Tehnologija za rad naOd danas, sve više i više ljudi počinju da shvataju da sve naše probleme, sve naše nevolje i nezgode, propuste u njegov privatni život ili karijeru, zdravstveni problemi, sve to gomila stvaramo sami. A ako shvate da je izvor svih vaših problema je, onda ste uzeli prvi korak na slobodu od ovih izazova na slobodu u cjelini.

Što je sloboda? Sloboda – kategoriji internih i bez materijalne koristi neće vam dati slobodu. Unutrašnje slobode – je nezavisnost njihovih kompleksa, vjerovanja, vrijednosti, strahove, ograničenja i druge gluposti koje smo njeguje za svoje živote. Sloboda od sebe.

load...

A sada dobre vijesti)) Sada postoje mnogi efikasne tehnike riješiti sve svoje probleme sami. Ne treba ti ni psihijatar ni učitelj ili guru. Sve što možete učiniti sami. Nešto jednostavno moraju pronaći knjigu (samo upisati na bilo koji tražilicu u kutiji za pretragu naziv tehnologije), to pročitati i rade na sebi.

Za početak dobro prilagođen tehnike kao što su:

ETF – Emotional Freedom Techniques. Ona bazira na principu uticaja na meridijanski tačke na tijelu. To rješava probleme psihološke i fiziološke prirode.

BSFF – biti slobodan Fast (brzo postati besplatno) – reprogramiranja tehnike. Autor ove tehnike psihijatar Larry Nims. Pa se koristi u početnoj fazi rada na sebi. Samo riješiti problem psihološke i fiziološke prirode.

load...

Turbo Hamster – nova tehnika, koja podrazumijeva ukupno transformaciju pojedinca. Autor – Dmitry Leushkin.

Uzimajući rad bilo koje od ove tehnike, možete preuzeti odgovornost za sve što se događa u vama, tako da prije nego što se prijavite sa bilo kojoj tehnici, čuvajte))