Život ljubavnik: da donosi sreću ljubavnom trokutu?Sadržaj:

U našoj tako nepredvidivo i brzo vrijeme mnogi od nas bez pauze i bez obzira na rasu naprijed, pokušavajući napraviti karijeru, a istovremeno vrlo često zaborave na lične sreće. U međuvremenu, to je vrlo poželjno … vrlo. I mi smo u grozničavom žurbi i dalje nastaviti da traže svog princa, i na kraju naći! I saznao da je u braku. Ali volimo se, ljubav, a ne treba kriviti što kasnim! I on uzvraća. I mi odbacio sve sumnje, govoreći sebi da svako ima pravo na sreću i odlučio da postane ljubavnica oženjenog čovjeka. Privremeno, naravno. Zato što je on obećava da se razvede od svoje supruge. A onda je sreća siguran da postane potpuna i nepovrediva, zato što je prava ljubav. I sadašnji brak, rekao je greška.

load...

Dakle, mi smo spremni da žuri u zagrljaj voljene osobe, u vrtlogu glavu … Rezultat je ljubavni trougao – šta da radim, šta da očekujemo sljedeće? Zaustaviti. Prije nego što zaboravi na sve i utopiti u tim rukama, pokušavaju da se saberem i zamisliti kako je pred nama, a ne da li je odluka da se osipa. Ljubavni trougao – stvar je u tome nije tako lako i primamljivo kao što se čini na prvi pogled. Kako je to moguće? Da vidimo šta savjetovati ljubavnice oženjenih muškaraca, oni koji su iskusili sve “šarm” takvih odnosa za sebe.

Love Triangle: njegove karakteristike i perspektive

Suprug, supruga, ljubavnik – klasičan ljubavni trougao. Takva ljubav “figura”, avaj, to nije neuobičajeno. Dosadi biti sam i njegov jedini očekivanje, mnoge žene, pa čak i mlade djevojke bez oklijevanja pristala biti ljubavnica oženjenog čovjeka. Najveći dio njih zaista zaljubila u ovog muškarca i iskreno vjeruje da će se razvede od svoje supruge. A svakako u ovom udaje njegova ljubavnica. Zaista, odnos muškaraca i njegova ljubavnica je iskren, to je uzvišen!

load...

Moram priznati da se to dogodi. Ali rijetko. Većina lepšeg pola “chayano” ili slučajno pao u redove ljubitelja, tako da oni ostaju nisu dobili dugo očekivani status žena. “Pa šta?!” – tvrdimo – “Na kraju krajeva, postoje uzajamne osjećaje, ali ono što može biti bolje od ovoga?” Po svemu sudeći, ne mogu. Međutim, takva sreća – komad krhka. Evo ga, samo da je u njegovim rukama, a sada napustio nakon slatko, koji je upravo otišao kući. I mi se postepeno navikava na ljubavnicu statusa, još jednom ostavi na miru, i preselio se u memoriju zapisnik sa sastanka, i radujemo se drugi, a sve više tužna da budemo sami …

Ozbiljno? Apsolutno. “Pa šta?” – ponovno reći nekome – “To je ista ljubav zbog nje možete očekivati ​​dosta!” Da, naravno. A onda, žena koja se već zove ljubavnica godina – to je gotovo žena! Samo ovdje biti dovoljno snage u ovom položaju dugo? Nakon čekanja – samo mali dio onoga što je potrebno napraviti, odlučujući da je ljubavnica oženjenog čovjeka. Imam puno duže – i činjenica da je bio ispred nas će odgovoriti na pozive njegove supruge, nazivajući je pečat, i da praznici će biti favorit sa svojom porodicom, a samo taj sastanak s njim će biti kratko i rijetko. Ništa ne može učiniti – nije besplatan. I znali smo ono što su radili. Zato moramo da šute i pretvarati se da je svima jasno, skrivajući zbunjenost i bol. Šta da radim – ljubavni trougao … Ako se složimo da takav odnos, to znači da naše ponašanje mora biti u skladu sa ponašanjem ljubavnika neslobodnih čovjek.

