim kozmetičkim salonima, ali danas to nije problem možete kupiti u bilo kojoj prodavnici kozmetike. Ja ne mislim da je to samo u strogo definiran proporcijama i slučajevi mogu se koristiti jer je potrebno znati mnogo faktora koji utiču na stepen njegove akcije i činjenice sa nekim sredstvima u serumu može se primijeniti. Iz tih razloga, kada se bira serum lica je potrebno uzeti u obzir mnogo faktora.

Serum za lice je vrlo različita, ne samo iz naše uobičajene kreme (noć, dan, noć, itd ..), ali i na tonika i losiona. Sa nama, možete lako razumjeti raznolikost oličenje kozmetičkih proizvoda i na ono što ona znači za optimalan.

load...

Ako vam je potreban samo najbolje serum za lice, a onda uz našu pomoć, možete odabrati to bez ikakvih problema. Uprkos činjenici da ne postoji univerzalna formula za serum, postoji kozmetika koja može tvrditi da bilo idealno.

Kao što je već spomenuto, surutka je drugačiji, što je razlog zašto se ne može koristiti neselektivno. Posebno kada je u pitanju kožu lica. Na kraju krajeva, to je taj dio ženskog tijela najviše privlači pažnju. A ako ste spremni da izgledaju mlade u godinama koje dolaze, budite spremni na činjenicu da je naš danas govor će se fokusirati na brojnim seruma iz različitih kompanija.

Serum za danas lice je proizveden od strane mnogih velikih gazdinstava kozmetologiju. Osim toga, to može varirati prema parametrima kao što su kapacitet ambalaže, troškove, rok trajanja, uvjeti primjene, vrijeme primjene i njegove primjene na koži, interakcije s drugim lijekovima, uslove pod kojima se može koristiti, i još mnogo toga. Od danas zahtijeva posebnu serum pažnju za lice: aplikacija treba biti strogo provjeravati.

Aplikacija

Za svaku ženu je važno znati kako koristiti sve te kozmetike koji imaju u svom arsenalu. Posebno je važno znati kako se koristi serum za lice. Postoje određena pravila koja će vam pomoći da brzo odlučiti koji surutka ti odgovara najviše. Dakle, jasno je da koriste isti serum u svim slučajevima života jednostavno nije moguće. Doziranje serum za lice je vrlo različit od svih sredstava koje je koristio. To je saznanje da je serum se može koristiti u dvije verzije – kao samostalni alat i alat koji će vam omogućiti da sveobuhvatno briga za kožu lica, vrata i dekoltea.

load...

Metode korištenja seruma za lice nije toliko zavisi od kvaliteta i svojstva svojih mnogo o tome šta efekt želite postići. Također je važno za ono što je dob i tip kože se odlučite serumu.

Na početku korištenja seruma treba uzeti u obzir i, kada je pušten na slobodu, za rok trajanja, može se koristiti i pod kojim uvjetima može se čuvati. Uz sve to, nije potrebno da stekne serum, koji je pakiran u velikoj boci. To može biti nekoliko razloga – prvo, sasvim je neugodno ako morate ići negdje, i kozmetički (poznato) znači uzeti sa sobom. Drugi – što više koristite kozmetički proizvod, to je veća vjerojatnost da se može nastaniti bakterije žive neke od mikroorganizama, itd

Tek nakon što ste potpuno odrediti tip surutke i kako se koristi serum za lice, možete postići željeni efekat i rezultat svojih postupaka.

Najbolji serum za lice: pregled

Danas, gotovo sve kozmetičke kuće mogu tvrditi da oni proizvode najbolje serum za lice, koristeći najnovije tehnologije i inovativnih sastojaka. Pored toga, kompanije su spremni ponuditi savjete o tome kako koristiti serum za lice. Važno je napomenuti da su sve kompanije istina da je surutka – stvarno je sredstvo, u odnosu na koje ne može biti ni jedan drugi način kozmetologije. Serum mnogo sadrži silikon i za vlaženje, od bilo koje kreme. Osim toga, kao što je navedeno od strane brojnih istraživača u serumu može sadržavati mnogo više tonika i vitamina, koji su neophodni za dugoročno očuvanje mladosti i svježine kože.

load...

