Ženska Auto opremaTipično, auto-dama daleko manje od muškaraca, uzbuđuje vrijeme snaga motora ili ubrzanje vozila do pune brzine. Mnogo važnije je osjećaj sigurnosti, udobnosti i praktičnosti. Sjedeći u autu, želim da se osjećaju “kao kod kuće”.

Ali, kako to postići? Pomoć koristan i originalni pribor automobila.

Automobilskih presvlaka

load...

Koji je došao s tim samo poklopci štite unutrašnjost vozila iz blata? Definitivno – čovjek! Auto poklopci nisu ništa manje važna od, na primjer, namještaj ili zavjese u svom stanu. Da li i dalje imate namještaj? Mijenjanje maski, možete promijeniti vaše raspoloženje.

Idete na dugo putovanje s djecom i plaše da se dosađuju na putu? Onda ti odgovara poklopce sa svojim omiljenim junacima djetinjstva. Snoopy, Kitty, Mikki Maus i Vinni Puh – velika kompanija. A klinci se ne osjećaju napuštena, dok je njena majka napeto “taksi”. Ljeto je gotovo, sljedeći odmor je još uvijek daleko, a kolege sa zbunjeno gledati poprijeko Mikki Mausov, iz udobnosti svog sjedala? Pa, na neki način da su u pravu …

U hladnom vremenu, želim topline i udobnosti. Samo za ovakvom vremenu izmislio krzna rtova i ugodan na dodir, udoban naslovnice posebne očuvanja topline tkiva.

Na proljeće kalendara, ali ti si tako umorna od zime, da na neki način u potpunosti nije zadovoljan? Vi samo trebate nešto svijetle, živahan i lijep. Pogodan, na primjer, pokriva, majice. Ti čak i ne primijetiti kako će proljeće depresija nestati bez traga.

organizator automobil

load...

Pa, ovo je praktično nezaobilazni u ženskoj automobil. Ti si kao i svi “leže na policama”, zar ne? Neki modeli mogu se postaviti na naslon. Drugi – jednostavno stavite u prtljažnik. Ono što je najvažnije, pobrinite se da vaše organizator pouzdan brave. A onda su djeca će staviti stvari u red tamo brzo!

Zanimljiva vijest

To je stvarno koji razumije sve teškoće snosi auto-dama, to je britanska kompanija Sheilas ‘Wheels!

I osoblje i klijenti kompanije – isključivo žene. Uprkos činjenici da je njihova osnovna djelatnost – poslovni osiguranja, dame ne prestaju da zadovolji ljepšeg spola, žene izmišljajući originalni Auto oprema.

“Ženski” sigurnosni pojas

load...

Osiguravatelji obavio istraživanje i otkrili da mnoge žene ne koriste sigurnosni pojas. Isprva, ova činjenica je izazvala iznenađenje – pretpostavlja se da su žene mnogo više oprezni za volanom od muškaraca. A šta je otkrio?

Poenta nije neodgovornost. Većina žena ne koriste sigurnosni pojas – dame sa vrlo okrugao. Pojas pritisne ga na grudi, ograničiti kretanje i otežava disanje.

Briga britanski učinio naredi SAD MIRA udruženja, koji je razvio čudo-pojas. To je dizajniran tako da se može lako klizi gore ili dolje, tako da ne vrše pritisak na veličanstven poprsje. U isto vrijeme, kao što bi trebalo, remen savršeno osigurava vozača i putnika.

Napuhavanje pratilac

Još jedna zabavna, ali svakako vrlo korisno za žene izum – naduvavanje čovjek. Ne, ne … ne seksualna konotacija!

Prema britanskim statistikama, više od polovine žena se plaše da vozi u mraku. A to nije da sumnjam u svoje sposobnosti. Samo usamljeni ženske figure za volanom često izaziva agresiju muških vozača.

I evo – izlaz. Gumenjak pratilac udobno smještena u pretinac za rukavice u automobilu. Ako je potrebno, jednostavno ga uključite u upaljač. Nakon minutu, morate pružiti “mentor”.

U ovom slučaju, “čovjek” neće vam dati neprocjenjiv savjete o kojoj morate kočnica, što dodaje brzinu, i gdje skrenuti desno. Šta ti je još potrebno za sreću?

“Drayverskogo peta Sheila”

Starijih žena pitanje – kakve cipele nositi u autu. Ravne cipele – udoban, ali ružno. “Studs” – moderan, ali neugodno, pa čak i opasno. Mnogi su pronašli izlaz – zamjena “car” par. Ali ovo je, takođe, nije zgodno. Stoga, britanski je odlučio da pristupe problemu ozbiljno. Rezultat je bio cipela-transformatora.

Elegantna, ženstvena štikle se lako može pretvoriti u udoban “brod”. Da biste to učinili, jednostavno kliknite na dugme skriveno. U ovom slučaju, peta je oduzet i povukao u ritam, a jedini je ispravio. Posebno premaz omogućuje stopala tabanima ne sklizne sa pedale.

Kao što možete vidjeti, postoji mnogo različitih načina kako bi vaš omiljeni automobil je stvarno udoban i elegantan.

Usput, uskoro praznika. Možda pitati za voljenu osobu umjesto cvijeća Auto oprema kao poklon? Šta ti misliš?