Vjenčanje ukras: sklad oblika i bojaVjenčanje Pribor su dizajnirani za stvaranje potpune slike o cvetne da naglasi ljepotu i individualnost žena.

Iako vjenčani prsten na dan vjenčanja i da su centar svemira, ali naušnice i ogrlicu, kao ni jedan drugi nakit može napraviti glitter sretan oči boginje proslave do izražaja.

load...

Nudimo vam nekoliko opcija za ukrašavanje za sve ukuse.

Naušnice

  1. Bride naušnice ne bi trebali skrenuti pažnju od velove i tijare. Klasičan verzija – mali naušnice, ne privlače mnogo pažnje, može postati odličan izbor za visoke nevjeste.
  2. Glavna stvar u modernom ruhu mlade nije veličina i boja ukrasa, a ukupan “background”: kako izgledaju sa ogrlicom, a ako nijanse pogodne su za haljinu.
  3. Viseće naušnice kit vjenčanja uvijek dodati suptilnosti, nježnosti i romantike. Oni su više pogodna za žene s okruglo lice.
  4. Uho i bisera sa kristalima raznih oblika su univerzalan. Oni su uspješno u kombinaciji s različitim stilovima i dekolteom vjenčanice.
  5. Upečatljiv, bold, moderan, veliki prsten treba nositi samo u slučaju da nakon što je razmotrilo sve elemente ruho.

Ogrlice

Tradicionalno ogrlica navojem s biserima ili transparentnim blještavo kamenje: gorski kristal, kubni cirkonij, pravi dijamanti ili kristala. U obliku ogrlica, po pravilu, zavisi od izreza haljine.

Tanka nit sa nekoliko perli ili kristala izgleda vrlo nježan i ženstven. Mogu čak reći – nevine. Takav jedan reda tanka nit je savršen za prvi brak mlada je.

Složen ogrlice mogu biti drugačije uređena. Kratko i duže savršeno u skladu sa visokim dekoltea, luksuzni ukrasiti grudi. Vrlo često kaskadnim niti su ukrašeni različitih boja elemenata. U tom slučaju, oni su odličan izbor za haljinu sa svjetlucavi.

Pre-vjenčanje poslove

load...

Toliko nevjeste se bave pitanjem: Da li će spoj u vjenčanice u boji pribor i ukrase u bijelom kosom?

Odličan izbor za bijelu haljinu, veo i prevlast bijelih u kosi mogu biti u boji bisera. Pogotovo ako želite napraviti diskretno boja naglasak. Odlična opcija može postati naušnice i ogrlicu sa plavkasto, roze ili krem ​​boje. Sve treba da bude umereno! Ono što je najbitnije, da ukrase u skladu sa ukupnim sliku mladu.

  • Kako odabrati vjenčanje dekoracije?

Najbolja opcija – ostati na izbor nakita tek nakon što je pokušao na haljinu, a poželjno je odabir frizure. Sve ovisi o tome što stilu i smanjiti vjenčanicu, koji će se koristiti: cvijeće, tijara ili šešir.

  • Kupiti ili iznajmiti bolji vjenčanje pribor?

Danas, mnoge kompanije nude zaposliti ne samo haljine, ali i raznih nakita. Dakle, ako želite da sačuvate budžeta, ima smisla poduzeti potrebne dekoracije za najam. U svakom slučaju, više ne trebaju, pa zašto platiti više za dijamant? Uostalom, tu su sada prilično skupi pribor.