Uvojke, lokne – elegantan baza za kreiranje frizuraSadržaj:

Lokne – dar prirode. Sajam seks sa ravnom kosom zavidim vlasnici uvojke. Ali domaćica kovrčave kosu često ne shvataju svoju sreću i tužnim izrazom na sebe u ogledalo, ne znajući kako da ukroti divlje, kovrčavu kosu. Ali je potrebno da se žali na sve vrste izvora, naučiti kako se nositi sa neposlušne kovrče, a sada gledate u ogledalo nasmijan, uvjeren žena.
Povratak na sadržaj

Najoptimalniji dužina – do ramena

load...

Prosječna dužina kovrče najbolje odgovara.

Tipično, frizeri u ovom slučaju je izabran ocenjivanim šišanje. Srednje dužine uvojcima mogu misliti mnogih frizura, čak i kod kuće. To nije potrebno posjetiti salon majstora. Kucheryashkami za takve dužine i lakši za održavanje. Jedan, možda najviše koristan savet: kada su položili svoj kovrče kao što govori raspoloženje danas, navlažite ruke hladnom vodom, a zatim ih glatko glavu. Na taj način možete podesiti kosa na mjestima gdje neposlušne uvojke iz opće kompozicije. Prvobitno gleda na dužini kovrče srednji asimetrično rez, t. E. Kada šiškama koje imaju jednu stranu više od druge.

Ova vrsta kose navikli na ravno uvojcima, ali plače izgleda, možda čak i više spektakularan. Ako se odlučite za radila sa svojim kovrče, vjeruj mi, će misliti o tebi kao žena koja se ne boji da ide za eksperimente. Sve ostalo, dobijate bonus od drugog frizuru ako ispraviti kosu tako, dobiti isti asimetrija, ali na “glatko” varijanta.


Povratak na sadržaj

Karakteristike frizura s kovrče

Dan u tjednu ili svečane večeri – bilo frizura kovrčava kosa će izgledati povoljno

  1. Labave kovrče frizura već se mogu uzeti u obzir, a ova verzija izgleda prilično povoljne, a prosječna dužina previše.
  2. Ubij ga u kudryahi svjetlucave ukosnice ili mali cvijet, kose i poprima više svečani izgled.
  3. Kosa srednje dužine, prikupljeni u niskom čupave rep – i zašto ne. Mnoge djevojke da se zadirkuje svoju kosu da bi takva opcija, a ti apsolutno ne treba da provode vrijeme na to.
  4. Uklonite kovrče, s jedne strane, i svojim izgledom će postati više koketni u prirodi.
  5. Pigtails da izgledaju prekrasno kovrče. Oni su uske, guste, čak i ako je samo po sebi tanke kose. Utkane u par pletenice u kosi, a ti još jedan varijanta, kao što može biti lijepo čisti kosu. Ili napraviti slab pletenicu, ne pritegnite ga i da se on izgleda vrlo romantično.
load...

Nabrojati sve moguće opcije za frizure lokne može biti dugo. Ali što je najvažnije – to je vaša mašta. To će pomoći da se stvori prekrasan sliku, a raduje svoj odraz u ogledalu. To je vrlo jednostavno. Na kraju krajeva, bez obzira na to koliko kucheryashki mene ležala, oni će i dalje izgledati lijepo, čak i ako će to biti vrlo jednostavno frizure. Tako da ne vole kovrdžave kose ravno. Kratko, srednje ili duge lokne – nije važno. Eksperimentirati i ne boj rezultata.