Ukrasiti zavjese sa svoje ruke brzo i lakoSadržaj:

Zavjese su osnovni pribor za vaš dom. Lijepo i pravilno usklađene zavjese pružaju udobnost i stvoriti vlastiti stil kuće. Žaluzina savršeno nadopunjuju bilo koji dizajn rješenja.

load...

Ponekad želite da napravite nešto zanimljivo u svom stanu, nešto kao dopuna unutrašnjosti, kako bi vlastite razlika u dizajnu.

Najjednostavnije – je za ukrašavanje zavjese rukama.

To je učinjeno vrlo lako, trošak je jeftin i da će izgledati atraktivno. U modernim pribor koristeći različite držači, cvijeće, pelmets, kićanke, i druge aplikacije. Imajte na umu da krase zavjese u različitim prostorijama potrebno je u skladu s tim svrhu sobu. Na primjer, dijete treba da bude dječja temu u dnevnom boravku – originalni ukras u nešto spavaću sobu tiho, a kuhinja – nešto svijetao i vedar.

Povratak na sadržaj

Dječjoj sobi

load...

Zavjese u rasadniku treba da bude svjetlo kako se ne bi zamarali dijete. Ovdje možete sanjati se, na primjer, može biti ukrašen zavjese sa raznim dodacima, aplikacije, uzicom, vesti kuglice, šije prekrasne mehanizmom i tako dalje. D. U dječje odgovarajuće za djevojčice će stvarčice, klanja, cvijeće, različite mačke, psi, malo životinja. Aplicirano se može pričvrstiti na zavjese i drugi zavjese mogu ostati nepromijenjena. Boja je poželjno odabrati ružičaste, ljubičaste, žute, bež. Ukratko, sve one koje su pogodne za djevojčice.

Boys odgovaraju geometrijski stil, sažetak, prostor tema, ribe, brodova i drugih. Zavjese će izgledati zanimljiva aplikacija od njegovih omiljenih crtanih filmova. Njegove ruke mogu napraviti lijepo držači za zavjese ili pletu ih debelih teme s resicama na rubovima. Shema boja više suzdržano – plava, plava, zelena, smeđe boje. Svaki komad je napravljen od tvoje ruke, donijeti mnogo radosti vas i vaše dijete.


Povratak na sadržaj

Zavese u dnevnoj sobi

U dnevnom zavese sobu treba posvetiti posebnu pažnju. Mi ukrasiti dnevnu sobu da izgleda više elegantan i sofisticiran. Stoga, da bi uređenje zavjese sa rukama treba pristupiti suzdržanije, tako da ne preterate sa priborom i ornamentima. Plain zavjese u dnevnoj sobi možete ukrasiti na vrhu sa kristalima, resama, ukrasne privjesci. Za osvojiti, možete koristiti umjetno cvijeće, što može učiniti vaše ruke od satenske trake ili komada tkanine od zavjese, ako su dostupne.

load...

Sjaj razne vješalice će dati svojoj dnevnoj sobi originalni izgled. Pelmets, vezan svoje ruke, će dati poseban stil zavjese. Nema potrebe da bude sramota u fantazije, zavjese ukrasiti svoje ruke, njihov sjaj će naglasiti vaše istančanog ukusa.


Povratak na sadržaj

Kako ukrasiti spavaću sobu

Tipično, zavjese za spavaću sobu su kupljene ili su izrađene od debele tkanine. Suncu, buka izvan prozora – sve to može jako dobro sakriti zavjese guste tkiva, ništa ne bi trebalo uznemiravati snu. U spavaćoj sobi treba da se odmorim i da spava. Zavjese bi trebalo da bude do poda. Rukama i uz pomoć pribora, možete kreirati odličan interijer za spavaću sobu. Najbolji dodaci za zavjese su mehanizmom, hvataljke i pogodan pribor. Uz malo mašte, i vaša soba će postati udoban mjesto. Pelmets bolje objesiti, gdje visokim stropovima.

Tada će sve čari zavjese i pelmets. Na niskim stropovima bolje ukrasiti zavjese pokupio. Nosioci može napraviti rukama trake tkanine, čipke, užad, pojasevi i četke. Nosioci također možete ukrasiti delikatnog cvijeta nezavisno od istog materijala kao i zavjese. Četke su pogodni za zavjese rimski ili grčki stil, onda ovaj dodatak će se savršeno uklapaju u unutrašnjost spavaće sobe.
Povratak na sadržaj

Zanimljivo rešenje za kuhinju

Gdje možete dati slobodan svojoj mašti na volju. U kuhinji, možete koristiti mnogo njihovih odluka dizajna. Zavjese mogu napraviti i ukrasiti svoje ruke. Možete koristiti bilo koji stil. Bolja upotreba svjetla tkanine koje su dobro očisti. Obojene tkanine možete izabrati bilo koji, od svijetle do pastelnih pozadina u tonu, i obrnuto – kontrast. Kuhinjski pribor može se odabrati, s obzirom na temu kuhinje. Zavjesa dužina ovisi o trgu kuhinjskog prostora.

Obično skraćen u kuhinju objesiti zavjese, ali da li je prostor dopušta, možete objesiti zavjese do poda. Zavese u kuhinji izgleda lijepo zavjesa krpom. Stil može biti rustikalni sa boji zavjese, ili možete odabrati stil zračne zavjese sa organze ili najlon. Vi odlučite. U svakom slučaju, kuhinja – ovo je mjesto za eksperimente, i ruke će vam pomoći s ovim.

Da biste izbjegli skupe kupovine, najbolja opcija – da ukrasite zavjese rukama. Dizajn talent će vam reći kako najbolje urediti kuću.