Kao što je poznato, to može biti kozmetičke anti-aging serum posvjetljenje lica hidratantni serum za lice, anti-age serum za lice, lica sera izbjeljivanje.

U našoj zemlji, mnoge zajedničke serum za lice: na njihovim mišljenja mogu se naći ne samo o ženskim forumima i stranicama, ali i na web stranicama kozmetičke kompanije koje se bave proizvodnjom. Po pravilu, svi u serumu može se podijeliti na one koje treba primjenjivati ​​samo kada dođete u određene godine, a one koje treba primijeniti da se postigne određeni učinak (npr hidratacija, izbjeljivanje, eliminirati dobi spotova, itd.) Govorimo o serum za lice: upotrebu svojih različitih vrsta zavisnosti komponente uključene u to, a žene starosti. Ne vrijedi kupuju nasumice serum za lice: komentari i preporuke o primjeni će vam omogućiti da izbjeći mnoge greške.

Najpoznatiji proizvodi u serumu serije

  • Kosmovit

Serum za lice Kosmovit nastao na osnovu ljekovitog bilja, prostire se na području srednje benda. Ova kompanija proizvodi serum za otklanjanje staračkih pjega, vraćajući svoj ton i glatka i kako bi se obnovila ravnoteža vlage kože, koja je umorna od teških zraka u gradu. Osim toga, ovaj serum koži zadržava vlagu za dugo vremena. Serum Kosmovit person shooter baziran na najnovijim evropskim tehnologiju i koristeći samo dokazano (po testova sprovedenih u laboratoriji), mirisi i kozmetičke aditiva.

  • avon

Serum za lice Avon predstavljen u različite šeme. To je ne samo anti-aging (uzgred, najčešći tip seruma), ali i za izbjeljivanje kozmetike, upotreba je vrlo zgodan i praktičan, kao što je prikazano u paketima različitih nominalnih volumena. Ovaj surutke sadrži hijaluronsku kiselinu, biljna hranljivih elemenata ulja. To vrlo lako prodire u gornjim i srednjim slojevima kože, što uzrokuje ga da radi u režimu Update. Ovaj serum smanjuje bore, može značajno smanjiti tragove malih ožiljaka i smanjenje nivoa promjena boje iz jedne boje u drugu. Serum za lice avon ćete sigurno biti zadovoljni.

  • Estee Lauder

Unatoč činjenici da je serum se na tržištu pojavio relativno nedavno kozmetika za lice Estee Lauder. Sadrži polisaharide, što može pretvoriti mlitave kože više mladih. To je to serum pomaže da se uklone opuštene kože bez ikakvih problema, vratiti kontura lica ovalni. Između ostalog, serum za lice Estee Lauder se može koristiti za vraćanje kože nakon stresa (dijeta, bolesti, itd.) Ovaj efekat se može postići s obzirom na to da sadrži ekstrakte papaje, ananas, soja, ginseng, hrast kora, i dr. Prirodnih supstanci.

  • Lancome

Serum Lancome lice se koristi kao hidratantna serum za lice, kao i anti-age serum za lice. Po pravilu, takav serum istovremeno kombinira toplinu i udobnost miran dom ljepote i udobnosti. Pošto je ovaj serum je sadržan u posebnom bočici sa pipetom, njegu kože postaje ritual nalik na čaj, koji ima za cilj ne toliko na vanjski ljepote, već i na stanje duha i tijela. Serum za lice Lancome sadrži poseban kompleks Dermo-koheziju kompleks. On pretvara podlogu u mrežu, što je skraćenica oslonac za kožu. To uključuje ekstrakt kvasca i algi. Takva kombinacija komponenti se bori protiv mlitavog kože. Toplinu i udobnost daje delikatan okus breskve.

