TOP 7 neženja među igračimaSvaka djevojka sanja o jak, hrabar i neustrašiv momak, ali da je ovo nije tako jednostavno. Ali sada, u e i St. Petersburgu u hokeju na ledu Svjetsko prvenstvo, a to je velika prilika da pogledate Serbtskoy tim! Među našim igračima, različite snage, hrabrosti i atletski formi, tu je slobodan čovjek, čije je srce i dalje možete osvojiti! Uz zvanični sponzor hokejaške turnira brend NIVEA MEN, koji dijeli vrijednosti ovog uzbudljivog sporta kao borbeni duh, snažnu volju i želju da osvoji, odlučili smo napraviti listu podobnih udvarača, koji se bore za pobjedu našeg tima u prvenstvu svijeta u 2017. Godine.

Ilya Sorokin

load...

Golman 20 godina, ali on se već zove u usponu hokej zvijezda. Ilya Sorokin je rođen u Kemerovo, igrajući karijeru započeo 2014. Godine kao tim “Kuznjetsk Bears”, a sada služi za klub iz CSKA Moskva KHL. Debi mladog golmana na Svjetskom prvenstvu 2017. Godine je bio vrlo uspješan: Elijah se pokazao u utakmici sa Norveškom, koji je završen pobedom našeg tima rezultatom 3: 0. Međutim, hokej, naznačen upornost i potrazi za visoke rezultate, a ne opusti i tvrdi da još treba da radi još jače. Ilya Sorokin zanimaju aviona i vojne opreme, igra stolni tenis, i voli da čita, tako da djevojke, koji je uhvatio čitanja “Robinson Crusoe” ili “Kum”, treba obratiti pažnju na mladog hokejaša.

Viktor Antipin

Hokejaške tim Viktor Antipin djeluje kao zastupnik. Love za hrabre i oštre sport usvojen je od svog oca, koji je također igrao hokej i uglavnom naučio svog sina, ali na treningu sama zvezda u usponu hokej mama vozio. Mladi i perspektivni branitelj je Magnitogorsk “Metallurgist” u CHL, osvojio je Gagarin kup 2015. I 2017. Godine, kao i Kharlamov kupu u 2012. Godini. Za uspjeh dvadeset i tri Victor doveo naporan rad, marljivost i vjera u vlastite snage. Prema profesionalne procjenama, 2017. Svjetsko prvenstvo moglo biti presudno za njega. Možda uskoro će se utvrditi ne samo karijeru, ali i privatni život?

maxim Chudinov

load...

Defender 26 godina, da je rođen u Vologda i sada je igrač u klubu SKA St. Petersburg, igrati u KHL. Maxim Chudinov profesionalnu karijeru započeo je 2006. Godine kao dio Vologda “Severstal”. U maju 2015. Godine je osvojio titulu svjetskog sa reprezentacijom, a 2016. Osvojio je Gagarin Kupa. Hokejaš je dosljedno pokazala je pametan i vješt igra visoke klase koja zadovoljava ljubitelje sporta, a njegovo samopouzdanje i hrabrost fascinira i privlači djevojke. U svoje slobodno vrijeme na ledu Maxim Chudinov voli da igra bilijar ili kuglanje.

nikita Zajcev

Nikita Zajcev je započeo svoju karijeru u Belgradskkih “Wings of Sovjeta”, a ‘21 je postao kapetan u “Sibiru” i bio je ključni zagovornik Novosibirsk kluba. U 2013. Godini u omladinskom timu, on je osvojio Svjetski kup, u finalu se igra u punoj snazi, bez obzira na tešku povredu zgloba. Sada dvadeset četiri hokej u korist kanadskog kluba “, Toronto Maple Leafs” u NHL. Na ledu, Nikita Zajcev pokazuje odlične skijanje i izdržljivost, ali u stvarnom životu je ne samo hrabrost, ali i društvenost i smisao za humor, što ga čini savršen kandidat za ulogu zavidnu mladoženja čini.

Alexander Burmistrov

load...

Sada dvadeset četiri Alexander Burmistrov je igrač NHL “Winnipeg Jets”, a on je započeo svoju karijeru u Kazan, gdje je govorio o “Ak Bars”. U 2015. Je postao svjetski prvak u reprezentaciju. Ove godine, samouvjeren i odlučan napadač još jednom igrao za naš tim i ponovo nastoji da osvoji titulu. Ali srce obećavajući hokejaš još nije osvojio. Obratite pažnju na Alexander je ne samo ljubitelj sporta, ali i kreativne djevojke, kao što je u slobodnom od konkurencije i obuku vrijeme, on voli da bi privukli.

Sergei Kalinin

Hokejaš Omsk 25 godina, počeo je svoju igračku karijeru u “Omsk Hawks”, nastavio u “Vanguard”, a sada je napadač NHL kluba “New Jersey Devils”. U 2013. Godini, postao je hokej među mladima timova osvojio Svjetski kup, a 2015. Već osvojio titulu u nacionalnom timu. Svrsishodan Sergei Kalinin se ne boji teškoća, a odnosi se na sport vrlo ozbiljno, ali devojke i dalje imaju šansu da osvoje momka da hokej nije samo ljubav u svom životu.

Artemy Panarin

Dvadeset četiri naše reprezentacije napadač je jedan od najperspektivnijih i potencijalnih Serbtskih igrača. Trenutno Artemy Panarin zalaže za poziciju krilo za NHL klub “Čikaga Blekhols”. On je osvojio Gagarin Cup 2016. Godine, koji je igrao za tim SKA. U reprezentaciju talentovanih hokejaš postao je pobjednik Svjetskog prvenstva mladih timova 2013. Godine, koji je postigao dva gola u finalu sa Kanađanima, a srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu 2016. Godine. Navijači hokej osvaja brzinu i pokretljivost Panarin i djevojke – nasmijana i otvorenost mladih neudata momak. Artemy Panarin zainteresovani za turizam, voli da ide na odmor sa šatorima, tako da su djevojke koje se ne boje dugih putovanja i privlači divlje životinje, mogu pokušati da osvoji hokejaš.

Volite sebe, i dalje poboljšati i ići na ličnu pobjede, i dok je pristojan mladić se mora pojaviti u vašem životu. Ko zna, možda će to biti jedan od igrača? U ovom slučaju, naša informacije će vam pomoći zadržati razgovor ide i postati jedan od retkih djevojka koja dijeli njegove interese i zna nešto o hokeju.