Solarno sigurnosnoTeško je raspravljati s činjenicom da većina žena su lagani ten. Bronzane kože postala je toliko kao rezultat ležaljki ili pravo na prirodan ten na sunčanoj odmaralištima, zavidim prijateljima i poglede divljenja muškaraca. Ali ne zaboravite da je Sunce, koji je tako velikodušno daje nam njegov topao i još mnogo potrebne sunce ultraljubičaste, može dovesti do naše kože i značajne štete.

Danas, doktori i stručnjaci su stalno govori o tome da kreme za sunčanje je izuzetno važna za zdravlje i ljepotu da ultraljubičaste zrake sunca su štetne za kožu i može izazvati vrlo neugodan i opasan bolesti. To je istina, jer solarna aktivnost je u porastu i predstavlja opasnost za ljudsko zdravlje. Stoga, kako bi se sretno leže na plaži u zrake sunca, bolje je razmišljati o sigurnosti svoje kože.

load...

Kako ne bi dovesti u situaciju da je takav rezultat, potrebno je da se pobrine za pravilno zaštiti kože od izlaganja suncu. Preporučujemo vam da utabamo potrebno vrijeme i sredstva koja će se koristiti za odabir i kupnju potrebne za zaštitu od sunca. Ako se pobrinuti za kupovinu kreme za sunčanje proizvoda, rezultat sunčanje će biti glatka, bogata, ugodan tan oči. Ako zanemarimo osnovne sigurnosne standarde, rizikuju da kupite dosta problema i da će biti prisiljeni da posjetite ured dermatologa, a više puta. Slažem se, to je bolje provesti neko vrijeme shopping za kozmetičke radnje nego u posjeti doktora. Što više da je toplo i sunčano ljeto je u punom jeku i da je potrebno provesti tako da je to nešto zapamtiti zimski večer!

Kako odabrati kremu za sunčanje kako treba?

Prije odlaska u kupovinu dobra ideja da odluči unaprijed upravo ono što vam je potrebno i gdje je bolje kupiti. Ako se desi da posrnuti u potragu za dobar i visokokvalitetne proizvode – ne ustručavajte se da ih kupi od rezerve. I ne boj se ideje da su razmažena: moderni sredstva neotvorena se može pohraniti do 30 mjeseci. Glavna stvar – da se pridržava navedenih uvjeta skladištenja na pakovanju.

Ako iznenada ste pronašli svoje dionice u otvorenoj krem ​​sa prošle godine, što nije imao vremena za korištenje, imajte na umu da je njegova aktivnost je znatno niža, tako da će morati da se češće primjenjuje, što nije baš zgodno. Ako datum isteka kreme za sunčanje lijevo, onda njegova upotreba nije opasna, ali to nije poželjno, jer to može izazvati alergije ili iritacije. Osim toga, kao što je već gore navedeno, aktivnost kreme za sunčanje komponenti postaje mnogo slabiji.

Moderni kreme za sunčanje su vrlo raznoliki, imaju drugačiju svrhu i zaštita od ultraljubičastog indeks zračenja. Neki alati, kao što je ruž za usne ili olovke, bolje korištenje otvorenih prostora tijela – na usnama, ušima, vrh nosa. Krema se najbolje nanosi na lice i koristi se kao podloga za šminku. Na cijeloj površini tijela može se sa sigurnošću primijeniti kao sredstvo lako gela ili želea. Manje efikasna od svojih ulje novac, koji je, zajedno sa losionima, tonika imaju tendenciju da nose dolje na peškir ili pijeska.

Sada pogledajmo lekove za vaše tijelo svaku lokaciju pojedinačno:

  • Usne. Prilikom odabira ruž, zapamtite da ne bi trebalo da samo uživate u boju i miris, ali također imaju određene zaštitne i hidratantnim svojstvima.
  • Noktiju. Zaustavite izbor na lak sa zaštitnim filterima, kao izlaganje UV zrakama u velikim količinama može uzrokovati odvajanje noktiju.
  • Nogama. Također su izloženi suncu, zbog čega može doći do proširenja vena i težine u nogama. Vodite računa o svom noge i zgrabi za zaštitu od sunca i za njih.
  • dekolte zonu. Da biste spriječili neželjene staračkih pjega i bora, korištenje za ovu zonu znači sa visokim indeksom zaštitnih akcije.
  • Kosu. Oni također trebaju biti zaštićeni. Morske soli, pijeska i agresivni sunčevog zračenja su njihovi najveći test, tako da oni moraju biti zaštićeni posebnim sredstvima, koji je nedavno postao mnogo.
load...

Zapamtite, ne kažeš prodavača, bez obzira na to koliko je nevjerojatan učinak neće obećati, u svakom slučaju ne kupuju proizvode na tržištu. Ovdje ćete biti u obliku skupog i brend za zaštitu od sunca mogu prodati lijek koji ne samo da štite, a može dovesti do ozbiljnih bolesti kože.

U radnji možete uvijek kontaktirajte upravitelja za stručne savjete. Kreme za sunčanje su sada često prodaju u apotekama, gdje će također pomoći da odaberete sredstva za vaš tip kože.

Nije nužno da bude doktor hemijskih nauka, ili stručnjak da razumiju svojstva većine krema za sunčanje. Samo pažljivo pročitajte tekst na ambalaži ili uputstva za upotrebu. Iz tih izvora, možete dobiti detaljne informacije o vozilu. Ako imate masnu ili kombinacije tip kože, da ce ti se sastav koji ne sadrži masti. Hipoalergeno krema za sunčanje je pogodan za osobe sklone alergijskim reakcijama. I ne boj se riječi kao što su “antioksidansi” ili “enzima vodootporan.” Antioksidansi štite kožu od preranog starenja i enzima vodootporan može priuštiti ostati na koži, čak i nakon produženog tretmana vode.

Slijedeći ove jednostavne pravila, možete zaštititi svoju kožu, za koje ona će vam zahvaliti prekrasan ten. Dajte sebi malo postovanja pažnju – i vaša koža će odgovoriti jednako lijepa, zdravi sjaj i lijepe države. Volite sebe!