  • Chanel

Serum Chanel lice sadrži učvršćivanje lipopeptidnim da ispravi postojeće znakove starenja. Isto serumu imaju poseban set Aglycal. On nije samo vratiti aktivnost ćelija, ali sadrži vitamin E. Pearl serum je zatvorena u elegantnoj bočici sa dozom. Ovaj serum vraća mladolikost kože i doći će vanrednu sjaj. Uz serum za lice Chanela ne morate dugo čekati za željene rezultate, kao što ćete primijetiti poboljšanje kože u jednom danu.

  • Loreal

Serum za lice L'Oreal je postao proboj u industriji lepote. Ona sadrži brojne biljne ekstrakte – ekstrakt kamelije, duda korijen, zeleni čaj, jabučna kiselina, kao i mnoge druge komponente. Osim toga, to je hidrolizuje elastina, D-pantenol, kao i sve poznate hijaluronske kiseline. Uz serum za lice Loreal vaša koža će uvijek biti pružena neophodna vitalnost za vraćanje mogućnost kontrole vitalnost i snagu. Vaša koža će dobiti vlagu i snagu ekstrakta kolagena. Primijetit ćete poboljšanje u odnosu na drugi dan.

  • Guerlain

Serum za lice Guerlain sadrži brojne aktivne komponente elektrane. Najčešći od njih (i odnosno – najprihvatljiviji u ljudskom, koji živi u sredini trake) – Ovo grožđe, zob, pšenica, suncokret. Od serum sadrži ceramidi, koža ne samo da postaje podatna i živo, ali u isto također postoji usklađivanje svoju boju. To serum za lice Guerlain preporučuje da se prijave na prve znakove starenja i umora kože. Serum je lagan silikonski gel sa supstancama koje ukloniti mnoge slobodne radikale iz gornje i dublje slojeve kože. U liniju kozmetike Guerlain jedan od njihovih najboljih opcija se smatra za izbjeljivanje serum za lice.

  • natura Siberica

Natura siberika serum za lice – regenerativni serum sa morskim ekstraktima i ekstrakti iz algi. To je od Prirode siberika serum za lice može brzo vratiti elastičnost kože i naglašavaju ovalno lice. Možda je pojava senzacija zategnutosti kože i njenih ljepljivost. Ali to traje sedam minuta.

  • Clinique

Clinique serum za lice je posebno dizajniran za borbu protiv bora i smanjuju pigmentaciju kože. Ona uspješno štiti i regenerira kožu uz pomoć nove tehnologije, čija je suština je da podrži funkcije kože zbog moćne prirodne antioksidanse. Clinique serum za lice sadrži ekstrakt kvasca, ultrasomy, Pentapeptide. Prednost ovog serum koji se može koristiti ne samo kada određene dobi kao ispravan ako je potrebno izgled kože. Uz sve to, serum se može koristiti nije konstantan, ali samo kada je potrebno da se brzo vratiti vitalnost vaše kože.

  • Vichy

Vichy serum za lice je jedan od onih vrsta kozmetike, koja se može pripisati ne toliko dekorativni kao na medicinske kozmetike. Vichy serum za lice sadrži ekstrakt orlovi nokti, ekstrakt Ruscus, sintetički elementi, koji po svojoj prirodi i nivo izloženosti su prirodni. Ovaj serum stimulira obnavljanje stanica i poboljšava intracelularne razmjene. Preporučuje se kao svakodnevni sredstvo za žene oko 30 godina, iako se može koristiti za brzo vratiti ravnotežu i boju kože. Ovaj kozmetički proizvod može smatrati kao anti-aging osvjetljujući serum za lice.

Treba imati na umu da je pitanje koje marke i kako se koristi serum za lice, ovisi u velikoj mjeri na pojedinca i na toleranciji komponenti određenog seruma. Nije izmislio još idealan serum za lice: mišljenja svakog od njih možete pronaći na web stranicama kozmetičkih i medicinskih kompanija.