Torbe Gianni ChiariniMislio sam da danas koju marku pisanja. Postoji mnogo više priča Želim da ti kažem, ali to je sada žele pisati o Gianni Chiarini. Zašto je to o njemu? Danas smo dobili novu kolekciju, možemo reći slepo naručiti na internetu s obzirom na to da je Gianni Chiarini prestali dolaziti u Rusiju za izložbu. Kolekcija chic! Ne može se opisati u kratkim crtama. Dakle, pričajmo o povijesti ovog brenda. Ono što je iza njega.

Brend je rođen u Firenci, većina nedavno u 2000. Godini. Gianni Chiarini stvorio unutar velike kompanije i krenuli Contemporarybags ciljni pravac – torbe i kvačila.

load...

Dizajneri rade na stvaranju kolekciju torbe i kvačila, dugo prije nego što do njih dođe. Kolekcija stvorena 2 puta godišnje, a sastoji se od više od 100 modela. Spreman kolekcija razbija prodavnica koje se nalaze širom svijeta. A dijelom je po narudžbi za male firme.

Brand Gianni Chiarini pojavio se u prije samo nekoliko godina, ali je već stekao popularnost i lojalnih kupaca. Ljepotu, kvalitetu i ukus nikada neće proći nezapaženo.

Ljepote. Gianni Chiarini koristi samo prave kože poseban štavljenje. Postoji nekoliko tipova kože koji Gianni Kjarini prednost torbe. Oni mogu naučiti vizualno: vintage sjaj, sjaj sa različitim udaraca, meku kožu s velikim zrna meke “Nappa” koža s perforacijama i druge manje zaposlenih, ali vrlo različite opcije. Također, gotovo beskrajne i boje mirno tonove svijetle i sočne ljeta. Kožne torbe Gianni Chiarini potpuno originalan, a ne ponavlja iz kolekcije u kolekciju. Ali postoji omiljeni klijent – oni čine za upornost. Njihova Gianni Chiarini ne uklanja iz proizvodnje, ali ipak nešto mijenja svjetlo dijelova. Sve to, u kombinaciji zajedno, je ljepota.

Kvaliteta. Brand Gianni Chiarini radnici se odnose na njihov rad odgovorno. Na kontrolu troškova, svaki novi proizvedene stavke. Pod kontrolom sve od izbora kože i hardvera, završavajući ambalaže do krajnjeg kupca.

load...

Ukus. Svaka torba – je djelo dizajnera, stilista, marketing specijalista. Svaka torba – povezivanje modne trendove, dizajner ambicije i želje klijenata. Mnogi modeli – je hrabar korak nezavisni dizajner. Oni ističu među cijelu liniju, ali čine kreativnu jezgru društva. Gianni Chiarini – ovako visoko emotivni zadovoljstvo.

Kao rezultat toga, bilo Gianni Chiarini torba je među kupcima kao zahtjevan kupac, i odani, između starih i mladih, muškaraca i žena.

Misija Gianni Chiarini – jednostavnost i sažetosti. Torbe ovog znaka liče gotovog remek. Vrijedi napomenuti i kvačila Gianni Chiarini. To je apsolutno jednostavnih modela (postoje okolo4) pravokutnik, bez dodatne opreme. Vrlo udoban, uvijek aktuelan, sa nekoliko džepova. Nosim ga kao kvačilo torbu preko ramena svaki dan, a ruku na izlasku. Zadovoljstvo mi je da ga koristi i smisliti nešto, eksperimente na putu.

Gianni Chiarini omogućava ljudima da kupuju kvalitetne robe, sa elementima kreativni dizajn, i tako dalje i tako dalje prilično razumno, rekao bih, malo novca. Ove torbe će se nositi godinama.

load...

Ženske torbe Gianni Chiarini nikada izneveriti. I uvijek dati priliku da eksperimentišu … Kupi torbe popusta i direktno iz Italije, sada možete ne samo u maloprodajnim objektima, ali i na mreži.