Spektakularan tan kod kuće, ili kako to učiniti bez odmarališta  Preplanula tijela – to je divno. Ali ne sve prirode, dao maslinovo kože. A ako u ljeto sa ovim nedostatak može savršeno nositi na plaži, u hladne sezone ten postaje nedostižan cilj. Ali, da li je taj cilj nije dostupna? A ako spektakularan ten može dobiti kod kuće, na ulici nanosima i mećave? Moguće. A vrijeme trebat će vam mnogo manje nego ljeti, kada se teži za ugodan tjedna swarthiness supstitucije tijela suncu.

Vrste sunčanja kod kuće

Štavljenje. To je, možda, najjednostavniji znači za dobijanje tamne boje. Ali prije nanošenja samotamnjenje na tijelu, slušati neke savjete o njegovu upotrebu. U suprotnom, što pokrenete rizik od neujednačen ton kože, i, umjesto da budu ponosni što pokazuju svježi ten, tijelo će biti primorana da se sakrije od drugih.

 1. Prije nanošenja bronzer, pobrinite se niste alergični na agenta. Nanesite kremu (ili sprej) na lakat puta i čekati reakciju. Ako ujutro koža je prekrivena osipom i izgleda prilično zdravo, slobodno upotrijebite ovaj alat.
 2. Ne žuri da otvori cijevi. Prije nego vam dam svoju kožu do željene nijanse, potrebno je napraviti piling tijela. To bi omogućilo više čak i stabilna boja. Tako da piling tijela, i marš na riješi mrtvih ćelija kože! Samo nemoj odmah zatim nanesite samotamnjenje. Dajte svom tijelu odmor za 6-8 sati, pa tek onda izvršiti operaciju “tan kod kuće.”
 3. Dakle, u nedostatku alergijske reakcije, test se prenosi sa “odličan”, piling napravio. To je vrijeme da postane šarmantan mulat. Dostići svoj cijev sunčanja i početi lagano primjenjuju se na kožu. Počnite sa čela. Ne troše spužvu na jednoj i na istom mjestu. Pokušajte da kremu nanijeti ravnomjerno, i budite oprezni sa obrva.

  load...

  Tamo je štavljenje efekt je nepredvidiva i može dati mnogo tamniju nijansu tvrdi. Nakon što je sprej je u potpunosti distribuiran u koži, poželjno je osigurati sredstva za apsorpciju malo. Ne obučem za neko vrijeme. Ne dirajte lice (i drugim dijelovima tijela) ruku. Ostati i dalje. Zatim pažljivo oprati ruke sapunom i vodom (inače svijetle strane “a la Negro” su zajamčena) i nositi s dugim rukavima odjeću (ovo će štite kožu od kontakta sa drugim oblastima koje pokriva sunčanja).

 4. Ne zaboravite da je svaka znači njihovu valjanost. Neki sprejevi Sun počinju da daju koži lijep tamna nijansa samo 4 sata. Prema tome, ako samo nisi video željeni efekat, ne žuri ponoviti postupak.

Solarij: sunčati sa zadovoljstvom. Ako se plašite da eksperimentišete sa samotamnjenje, možete pokušati postići željeni ton kože u solarij. Predložio da koriste vertikalni tip sunčanja štand, budući da su moderniji, i ostaju u njima više higijenski, jer u toku postupka nije u kontaktu sa kabini tijelo (za razliku od vertikalnog sunčanja, gdje osoba mora da ide do kraja u kapsulu).

Što se tiče djelovanja vremena na koži ultraljubičastim zrakama, to ovisi o vašem tipu kože, tako da prije nego što kupiti pretplatu na solarij, obratite se salon zaposlenih, koliko minuta morat ćete dati koži potrebnu nijansu. Ako je hitno potrebna da biste dobili tan, ali se iz kuće u solarij ne radi, ne očajavajte. Postoji mnogo načina da se postigne željeni swarthiness tradicionalne metode.

 • Prvi način – ten pomoću kalijum permanganata. Razblažiti dezinfekciju u kadi sa toplom vodom i leže u roza tečnost dok je koža smuglet. Samo ne volim nakon peškir. To nije ni to morate da ga pokvari. Jednostavno je vjerojatno da ste brišući, podmazani novostečena ten. Ali ono što mi je, to je kadi. Nakon snažnog rješenje kalijum permanganata će zatamniti, a ne samo vi, nego i emajl vodovod. Zato vas molim da deterdžente unaprijed.
 • Druga metoda je da postane zavodljivu “čokolada” – je jod. Dodajte ga u bočicu i prskanja vode precizno primijeniti voda-jod preparata na tijelo. Nezadovoljan nijansa? Ponovite postupak ili pokušajte koristiti na drugačiji način da se postigne swarthiness.
 • Treća opcija je da se uobičajeno kupanje. Samo ovaj put pare neće permanganska preparata, a obični crni čaj. Brew-list čaja u velikom vodu. Sipajte rezultat Chifir u toplu kupku, dodajte morske soli – i mogu “tan”.
load...

Naravno, to je najbolje da se traži crnomanjast ton kože u hladnim zimskim danima nisu kod kuće ili u solarij, a na mjesto. Toplo more i nježan sunce u inostranstvu su mnogo bolje u stanju da se nosi sa dajući vašoj koži željeni sunčanja. Još jedan lijep bonus takve razonoda – to je dobro raspoloženje. A kako još možete osjetiti ako, umjesto rano ujutro da radi na posao, savijanje pod naletima ledenog vjetra, uživate u toplom pijesku, ispijajući bezalkoholnih mojito?