Žena koja je postala ljubavnica, trebalo bi biti spremni za činjenicu da je njen sastanak favorit, će nervozno pogledavši na sat. A činjenica da neplanirano poziva njemu, a Laganom šetnjom ulicama zajedno tabu. A osim toga, on je iznenada nestaje bez upozorenja, da ide na odmor sa suprugom. Iz svega se to ne može izbjeći, jer se na taj i da su, u stvari, posebno odnos koji diktira ljubavni trokut.

Još jedan negativan aspekt takvog statusa – osude drugih. Bez obzira na to koliko smo se trudili da sakriju svoju vezu, prije ili kasnije postati očigledno, Ova tajna veza. I mi ćemo osuditi sve koji to mogu samo – susjedi, kolege, muškarci, žene, pa čak i obitelji i prijateljima. Na kraju krajeva, ljubavnica oženjenog čovjeka uvijek doživljava kao razluchnitsa, bez obzira na to da li zahtijeva od njega razvod, ili čak i sanjati o tome se ne usuđuje. Začudo, ali takva osuda je teža, što je veća ljubav između jednog žene i muškarca neslobodnim. Za takve odnose, zasnovane na korist ili seksualna privlačnost, društvo nekako odnosi povoljnije. Možda zato što ako je odnos između oženjenog muškarca i njegova ljubavnica su na osnovu obračuna, oni su dostupni razumijevanja drugih nego neke sablasne ljubavi …

load...

Ali, s druge strane, ako se traži samo profit ili samo žele seks, malo je vjerovatno da smo previše zabrinuti zbog mišljenja drugih. Ali kada je to ljubav – ljubavni trougao kao pauzu, niko ne zna … Loving osoba ugroženih i bespomoćni, jer on je u nebesima i ne razmišlja o svetu smrtnika. Ali smrtni svijet ga pažljivo prati, učenje i vrednovanje. I onda, kada se smatra da su dva tabu ljubavi, ovaj svijet ne usporava bandwagon da ih zamijeni. Tu će biti u njemu, a oni koji će učiniti sve da njegova supruga saznala svog protivnika i da će obavijestiti supruga muškarci, a oni koji će biti podrugljiv osmijeh iza njegova ljubavnica, šapuće iza njenih leđa.

Međutim, istinski voli ženu može da izdrži, a da je supruga, koji je saznao protivnika, pokušati da riješi to svim sredstvima, i neugodne šapat, puzeći po njemu. Ono što smo upravo nije otišao zbog svojih najmilijih! I čekati ćemo, ako je potrebno, i zlonamjerne glasine će patiti, i prijetnji njegova supruga i skandali će preživjeti. Samo da ga bar ponekad vidi na dodir usnama, udišući njegov miris! I umiru od sreće u naručju … sve dok to neće pokvariti sreću misli o izgledima takvog odnosa. I vjerojatnost da se ove misli nastaju, je vrlo visoka. Jer ljudi imaju tendenciju da takve odnose se donekle razlikuju od žena, a često kaže: “Volim svoju ženu i ljubavnicu.”

Izlaz ljubavni trokut. Gdje je on?

Obično ne slobodni ljudi, ako u razgovoru sa svojom ljubavnicom je riječ o njegovoj porodici i uzroka nevjere svojoj ženi, odnosi se na činjenicu da je osjećaje za svoju ženu već dugo u igru ​​kako, da je brak odavno prevaziđen i da je kući otišao ne žele da ali osjećaj dužnosti obavezuje. Zvuči prilično uvjerljivo, i vjerujemo, i čekati, a kada je konačno oslobođen mržnje supruge i izmiri stalno blizu nas. Međutim, sedmicama, mjesecima, pa čak i godina, a voljena i dalje provodi sa svojom porodicom sve vikenda i praznika i ne može eliminirati “dugo prije samog nadživela” brak. I počnemo da polako shvate da vara muž voli svoju ženu i ljubavnicu u isto vrijeme. Kako je to moguće? Gdje je izlaz ljubavnog trougla ove vrste?

Ako je prošlo dugo vremena, i pozitivne pomake u odnosima između oba nije bilo, i nema potrebe da se razmišlja o tome da se uništi ljubavni trougao. Jer romance – sjajno je tek na početku, a samo kad smo bili još prilično mlada. Godine prolaze, a mi polneem i najave na njegovom licu sve više i više bora. Mladih, avaj, je prolazno … i vrijeme je da odlučuje o privatnom životu i dobiti pravu porodicu, a ne da se sad u večernjim satima u praznoj kući, u nadi da će gledajući u telefon.

Bez obzira koliko smo pokušali u ovom slučaju, da ubedi sebe da je voljena – vrlo odgovorno lice i ne može napustiti porodicu zbog djece, bolesna supruga, stari roditelji i tako dalje, da vjeruju u to kao i do sada više ne rade. Jer istina je surova i nemilosrdna, i odgovor na sva pitanja je: da nije razvod. I sve njegove priče o sebi izzhivshem braka i osjećaj dužnosti – ne više od praznih riječi. Zato što je stvarno voli i njegova supruga, i njegova ljubavnica, a status quo izgleda mu dobro odgovara. Situacija u kojoj je suprug voli dvije žene u isto vrijeme, su prilično česti. Oh, psihologiju jači pol!

Muškarci često imaju ljubavnice nekako diversifikacije dnevnu rutinu, ponovno doživjeti nevjerovatan osjećaj ljubavi i osjetiti nalet adrenalina, tajno ide na sastanak. To ih drži u formi i omogućava vam da shvatite sebe smisleno i relevantno. Afera za takvog čovjeka – kao droga, bez koje se suši i pada u očaj. On nema namjeru da se razvede od svoje supruge, ali i oslobađanje ljubavnom trouglu ne odražava. Zašto nepotrebne probleme? Na kraju krajeva, oni su ga volim. Da li je potrebno da razmisle o tome kako izaći iz ove situacije?

A šta da radim u ovom slučaju, žena koja čeka razvod volio kao mana s neba? Kako izaći iz ljubavnom trouglu sa minimalnim gubicima za sebe? Izbor je. Ako rastanak sa ljubavnikom nema snagu i život bez čini besmisleno, onda će morati dalje čekati. Moguće je da će jednog dana on će zaista doći u svoj dom zauvijek. To je samo kada će se to dogoditi – niko ne zna.

Pa, ako se nadaju takav ishod je već umro, a pomisao na to više ne brini, odgovor na pitanje kako prekinuti ljubavni trougao, jedan od osjećaja ljubavi i čovjeka, njegov poziv, treba pustiti. U suprotnom, čak i kada sladak i da se pojavi na pragu sa koferom u ruci, radost ove činjenice nije izazvao. Dakle, i budući život s njim verovatno neće biti sretan kao što se činilo na prvi pogled – odnosi su iscrpljeni sebe i njihov razvoj je teško moguće.

Tako je on, ljubavni trougao. Postati jedna od stranaka nije teško, ali ako je to potrebno? Je takve uniju sa voljenom smo sanjali? Željeli bismo cijelu godinu provesti u praznoj kući, čame na čekanje uzalud? Ne, naravno da ne! Ali ako se to desi da postane ljubavnica oženjenog čovjeka, preporučljivo je slijediti nekoliko savjeta ljubavnice. Naime:

  1. Nemojte zakopati se u očekivanju sastanaka i pokušati da idem na zabave, klubovima, neki od sastanka. Prvo, melanholija isključen u društvu, a vrijeme leti brže. I drugo, ko zna, možda negdje i susret našim pravu sudbinu, a to je – čudo! – biti u stanju mirovanja.
  2. Ne mučite se sa mislima o tome kako da se uništi ljubavni trokut, i pokušati da pusti situacije – neka sve će biti u redu samo po sebi. To je vjerojatno da je nakon nekog vremena, shvatimo da nema oštećenja više nije potreban, jer odnos je izgubila svoj nekadašnji žalbe;
  3. Ako je odnos je previše kasni, a izgledi za razvod jer nije bilo, a nije dobro razmišljati o tome da li da ih i dalje. Možda naša sreća negdje u blizini, ali ne primjećujemo, blokiraju sve svjetlo samog svijeta neslobodne čovjek?

Jednom riječju, to je li ili nije ljubavnica – izbor je naš. Moguće je da je ova vrsta ekstremnog neko veoma prijatan. Ali vlastite porodice – to je mnogo atraktivnije nego nekog drugog, u kojem smo mentalno će uvijek biti prisutan! Pa zašto gubiti vrijeme na to, i duhovnu snagu, i godina života? Oni su od neprocjenjive vrijednosti kao naša lična sreća je neprocjenjivo!